madziaaaaa5 21.02.07, 12:14 Gdzie moglibysmy urzadzic obiad weselny na okolo 70-80 osob z tancami lub bez??? Z gory dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sensiblue Re: obiad weselny - Poznań 21.02.07, 12:52 ślub w sierpniu? nie mam pojęcia szczerze mówiąc - ja miejsce zabookowałam pod koniec stycznia (80km od p-nia), a i tak miałam sporo szczęścia, ale - nie wiem jak w samym poznaniu. Wiele osób chwali sobie dwa stawy (nie byłam tam, ale podobno dobre miejsce); sporo jest takich miejsc tuż pod pozananiem, ewentualnie obdzwoń poszczególne większe restauracje Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: obiad weselny - Poznań 21.02.07, 12:53 Polecam Hubertus w Mosinie. Blisko od Poznania i masz duże szanse na znalezienie wolnego terminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue znalezione-różne: 21.02.07, 13:22 1/ centrum - ul Fredry - "wielkopolska zagroda" www.wielkopolska-zagroda.pl/start.htm (nie byłam, jedzenia nie znam, ale sporo osób tam robi wesela); 2/ morasko - Hacjenda - www.hacjenda.poznan.pl/ wiele osób ceni pod względem jedzenia - ale jest to jednak jedzenie dość specyficzne (niekoniecznie "mój" typ papu 3/ Rogalin - piękne miejsce - www.restauracjaskarpa.pl/menu.htm to miejsce pamiętam jeszcze z wczesnego dzieciństwa, niedaleko - pałac w rogalinie i park (zdjęcia, spacer?) 4/ chyba jakieś nowe miejsce - Strzeszyn - www.domklaudiusz.com.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=31 trudno cokolwiek powiedzieć; 5/ woźna - centrum - www.naszklub.pl/restaurant.htm 6/ przy trasie na wrocław - www.delicjusz.pl/preloader.htm trudno jednoznacznie ocenić to miejsce - dla mnie troszkę "przedobrzone" (nie podoba mi się , ale także tutaj sporo osób organizuje wesela - podobno kuchnia nadal jest bardzo dobra; 7/ "dwa stawy" - kamińsko - www.dwastawy.pl/0/ 8/ "ogród smaków" - chludowo - www.ogrodsmakow.com.pl/ 9/ poznań, ul browarna - www.mlynskiekolo.pl/ (byłam tam na weselu - było ok - jedzenie dość ciężkie, ale większości to odpowiadało) szczególnie polecam pozycję nr 8, potem 7, a potem dopiero resztę Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejmielcarek Re: obiad weselny - Poznań 21.02.07, 13:32 poznan.forumslubne.pl/viewtopic.php?t=142 Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_22 Re: obiad weselny - Poznań 21.02.07, 13:33 polecam Wielkopolską Zagrodę, byłam tam na weselu i było swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaaa5 Re: obiad weselny - Poznań 21.02.07, 23:11 Dzieki, namiary na pewno sprawdzimy ale nam zalezy bardziej na samym obiedzie a wiekszosc podanych wyzej miejsc organizuje typowe wesela i w sobote nie ma nawet mowy o samym obiedzie. No a slub w sierpniu. Trzeba bedzie dalej szukac... Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: obiad weselny - Poznań 22.02.07, 12:28 hmm... sama napisałaś: "Gdzie moglibysmy urzadzic obiad weselny na okolo 70-80 osob z tancami lub bez??? Z gory dziekujemy " zrozumiałam więc, że jednak chodzi o elementy weselne - tańce? poza tym - nie ma nigdzie wymogu, że musisz zrobić wesele - za każdym razem indywiualnie ustalasz co Cię interesuje) powodzenia w poszukiwaniach Odpowiedz Link Zgłoś
stalida Re: obiad weselny - Poznań 22.02.07, 08:28 A spróbujcie w rezydencji Solei - polecam www.hotel-solei.pl Odpowiedz Link Zgłoś