aga1322 13.01.07, 14:29 Jak myslicie czy mozna w ciągu trzech miesięcy zrzucić 15 kilo? Czy to jest realne i dobre dla zdrowia. Macie jakieś godne polecenia diety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iizabelaa Re: Odchudzanie 13.01.07, 14:31 Ojej strasznie dużo chcesz zrzucić!!! Po pierwsze to to jest wg mnie niepotrzebne a po drugie to niezdrowe. A jeśli naprawde tego chcesz to raczej nie w 3 mies, w 3 miesiące realne jest z 7kg. Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: Odchudzanie 13.01.07, 14:37 Jesli zamiast w kościle brac slub i dobrze się bawić po na weselu, chcesz trafić do szpitala, jest mozliwe. Jesli zamiast ladnie napietej skóry, chcesz upychac to i owo, co bedzie zwisało, jest nawet bardzo mozliwe. Mam polecac diety po rozpatrzeniu powyzszego? Odpowiedz Link Zgłoś
aga1322 Re: Odchudzanie 13.01.07, 14:58 Masz rację nie warto. Ślub dopier we wrześniu, ale suknie trzeba zacząć szukać w kwietniu więc nie wiele mi zostało. A 72 kilogramki to nie mało przy wzroście 168. Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: Odchudzanie 13.01.07, 15:03 Nie tak mało? Mam koleżankę. Kiedy wazy 70 kg przy wzroscie 170 cm, wygląda idealnie. Kiedy schudnie do 67, znajomi pytają ją, na co choruje. Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: Odchudzanie 13.01.07, 15:19 Zrzucić możesz, ale ryzykujesz m.in. uszkodzenie wątroby Nie warto Ja mam 168, ważę 68 i jest ok. Pewnie, że bym nie płakała, gdyby było trochę mniej, ale już się przyzwyczaiłam. Ćwicz regularnie, to wymodelujesz ciało. Aerobik najlepiej. Ale uprzedzam: wagi raczej nie zrzucisz. Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: Odchudzanie 13.01.07, 15:22 A najlepsza dieta to nżd Wszystko jak normalnie, tylko w małych ilościach. Dużo warzyw, owoców juz nie tak dużo, ale też. Jogurty naturalne i biały ser. Chude mięso, ryby. Indyk jest podobno świetny. Ograniczyć przekąski konserwowane (z octu), słodycze. Mało makaronów, białego pieczywa i soli. Pić dużo wody niegazowanej i dużo się uśmiechać Odpowiedz Link Zgłoś
aga1322 Re: Odchudzanie 13.01.07, 15:29 Boję się, ze będe miała probemy z kupnem sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: Odchudzanie 13.01.07, 15:38 Będę brutalna To już ruszaj do ćwiczen. Nawet jesli waga spadnie o 2 kg, to rozmiarowo bedzie mniej, bo mięsnie ważą więcej niż tłuszcz. Gdybyś potrzebowała dokladniejszych wskazowek, zapraszam na e-mail. Aczkolwiek od razu uprzedzam, ze cud dietach pisać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1322 Re: Odchudzanie 13.01.07, 15:46 To napisz mi proszę wskazówki na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: Odchudzanie 13.01.07, 15:40 Ważę tylko 4 kg mniej i nie miałam żadnych kłopotów Oczywiście pewne fasony odpadają, ale wciąż jest dużo do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
arwen8 Re: Odchudzanie 13.01.07, 16:12 Jest to bardzo realne, możliwe i dobre dla zdrowia. Ale musiałabyś zastanowić się nad radykalną zmianą sposobu żywienia się, a nie nad krótkotrwałą dietą. Sama schudłam 10 kg w ciągu miesiąca wcale nie głodzą się, nie ćwicząc nadmiernie i bez żadnych większych poświęceń. Moja waga utrzymuje się na tym samym poziomie już rok, a przy takim sposobie odżywiania się nie ma możliwości przytycia. Dodam jeszcze, że przestałam chorować (organizm wzmocnił się), skóra wygładziła się i oczyściła, włosy stały się gęstsze i nabrały połysku, całkowicie zniknął celulit, zniknęły różne nietolerancje pokarmowe... Co zmieniłam w swoim sposobie odżywiania się? Przede wszystkim wyeliminowałam wszystkie cukry proste (wyjątkiem jest gorzka czekolada), wszystko, co zawiera mąkę oraz ryż. Ograniczyłam ilość spożywanych węglowodanów do 50 g dziennie (dawniej przeciętnie zjadałam 350-450 g dziennie w postaci owoców, warzyw, soczków, słodyczy oraz ryżu). Jem codziennie około 50 g białka (mięso, jajka, tłusty twaróg, etc.) i do tego około 100+ g tłuszczu. Czuję się i wyglądam tak, jak nigdy wcześniej. Zapomniałam, czym jest zmęczenie, brak energii, stres, drażliwość czy bolesny pierwszy dzień okresu. Wystarczy na początek zrobić porządek z ilością spożywanych węglowodanów, a efekty będzie widać natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1322 Re: Odchudzanie 13.01.07, 16:22 Możesz mi przesłać przykład takiej diety na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
sampai7 Re: Odchudzanie 13.01.07, 17:02 moge tez prosic ta tietke na gazetowego?bardzo bede wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: Odchudzanie 15.01.07, 11:49 I ja baaardzo poproszę na gazetowego. Z góry dziękuję. Pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
arwen8 Re: Odchudzanie 15.01.07, 14:27 Dziewczyny, odpisałam do Was i podałam linki. Poczytajcie, zastanówcie się, pogadajcie z innymi... Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Odchudzanie 15.01.07, 14:30 arwen8 wyślij też i do mnie na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
narzeczona12 Re: Odchudzanie 13.01.07, 21:37 witaj w klubie u mnie troche mniej ambitnie 9 kg w 6 miesiecy moj plan jest taki:zero slodyczy,chipsow,tlustych rzeczy itd sniadanie jogurt+owoce,obiad warzywa,wiecz ciemno piwczywo nic po 19stej i staram sie 3 razy w tyg sport ale z tym mi najgorzej... trzymam kciuki a href= "http://www.skrypty.bizneswesele.pl/Pamietniki/pamietniki.php?mod=show&id=160" target="_blank" rel="nofollow"> stres przedslubny Odpowiedz Link Zgłoś
aga1322 Re: Odchudzanie 13.01.07, 21:43 Wiesz ja ślub mam we wrzesniu. Ale suknię trzeba kupić wcześniej. Więc później już raczej nie mogę chudnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
medea11 Re: Odchudzanie 13.01.07, 22:13 hej, ja tez juz zaczelam dietke a do slubu niewiele ponad trzy miesiace. Schudlam od 1 stycznia 1,5kg i planuje max zrzucic 5 kg. Dieta 1000 kcal - polecam Odpowiedz Link Zgłoś