modlisshka 24.02.07, 00:09 ... odchudzacie się na ten szczególny dzień ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pelissa81 Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 00:11 u mnie to warunek slubu Moj mnie kocha, ale musze schudnac 20 kg i bede sliczna. A serio, przegladalam panny mlode 44 i nie mam ochoty wystepowac tak na swoim. Mam na to rok, heh... Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 00:22 Tak, bo po fajkach przytylam i zle sie z tym czuje. To nie tyle kwestia slubu, co ogolnego samopoczucia i checi noszenia starych dzinsow Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 09:10 Nie, na szczęście nie musze a i tak czuje że stres przedślubny ściagnie ze mnie z 3 kg Odpowiedz Link Zgłoś
olesia221 Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 22:05 Rozmawiałam ostatnio ze świeżo upieczoną żoną i mówi,że z przedślubnego stresu schudła 6 kg,bez żadnego odchudzania..Więc chyba nie musimy się wysilać Odpowiedz Link Zgłoś
zytka08 Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 09:12 ja przed slubem jeszcze troszkę przytyłam. Liczyłam że stresowo waga mi zleci, ale nić z tego.hihi Odpowiedz Link Zgłoś
gatta26 Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 09:56 Heh...ciągle noszę się z tym zamiarem... Tylko jakoś ciężko z realizacją. Raczej wystapię w rozmiarze 44, ale 10-15 kg mniej na pewno by się przydało. Ślub za 6 miesięcy, więc może 5 się uda Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 21:56 a ja zaczynam dietę w lato... myślę że rok mi wystarczy... do tego tusz przed ślubem obrona... więc pewnie stres zrobi swoje...a jak to jest z tymi sukniami??? Jeżeli znacznie schudnę w trakcie szycia??? zmniejszą ją??? Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 21:59 tuŻ przed ślubem ja mam zakaz zmiany figury i od partnera i od krawcowej ostatnia przymiarka jest tuŻ przed ślubem więc jakby co można jeszcze ostatnie poprawki zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 22:00 zdecydowanie nie śladem ostatnich lat pewno schudnę na wiosnę ok. 2-3 kg, ale to nie jest konieczne, wchodzę w 38, choć do modelek trochę mi brakuje (głównie wzrostu hehe) 119 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 22:06 Chciałam - nie dało rady. Zbytnio z racji nieschudnięcia nie płakałam, bo suknia prześlicznie mnie wyszczupliła. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiska1 Re: odchudzacie się... ? 24.02.07, 22:59 ja sie zastanawiam jak przytyc.... serio.. bycie chudym to tylko klopot.. nawet pani w slkepie sie ostatnio przerazila.. wszystko wskazuje na to,ze kiecke bede musiala szyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia3k Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 09:36 Ja tez probuje przytyc, ale jest to dla mnie tak trudne, jak dla niektorych kobiet odchudzanie. Nie chcialabym wygladac na slubie, jak niektore wychudle modelki. Niektorzy usmiechaja sie pod nosem, gdy wspominam, ze chcialabym byc grubsza, bo to przeciez nie problem jesc wiecej. Ja zjadam duzo (czasami moje porcje obiadowe sa wieksze od porcji mojego narzeczonego), ale nie widac rezultatow. Jezeli znasz jakies dobre diety, to bardzo chetnie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 09:46 do mojego ślubu ponad 5 miesięcy, ale o odchudzaniu nawet nie myślę, bo i tak już mi żebra widać i koleżanki wołają, żebym przestała się zasuszać, nie stosuję żadnej diety,jem normalne posiłki, na razie nie tyje, bo nie pozwalam sobie na żadne niezdrowe przekąski (typu frytki chipsy, paluszki) może przed tyciem chroni mnie niechęć do słodkich rzeczy, których nie tykam pod żadnym pozorem, bo mnie mdli na ich widok, dodam jeszcze, że nie posiadam samochodu, więc siłą rzeczy po pracy za biurkiem, muszę uskuteczniać spacery Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 14:21 Kurcze zawsze zazdrościłam osobom które nie lubią słodyczy. Ja jestem czekoladoholikiem, dzień zaczynam od batonu, wafelków lub czekolady. Cokolwiek +kawa. W ogóle potrafię w ciagu dnia oprócz słodyczy nie jeść nic innego Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 14:25 permanentnie i zawsze mam fazy - dobrego zdrowego odzywiania i fazy obzarstwa pomieszanego z glupimi dietami niestety tyeraz jestem w fazie madrej i niby wazne ok ale i tak mam ochote ciut spasc z kg ps. slodyczy nie znosze! bleeechhh ale za to uwielbiam kuchnie wloska - makarony, sosy , uwielbiam sery , orzeszki itp - i niestety to potrafi rownie dobrze "zaokraglic" ksztalty Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 14:27 a waze przy wzroscie 170 cm - 59-60 kg ... wg tabelek obliczen itp. jest to jak najbardziej ok moja ulubiona waga jest naytomiast 55 kg - wazylam tyle na pierwszym i drugim roku studiow - najlepiej sie wtedy czulam , najlepiej wg. mnei wygladalam Mniej kg - absolutnie nie bo to by bylo przegiecie ale te 55 ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
ivcia13 Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 15:40 ojj to odchudznie, całe zycie tocze walkę z tymi moimi zbednymi kg do slubu mam 7 miesiecy ale do kupna kiecki 4 wiec mysle ze 15 kg uda mi sie zgubic, zresztą MUSZE! bo nigdy nie wybaczylabym sobie ze nawet na ten jeden, szczególny dzien nie potrafilam sie zmobilizowac, teraz jestem po operacji wiec nawet gdybym chciala nie moge tykac smazonego, tłustego ani slodyczy wiec moze jakos mi sie uda czego i sobie i Wam serdecznie zycze Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 15:44 15 kg chcesz schudnąc w 4 miesiące? No efekt jojo bedziesz miała piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 17:31 Ja mam 57kg przy 164 cm i chętnie pozbyłabym się 2-3kg, bo pupa mi trochę urosła i wyglądam jak gruszka. Ale ogólnie to raczej tylko pilnuję wagi, żeby nie wzrosła. Od jutra wreszcie znajdę trochę czasu i zaczynam seanse na rowerku Mam nadzieję, że wytrwam w postanowieniu Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 20:45 odchudzać się nie ale trzymac dobrą formę i nie miec obwisłego brzucha zdecydowanie tak zapisałam sie na fitnes Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 20:59 Popieram! od paru lat jestem entuzjastką "trzymania formy" Odpowiedz Link Zgłoś
sandstorm86 Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 21:57 A ja też bym chciała troszkę...przytyć ważę 48 kg i czasami chciałabym mieć więcej tu i tam Odpowiedz Link Zgłoś
lafemmelette Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 22:19 nie odchudzam się-ale intensywnie dbam o formę tzn. robię to co robiłam do tej pory (np.basen, joga, narty, rolki rower i pewnie coś jeszcze, zależnie od sezonu...) ale regularnie diety, w moim przypadku potęgują frustrację, także nie ma mowy! dbam też o formę psychiczną hehe, staram sie nie stresowac i takie tam :} pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka97 Re: odchudzacie się... ? 25.02.07, 23:07 ja sie odchudzam ale troche mam do zgubienia Odpowiedz Link Zgłoś
monika1881 Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 08:37 A ja już jestem normalnie zmęczona wiecznym odchudzaniem. Co schudnę zaraz przytyję Przy wzroście 164 cm ważę 60 kg a chciałabym 54. Chyba za dużo o tym myślę. Mam nadzieję, że te 4 miesiące, które pozostały do ślubu i nadchodząca wiosna pomogą mi schudnąć Do tych, które się odchudzają: może chwalcie się swoimi rezultatami. Razem będzie łatwiej. To samo tyczy się chcących przytyć Pozdrawiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
pomfus3 Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 10:03 Hej, przy wzroście 164 ważę 61 kg. Odchudzam się z myslą o sukni. Jest mi o tyle łatwiej,że robię to razem z narzeczonymJest zabawnie. Nie jest to odchudzanie sadystyczne, sport, mineralka, nie jemy po 18-tej, zero słodyczy. W ciagu miesiaca zgubiliśmy 2 kg, moze nie weile,ale na cieszy.Do slubu rok, wiec spoko loko Odpowiedz Link Zgłoś
weselna_rozalinda Zbierać tłuszcz z zup,sosów ... 26.02.07, 11:31 Najlepiej nie stosoowac radykalnych diet bo mozna sobie zrujnować zdrowie.Polecam bardzo prosty sposób: zbierajcie tłuszcz ze wszystkiego co gotujecie: z zupy,z sosów. Z samego gotowanego całego kurczaka mozna zebrac aż 2 kubki tłuszczu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arwen8 Re: Zbierać tłuszcz z zup,sosów ... 27.02.07, 14:18 weselna_rozalinda napisała: > zbierajcie tłuszcz ze wszystkiego co gotujecie: z zupy,z sosów. A przecież to wcale nie w tłuszczu tkwi problem! Od tłuszczu jeszcze nikt nie przytył, tylko od WEGLOWODANÓW, a szczególnie od zabójczego połączenia węglowodanów z tłuszczem. To nie tłuszcz należy "zbierać", tylko pilnować ilości spożywanych węglowodanów (w słodyczach, mące, ryżu, makaronie, owocach, soczkach, etc.) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooka25 Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 11:39 odchudzanie nigdy mi nie wychodziło- po za okresem kiedy biegałam na siłownie- teraz nie mam na to czasu więc na własnym ślubie będe wyglądać jak mały wieloryb.. ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
natalii_2 Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 12:25 a ja schudłam 12 kg okropnie się juz ze sobą czułam ale dalej już nie chudnęjakoś .. może jeszcze spadnie coś przed slubem ale w sumie nie ma juz potrzeby..teraz jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 12:30 Jak to zrobiłaś natalii_2, możesz zdradzić? Mi też by się przydało zrzucić parę kilo Odpowiedz Link Zgłoś
natalii_2 Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 15:31 dzieta plaż kalifornijskich .. żadnych ziemniaków, żandej marchewki , chleba , makaronu , ostawic produkty z wysoka zawartościa weglowodanów i waga spada jaak oszalała .. efektu jojo nie odnotowała, a minełu juz par miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 15:34 Elzo - dieta czy ćwiczenia, które działają na kogoś, u Ciebie mogą zero efektu dać. Człowiek odchudza się na własnych błędach Zasady ogólne są proste: odstawić tak zwane "puste kalorie", nie jeść kolacji, ruszać się jak najwięcej. A przede wszystkim nic na siłę Odpowiedz Link Zgłoś
madnessa Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 12:51 Na szczęście nie muszę (173 cm i 57 kg) - nigdy się nie odchudzałam, przez stres chudnę nieświadomie jakieś 2 kg a póżniej wracam do swojej wagi tzn do 57kg. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szpilorek Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 17:57 Ja juz zaczelam a slub w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 18:40 Nie mam z czego ale moze udaloby mi sie troszke przytyc..... Odpowiedz Link Zgłoś
madziurix Re: odchudzacie się... ? 26.02.07, 19:11 Hej, ja właśnie zaczęłam intensywne ćwiczenia na siłowni dwa razy w tygodniu.W ten sposób można połączyć przyjemne uczucie z pożytecznym.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś