basia1125 19.01.07, 23:08 Czy moglabys mi powedziec ile kosztuje zespól Philadelfia, bo mialas go u siebie na weselu, tak? Jestesmy wlasnie na etapie szukania i chcemy cos dobrego, tylko chcialam wiedziec czy w ogóle "oplaca sie" mi zawracac im glowe? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka3006 Re: Pytanie do AGNREK 20.01.07, 10:57 z tego co ja sie orientuje to z dojazdem jakies 280 km ok 5000 ,ale wiem tez ze jest mozliwosc negocjacji i inwidualnych ustalen,jak kolo nich to mysle ze spokojnie taniej pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Pytanie do AGNREK 20.01.07, 11:20 Rok temu wiosną kosztowali 2800 pln, welese mieliśmy w Warszawie. Potem dodali piątego muzyka, nam nie ponieśli ceny, ale na pewno jest wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: Pytanie do AGNREK 20.01.07, 15:46 No wlasnie nie jestesmy kolo nich, bo z poludnia... Dzieki Agnrek zaq odpowiedz. 2800 to nie jest jeszcze tak strasznie, 5000 za to jest. W takim razie skontaktuje sie z nimi i zapytam. Bo 4 muzyków z Philadelfi tworzy inny zespól Sixty nine czy jakos tak, moze byloby taniej a trace bodajze tylko klawiszowca i wokalistke (panowie tez spiewaja) Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Pytanie do AGNREK 20.01.07, 17:34 Serdecznie Ci ich polecam, nasza opinia o nich jest na ich stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: Pytanie do AGNREK 21.01.07, 13:03 Dzieki, skontaktuje sie z Nimi. Szkoda tylko, ze nie ma mozliwosci posluchania ich na stronie internetowej (chyba ze to mi cos nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: Pytanie do AGNREK 21.01.07, 14:57 Wiem, ze tak by bylo najlepiej ale: Wesele w tarnowie (malopolska) a teraz mieszkamy w Anglii i w Pl bedziemy prawdopodobnie maj albo czerwiec i niestety nie samochodem, wiec nie wiem jeszcze jak to zrobie. gdybysmy przyjechali samochodem raczej nie byloby problemu ale trzebaby wtedy wziac wiecej dni wolnych z pracy, no i samochodem wybieramy sie we wrzesniu na slub mojego n, a to nie jest wycieczka taka która chce sie jechac co 2 - 3 miesiace. Same trudnosci.... Ale jakos trzeba sobie poradzic!! Odpowiedz Link Zgłoś