Dodaj do ulubionych

buty la marka

15.02.07, 21:49
wyratowali mnie z trudnej sytuacji.kupiłam buty które już podczas ostatniego
mierzenia sukni poobcierały mi pięty ,musiałam kupić w ciągu dwóch dni druga parę.w salonie polecili mi ich buty.nie mieli w sklepi /33 rozmiar/,w ciągu
trzech dni jak w Ameryce po uprzednim telefonie mogłam odebrać swoją parę w ich sklepie na Chmielnej.nie miałam tak wygodnych butów nigdy.godni polecenia
Obserwuj wątek
    • gingal1 Re: buty la marka 15.02.07, 22:29
      po długich poszukiwaniach dzisiaj też u nich kupilam.są taki jakich szukałam i rzeczywiście miękkie i wygodne.nareszcie sprawę butów mam z głowy w sobotę przymiarka sukni.
    • bebe20130 Re: buty la marka 15.02.07, 22:35
      a czy oni maja jakas strone internetowa?
      • dr_kaczusia Re: buty la marka 15.02.07, 22:49
        maja, ale tam moze nie byc wszystkich modeli
        www.lamarka.chmielna.waw.pl/
        poza tym nie wiem jak teraz, ale ze 3 lata temu przyjaciolka uszyla sobie u nich
        model "zlozony" z kilku innych.
        Ja tez mialam od nich buty i tez mnie nie obtarly, a zwykle mam ten problem.
        Jeszcze inna przyjaciolka wspomina, ze miala baaardzo wysoki obcas i tez go nie
        czula. Cenowo tez sa w porzadku, ja placilam 150zl rok temu.

Jedyne na co sie trzeba nastawic to pani, niby mila, ale z tendencja to
        wciskania towaru, wybierac i jeszcze raz wybierac, mowic, ktore ma pokazac i
        mierzyc, a sugerowac sie swoimi odczuciami! wink

• mira74 Re: buty la marka 16.02.07, 09:01
          byłam w ubiegłym tygodniu z siostrą u nich/kupowałam ich buty dla siebie w zeszłym roku były na prawdę ok.co do obsługi to się chyba zmieniła nie ma tej starej ekspedientki.my trafiłyśmy rownież na na prawdę pomocną właścicielkę.

• beatrix-kiddo Re: buty la marka 19.05.13, 12:09
          O matko, jakie brzydkie te buty!
          Ja wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale po obejrzeniu ich oferty w życiu bym tam nic nie kupiła.
          • ardzuna Re: buty la marka 19.05.13, 22:11
            Tu muszę się wtrącić. Buty są normalne i bardzo ładne tylko strona internetowa do niczego. Większość butów które widziałam w sklepie jest safianowa a nie atłasowa i bez ozdób. A na stronie nie wiedzieć czemu sam atłas.
          • asienka_wisienka5 Re: buty la marka 05.02.15, 13:09
            Bity są faktycznie niespecjalne ale naprawdę wygodne. Gdy w czwartek wieczorem (na dwa dni przed ślubem) podczas próby pierwszego tańca moje piękne buciki ślubne poobcierały mnie do krwi w piątek w te pędy pobiegłam do ich sklepu i kupiłam to szkaradztwo, w których przetańczyłam wygodnie całą noc mimo, że miałam stopy obtarte do krwi! Czasem trzeba zagryźć zęby i po prostu wybrać wygodę niż męczyć się całe wesele. A dodam, że moje pierwsze buciki rozchodziłam wcześniej w domu i wydawały się wygodne (kosztowały 400zł, były ze skóry) a prawdziwym testem dla nich był taniec na innej nawierzchni niż ta po której dotychczas je rozchadzałam. Dzięki Bogu, że pojechaliśmy dwa dni przed ślubem przetrenować układ pierwszego tańca na salę weselną, bo nie wiem jak przeżyłabym swoje własne wesele.
    • sawaii Re: buty la marka 16.02.07, 09:17
      a czy wiecie czy można ich buty kupić gdziś we Wrocławiu
    • melba11 Re: buty la marka 16.02.07, 09:28
      tak kupiłam ich buty w Lisa Ferrera na Sienkiwicza bardzo ok
    • agnrek Re: buty la marka 16.02.07, 10:03
      Ja tam szukałam białych butów na obcasie do 5 cm. Po pierwsze pani sprzedająca
      była żenująco nieprzyjemna, do tego spojrzała na mnie jak na ufoludka, gdy
      powiedziałam, że nie chcę butów z czubem. Stwierdziła, że to są najbardziej
      eleganckie buty i się nie znam!
      No dobra, idźmy dalej. Niechętnie mi w ogóle cokolwiek pokazywała, bo według
      niej powinnam mieć obcas 7 cm. Pomijam fakt, że takich mieli najwięcej smile Białe
      buty miała strasznie ordynarne - białe obcasy i podeszwa z jakiegoś okropnego
      plastiku. Tandeta, widać to na zdjęciach:

www.lamarka.chmielna.waw.pl/
      Nie polecam, szkoda czasu.

• marta2022 Re: buty la marka 16.02.07, 10:19
      nnie wiem cze ty byłas w tym sklepie ale butów do 3cm mają kilka fasonów sama
      kupiłam białe ze skórki na 2 cm obcasie bardzo wygodne i eleganckie ale co się komu podoba wg mnie najlepiej wykonane buty ślubne jakie spotkałam a wierz mi
      że szukałam długo
      • agnrek Re: buty la marka 16.02.07, 10:28
        Ja byłam rok temu, mieli albo na prawie płaskim albo 7 cm. Może w tym roku coś
        się zmieniło. Mi te bytu się kompletnie nie podobały. Z ecru czy beżu można
        było coś wybrać, ale białe były fatalne.
        Kupiłam w Elizabeth na Chmielnej o niebo lepsze i w podobnej cenie.
    • aldona641 Re: buty la marka 16.02.07, 10:26
      czy w krakowie można kupić ich buty
    • delma10 Re: buty la marka 16.02.07, 10:33
      widziałam w salonie cymbeline karolina na piętrze na ul długiej
    • stenia21 Re: buty la marka 16.02.07, 10:38
      a w Poznaniu albo koło
    • miriam110 Re: buty la marka 16.02.07, 10:51
      Bardzo ładne ich fasony mierzyłam w Elisabeth Konin.W Poznaniu nigdzie ich nie widziałam.
    • miriam110 Re: buty la marka 16.02.07, 10:56
      fasony ze strony internetowej to chyba stare zupełnie inne mierzyłam w koninie
      • reliwia Re: buty la marka 18.02.07, 19:32
        czy w Szczecinie moze któras z was mierzyła ich buty.proszę... pilne
        • aksia1 Re: buty la marka 24.02.07, 18:48
          reiwia pytała o szczecin.może już póżno ale ja widziałam ich buty w scarlett
          na wojska polskiego i chyba w cmś na Kaszubskiej ładne fasony i faktycznie
          delikatne i ładnie wykonane.wyróżniają się wśród wszystkich niemal takich samych.
    • verva11 Re: buty la marka 16.02.07, 17:21
      a w łodzi
    • morica Re: buty la marka 16.02.07, 17:26
      są na pewno w Sławie na Piłsudskiego. na pewno bo dla mnie sprowadzali 42 numer
      na niskim obcasie
    • narzeczona12 Re: buty la marka 24.02.07, 19:32
      a w lubuskim???
      w zielonej gorze czy gorzowie?
      ktos widzial?
      a href= "http://www.skrypty.bizneswesele.pl/Pamietniki/pamietniki.php?mod=show&id=160" target="_blank" rel="nofollow"> jak weselem nie popsuc wszystkiego

• ardzuna Re: buty la marka 04.05.13, 14:25
      Trafiłam do ich sklepu i jestem zbudowana. Dziewczyny, czemu wcześniej nie pisałyście jaki tu jest oszałamiajacy wybór i jak wygodne są te buty? Nie straciłabym czasu na inne sklepy.
    • amanda2008 Re: buty la marka 14.05.13, 14:41
      A ile one kosztowałY?
      • ardzuna Re: buty la marka 14.05.13, 21:31
        Teraz można przyjąć że 300.
    • modnapanna Re: buty la marka 18.08.14, 09:36
      Buty La Marka miałam okazję przetestować w tym roku na swoim weselu i spisały się rewelacyjnie. Do tego stopnia,że zamierzam zainwestować w ich zafarbowanie na inny kolor (kupiłam białe) żeby móc je dalej nosić. Strona internetowa chyba jest mocno nieaktualna, bo na miejscu jest ogromny wybór fasonów z róznymi kombinacjami wysokości obcasów. Trzeba sie tylko dopytać dokładnie pani sprzedajacej.
      • justyna_sensja Re: buty la marka 20.02.15, 12:13
        W butach LA MARKA przetańczyłam całe swoje wesele bez bólu stóp. "Stopa oddycha", a poduszeczki w środku dają komfort jak w żadnych innych butach. Moje miały dodatkowo pasek na kostce co trzymało je na miejscu. Buty warte swojej ceny - moje kosztowały 300 zł. Sklep w Warszawie Al. Jana Pawła II 45a (pawilon 52a). Serdecznie Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka