jaczl76 09.01.07, 15:49 Cześć Czy ktoś z Forumowiczów miał tam przyjęcie i może podzielić się wrażeniami ? Dzięki Agata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raciszek Re: Hotel BOSS 09.01.07, 20:47 byle nie ten w łodzi raz tam przypadkowo nocowałem brrrrrr tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: Hotel BOSS 09.01.07, 22:33 ten w łodzi to hotel typowo na godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
koval1234 Re: Hotel BOSS 10.01.07, 07:13 grałem tam klka razy, dosc sympatycznie miejsce, z klimatem, sa tam dwie sale Stary Mlyn, czy jakos tak i drugie miejsce to restauracja w hotelu, Odpowiedz Link Zgłoś
forumania Re: Hotel BOSS - Warszawa Miedzeszyn 10.01.07, 10:45 Witam. Byłam tam na weselu 4 lata temu. Wiem, że to dosyć dawno. Organizowane było w restauracji hotelowej, bo stary młyn jeszcze wtedy nie istniał. Było fajnie. Jedzenie ładnie podane, smaczne, obsługa na najwyższym poziomie. Wesele było udane. A we wrześniu moje własne wesele się tam odbędzie; tyle że w młynie, bo klimat sali bardziej nam odpowiada. Pozrdawiam wszystkich BOSS`owych weselników Odpowiedz Link Zgłoś
jaczl76 Re: Hotel BOSS - do Forumania 10.01.07, 11:17 A czy możesz powiedzieć jakie są koszta i na ile osob jest sala. Odpowiedz Link Zgłoś
forumania Re: Hotel BOSS - do Forumania 10.01.07, 11:40 W restauracji mieści się chyba nawet 200 osób. Jak teraz oglądaliśmy sale weselne, to akurat przygotowywano tam takie przyjęcie. To już trochę za dużo, bo część gości siedzi za parą młodych. Ok 180 to moim zdaniem optymalnie. W starym młynie chyba do 150 os. Dokładnie nie wiem, bo u nas będzie ok 120, więc proponowano nam i jedno i drugie. Ceny niestety dosyć wysokie, ok 230 zł/os. Jest to jednak propozycja przygotowana przez hotel, którą można modyfikować. Jeśli się wybierze trochę tańsze dania, to można coś ugrać. Nie musi być na pierwszy posiłek serwowana kaczka, albo polędwiczki, można jakiegoś tańszego ktleta ze spisu wybrać. Tak samo jest z przystawkami. Nie musi być carpaccio z łososia, może być schab w galaracie itd. Ponadto w ofercie przygotowanej przez hotel w tej cenie wliczone jes: 100 g wódki(? w takim systemie się to liczy?), szampan na powitanie dla wszystkich gości, tort. Dodatkowo nowożeńcy dostają apartament w hotelu (wygląda bajerancko). A, w młynie jest pokoik, który można sobie za 200 zł dokupić, do dyspozycji pary młodej. To taka kanciapka na ew. prezenty, czy graty typu kosmetyki, zapasowe ubrania itd. A, jest tam łóżko, więc jakieś zmęczone dziecko, bądź inną osobę prognącą odpoczynku, można położyć. Można tego pokoju nie brać, tyle że potem trzebaby ganiać do hotelu do apartamentu po drugiej stronie ulicy z każdą glupotą. No i na koniec dodam tylko, że jest parking, monitorowany oczywiście. Pozdr. a. Odpowiedz Link Zgłoś
tiffi1 Re: Hotel BOSS - do Forumania 10.01.07, 12:07 Czy chodzi o Hotel Bosss w Miedzeszynie???? Jeśli tak to mogę wiecej napisać Odpowiedz Link Zgłoś
forumania Re: Hotel BOSS - do Forumania 10.01.07, 12:09 Tak chodzi o Miedzeszyn. Odpowiedz Link Zgłoś
trik26 Re: Hotel BOSS - do Forumania 10.01.07, 12:17 Witaj, Ja czasem bywam w tym hotelu - prowadzę szkolenia. prowadziłam szkoelnia w różnych hotelach i niektórych w życiu bym nie wybrała na wałasne wesele. plusy Bossa to: bardzo dobre jedzenie - nie zawidołam sie na nich nigdy. Nie wiem w której sali miałoby być jedzenie i tańce, dlatego na ten temat się nie wypowaidam. Bardzo dobra obsługa, kiedy coś było nie tak z salą, lub mieliśmy jakieś zastrzeżenia Pani manager wszystkiego dopilnowała. Odpowiedz Link Zgłoś