Dodaj do ulubionych

odchudzacie się... ?

24.02.07, 00:09
... odchudzacie się na ten szczególny dzień ???
Obserwuj wątek
    • pelissa81 Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 00:11
      u mnie to warunek slubu uncertain Moj mnie kocha, ale musze schudnac 20 kgsmile i bede
      sliczna. A serio, przegladalam panny mlode 44 i nie mam ochoty wystepowac tak
      na swoim. Mam na to rok, heh...
      • napolnoc Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 00:22
        Tak, bo po fajkach przytylam i zle sie z tym czuje. To nie tyle kwestia slubu,
        co ogolnego samopoczucia i checi noszenia starych dzinsow big_grin
        • panna_na_wydaniu Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 09:10
          Nie, na szczęście nie musze a i tak czuje że stres przedślubny ściagnie ze mnie
          z 3 kg smile
        • olesia221 Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 22:05
          Rozmawiałam ostatnio ze świeżo upieczoną żoną i mówi,że z przedślubnego stresu
          schudła 6 kg,bez żadnego odchudzania..Więc chyba nie musimy się wysilaćsmile
    • zytka08 Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 09:12
      ja przed slubem jeszcze troszkę przytyłam. Liczyłam że stresowo waga mi zleci,
      ale nić z tego.hihi
    • gatta26 Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 09:56
      Heh...ciągle noszę się z tym zamiarem... Tylko jakoś ciężko z realizacją. Raczej
      wystapię w rozmiarze 44, ale 10-15 kg mniej na pewno by się przydało. Ślub za 6
      miesięcy, więc może 5 się uda smile
      • modlisshka Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 21:56
        a ja zaczynam dietę w lato... myślę że rok mi wystarczy... do tego tusz przed
        ślubem obrona... więc pewnie stres zrobi swoje...a jak to jest z tymi
        sukniami??? Jeżeli znacznie schudnę w trakcie szycia??? zmniejszą ją???
        • anetina Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 21:59
          tuŻ przed ślubem

ja mam zakaz zmiany figury big_grin
          i od partnera
          i od krawcowej

ostatnia przymiarka jest tuŻ przed ślubem
          więc jakby co można jeszcze ostatnie poprawki zrobić
    • mada.d.n Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 22:00
      zdecydowanie nie smile śladem ostatnich lat pewno schudnę na wiosnę ok. 2-3 kg, ale
      to nie jest konieczne, wchodzę w 38, choć do modelek trochę mi brakuje (głównie
      wzrostu hehe)

119 dni smile
      Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać,
      jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom.
    • ashton Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 22:06
      Chciałam - nie dało rady. Zbytnio z racji nieschudnięcia nie płakałam, bo
      suknia prześlicznie mnie wyszczupliła.
    • jadwiska1 Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 22:59
      ja sie zastanawiam jak przytyc.... serio.. bycie chudym to tylko klopot.. nawet
      pani w slkepie sie ostatnio przerazila.. wszystko wskazuje na to,ze kiecke bede
      musiala szyc..
      • gosia3k Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 09:36
        Ja tez probuje przytyc, ale jest to dla mnie tak trudne, jak dla niektorych kobiet odchudzanie. Nie
        chcialabym wygladac na slubie, jak niektore wychudle modelki. Niektorzy usmiechaja sie pod nosem, gdy
        wspominam, ze chcialabym byc grubsza, bo to przeciez nie problem jesc wiecej. Ja zjadam duzo (czasami
        moje porcje obiadowe sa wieksze od porcji mojego narzeczonego), ale nie widac rezultatow. Jezeli znasz
        jakies dobre diety, to bardzo chetnie skorzystam.
    • pumeczka Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 09:46
      do mojego ślubu ponad 5 miesięcy, ale o odchudzaniu nawet nie myślę, bo i tak
      już mi żebra widać i koleżanki wołają, żebym przestała się zasuszać, nie stosuję
      żadnej diety,jem normalne posiłki, na razie nie tyje, bo nie pozwalam sobie na
      żadne niezdrowe przekąski (typu frytki chipsy, paluszki) może przed tyciem
      chroni mnie niechęć do słodkich rzeczy, których nie tykam pod żadnym pozorem, bo
      mnie mdli na ich widok, dodam jeszcze, że nie posiadam samochodu, więc siłą
      rzeczy po pracy za biurkiem, muszę uskuteczniać spacery
      • panna_na_wydaniu Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 14:21
        Kurcze zawsze zazdrościłam osobom które nie lubią słodyczy. Ja jestem
        czekoladoholikiem, dzień zaczynam od batonu, wafelków lub czekolady. Cokolwiek
        +kawa. W ogóle potrafię w ciagu dnia oprócz słodyczy nie jeść nic innego sad
        • paulina.galli Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 14:25
          big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          permanentnie i zawsze smile
          mam fazy - dobrego zdrowego odzywiania i fazy obzarstwa pomieszanego z glupimi
          dietami
          niestety smile
          tyeraz jestem w fazie madrej i niby wazne ok ale i tak mam ochote ciut spasc z
          kg uncertain

ps. slodyczy nie znosze! bleeechhh ale za to uwielbiam kuchnie wloska -
          makarony, sosy , uwielbiam sery , orzeszki itp - i niestety to potrafi rownie
          dobrze "zaokraglic" ksztalty smile
          • paulina.galli Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 14:27
            a waze przy wzroscie 170 cm - 59-60 kg ...
            wg tabelek obliczen itp. jest to jak najbardziej ok
            moja ulubiona waga jest naytomiast 55 kg - wazylam tyle na pierwszym i drugim
            roku studiow - najlepiej sie wtedy czulam , najlepiej wg. mnei wygladalam
            Mniej kg - absolutnie nie bo to by bylo przegiecie ale te 55 ehhh smile
            • ivcia13 Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 15:40
              ojj to odchudznie, całe zycie tocze walkę z tymi moimi zbednymi kgsad do slubu
              mam 7 miesiecy ale do kupna kiecki 4 wiec mysle ze 15 kg uda mi sie zgubic,
              zresztą MUSZE! bo nigdy nie wybaczylabym sobie ze nawet na ten jeden,
              szczególny dzien nie potrafilam sie zmobilizowac, teraz jestem po operacji wiec
              nawet gdybym chciala nie moge tykac smazonego, tłustego ani slodyczy wiec moze
              jakos mi sie uda czego i sobie i Wam serdecznie zyczesmile
              • andziashea Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 15:44
                15 kg chcesz schudnąc w 4 miesiące?

No efekt jojo bedziesz miała piekny.
    • memphis90 Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 17:31
      Ja mam 57kg przy 164 cm i chętnie pozbyłabym się 2-3kg, bo pupa mi trochę urosła
      i wyglądam jak gruszka. Ale ogólnie to raczej tylko pilnuję wagi, żeby nie
      wzrosła. Od jutra wreszcie znajdę trochę czasu i zaczynam seanse na rowerkusmile
      Mam nadzieję, że wytrwam w postanowieniusmile
      • a.bc Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 20:45
        odchudzać się nie
        ale trzymac dobrą formę i nie miec obwisłego brzucha zdecydowanie taksmile
        zapisałam sie na fitnessmile
        • ashton Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 20:59
          Popieram! od paru lat jestem entuzjastką "trzymania formy" smile
          • sandstorm86 Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 21:57
            A ja też bym chciała troszkę...przytyć smile ważę 48 kg i czasami chciałabym mieć
            więcej tu i tam smile
    • lafemmelette Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 22:19
      nie odchudzam się-ale intensywnie dbam o formę smile tzn. robię to co robiłam do
      tej pory (np.basen, joga, narty, rolki rower i pewnie coś jeszcze, zależnie od
      sezonu...) ale regularnie smile
      diety, w moim przypadku potęgują frustrację, także nie ma mowy!
      dbam też o formę psychiczną hehe, staram sie nie stresowac i takie tam :}
      pozdrawiam
    • iwonka97 Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 23:07
      ja sie odchudzam ale troche mam do zgubienia
      • monika1881 Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 08:37
        A ja już jestem normalnie zmęczona wiecznym odchudzaniem. Co schudnę zaraz
        przytyjęsad Przy wzroście 164 cm ważę 60 kg a chciałabym 54. Chyba za dużo o tym
        myślę. Mam nadzieję, że te 4 miesiące, które pozostały do ślubu i nadchodząca
        wiosna pomogą mi schudnąćsmile Do tych, które się odchudzają: może chwalcie się
        swoimi rezultatami. Razem będzie łatwiej. To samo tyczy się chcących przytyćsmile
        Pozdrawiam i trzymam kciukismile
        • pomfus3 Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 10:03
          Hej, przy wzroście 164 ważę 61 kg. Odchudzam się z myslą o suknismile. Jest mi o
          tyle łatwiej,że robię to razem z narzeczonymsmilesmilesmileJest zabawniesmile. Nie jest to
          odchudzanie sadystyczne, sport, mineralka, nie jemy po 18-tej, zero słodyczy. W
          ciagu miesiaca zgubiliśmy 2 kg, moze nie weile,ale na cieszy.Do slubu rok, wiec
          spoko lokosmile
    • weselna_rozalinda Zbierać tłuszcz z zup,sosów ... 26.02.07, 11:31
      Najlepiej nie stosoowac radykalnych diet bo mozna sobie zrujnować
      zdrowie.Polecam bardzo prosty sposób: zbierajcie tłuszcz ze wszystkiego co
      gotujecie: z zupy,z sosów. Z samego gotowanego całego kurczaka mozna zebrac aż
      2 kubki tłuszczu!!!
      • arwen8 Re: Zbierać tłuszcz z zup,sosów ... 27.02.07, 14:18
        weselna_rozalinda napisała:

> zbierajcie tłuszcz ze wszystkiego co gotujecie: z zupy,z sosów.

A przecież to wcale nie w tłuszczu tkwi problem! Od tłuszczu jeszcze nikt nie
        przytył, tylko od WEGLOWODANÓW, a szczególnie od zabójczego połączenia
        węglowodanów z tłuszczem. To nie tłuszcz należy "zbierać", tylko pilnować
        ilości spożywanych węglowodanów (w słodyczach, mące, ryżu, makaronie, owocach,
        soczkach, etc.)

• czarnooka25 Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 11:39
      odchudzanie nigdy mi nie wychodziło- po za okresem kiedy biegałam na siłownie-
      teraz nie mam na to czasu więc na własnym ślubie będe wyglądać jak mały
      wieloryb.. ehhh
      • natalii_2 Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 12:25
        a ja schudłam 12 kg smileokropnie się juz ze sobą czułam ale dalej już nie
        chudnęjakoś .. może jeszcze spadnie coś przed slubem ale w sumie nie ma juz
        potrzeby..teraz jest ok.
        • elza_lui Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 12:30
          Jak to zrobiłaś natalii_2, możesz zdradzić? Mi też by się przydało zrzucić parę
          kilo smile
          • natalii_2 Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 15:31
            dzieta plaż kalifornijskich .. żadnych ziemniaków, żandej marchewki , chleba ,
            makaronu , ostawic produkty z wysoka zawartościa weglowodanów i waga spada jaak
            oszalała ..
            efektu jojo nie odnotowała, a minełu juz par miesięcy
            smile
          • ashton Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 15:34
            Elzo - dieta czy ćwiczenia, które działają na kogoś, u Ciebie mogą zero efektu
            dać. Człowiek odchudza się na własnych błędach wink Zasady ogólne są proste:
            odstawić tak zwane "puste kalorie", nie jeść kolacji, ruszać się jak najwięcej.
            A przede wszystkim nic na siłę smile
    • madnessa Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 12:51
      Na szczęście nie muszę (173 cm i 57 kg) - nigdy się nie odchudzałam, przez
      stres chudnę nieświadomie jakieś 2 kg a póżniej wracam do swojej wagi tzn do
      57kg.
      Pozdrawiam
    • szpilorek Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 17:57
      Ja juz zaczelam a slub w czerwcu.
    • basia1125 Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 18:40
      Nie mam z czegosmile
      ale moze udaloby mi sie troszke przytyc.....
    • madziurix Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 19:11
      Hej, ja właśnie zaczęłam intensywne ćwiczenia na siłowni dwa razy w tygodniu.W
      ten sposób można połączyć przyjemne uczucie z pożytecznym.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka