milleniusz 02.04.09, 16:49 To chyba nawet lepiej niż orły Benhakera wczoraj. ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: A na GPW +7% 02.04.09, 18:19 chyba spotkanie G20 podziałało na giełdzioche jak waleriana na kotki wykres wig20 zaczyna wygladac niezle przy całej swej brzydocie ogólnej ale powazna korekta w bessie robi sie prawdopodobna Odpowiedz Link
milleniusz Re: A na GPW +7% 02.04.09, 20:58 Ja bym ostrożnie zaryzykował stwierdzenie, że dno już było. To niekoniecznie jeszcze musi być odbicie, ale chyba gorzej nie będzie. Choć właśnie czytałem jakiegoś analityka, który mówi, że będzie spadało, ale tak naprawdę nie wiem za co ci ludzie biorą pieniądze. Można by - znacznie taniej - sponsorować pare małp w zoo, które by spekulowały o przyszłych trendach na podstawie jakiegoś prostego mechanizmu predykcyjnego. Na przykład ilości zeżartych pomarańczy z określonej kupki. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: A na GPW +7% 02.04.09, 22:04 milleniusz napisał: > Ja bym ostrożnie zaryzykował stwierdzenie, że dno już było. To niekoniecznie je > szcze musi być odbicie, ale chyba gorzej nie będzie. Choć właśnie czytałem jaki > egoś analityka, który mówi, że będzie spadało, ale tak naprawdę nie wiem za co > ci ludzie biorą pieniądze. Można by - znacznie taniej - sponsorować pare małp w > zoo, które by spekulowały o przyszłych trendach na podstawie jakiegoś prostego > mechanizmu predykcyjnego. Na przykład ilości zeżartych pomarańczy z określonej > kupki. anale swoje a rynek swoje tez spotkałem sie opinia ze ponoc z poziomu <800 sp500 miałby jeszcze leciec połowe w dól, co oczywiscie jest niewykluczone ale trudno se to wyobrazic, to by oznaczało wig20 ponizej 1000 pts mociumpanie czyli kosmiczne wealth destruction i baaaardzo czarne w wymowie artykuły w gazetach Odpowiedz Link