Dodaj do ulubionych

Fajerwerki na weselu

26.02.07, 11:05
Dziewczyny, co myslicie o jednym z takich punktów wesela? Czy ktoś korzystał,
czy warto płacić 600 zł za minutkę przy wyzszej wysokości, bądz 250 za
minutkę przy nizszej?Jak to wyglada u Was? Kozrystacie, jakie wrazenia i czy
warto?
Obserwuj wątek
    • alicja7-84 Re: Fajerwerki na weselu 26.02.07, 11:07
      hmm...wiem, że moja knajpa proponuje takie atrakcje, ale jeszcze nie wiem ile
      taka przyjemność kosztuje...najpierw bardzo chciałam, ale teraz widząc jakie
      koszty sumarycznie wychodzą, chyba nawet nie spytam jakie to kosztownesmile ale
      gdyby nie to, to uważam, że fajerwerki to fajna i nietypowa atrakcja
    • monitchka1 Re: Fajerwerki na weselu 26.02.07, 11:08
      Nie korzystam. To nie są dawne czasy, kiedy ludzie na żywo nie widzieli
      sztucznych ogni, teraz to już raczej średnia atrakcja.
    • elza_lui Re: Fajerwerki na weselu 26.02.07, 11:13
      Witam!
      Ponieważ oboje z narzeczonym nie znosimy zabaw typu oczepiny (samo rzucanie
      kwiatami i krawatem i na tym koniec) wymyśliliśmy sobie fajerwerki. Nie mogę Ci
      napisać czy to dobry pomysł, bo nasz ślub "dopiero" 25.08.2007 r. Fajerwerki
      bedą około północy (jeszcze nie ustalilśmy dokładnie) - zamiast oczepin. A co
      do tego czy warto: nie lubię oczepin, uwielbiam fajerwerki - dla mnie odpowiedź
      na pytanie czy warto w tym wypadku jest tylko jedna - TAK.

Pozdrawiam
      E.
      • pomfus3 Re: Fajerwerki na weselu 26.02.07, 11:16
        DziękismileNie traktuje tego jako super atrakcję i "zobaczcie co my możemy"smile. To
        jest dla mnie sposób pokazania emocji, zawsze gdy patrzę na pokazy sztucznych
        ogni serce mi się kraja i łzy napływają do oczu. Radość mnie ogarnia, a usmiech
        mam od ucha do uchasmile. W tym szczególnym dniu, chcę,aby emocje były także
        szczególne, podniosłe i takie...no same wiecesmilesmilesmile Co ja tu bedę pisać za
        farmazony ahahhahaha
        • elza_lui Re: Fajerwerki na weselu 26.02.07, 11:37
          To dokładnie tak jak ja. Zawsze patrzę z zachwytem na fajerwerki smile
          A skąd jesteś i jak organizujesz te fajerwerki; tzn czy zaproponował to np
          organizator wesela, czy cały pokaz organizujecie we własnym zakresie? My we
          własnym i mieliśmy spore problemy ze znalezieniem miejsca w Warszawie gdzie
          będzie można urządzić wesele i puszczać fajerwerki.
          Pozdrawiam
          • pomfus3 Re: Fajerwerki na weselu 26.02.07, 11:57
            smilesmilesmile Wesele w Ostródzie, firma od fajerwerków z Olsztyna. Mówia,ze robią
            pokazy w całym kraju. Wkleję Ci link do ich stronki, jest na niej krótki filmik
            z pokazu.Pan sympatyczny, wszysctko organizują oni, my tylko mówimy ile minut i
            jakie miejsce. Przy tego typu imprezach należy mieć decyzję (pozwolenie)
            burmistrza miasta. Podobno to kosztuje 81 zł. ,ale gdy miasto sie nie orientuje
            wydają za darmosmilesmilesmile
            www.fajerwerki.olsztyn.pl/pokazy.html Pozdrawiam; wszystko przygotowują
            dzień wcześniej w firmie; instalują w dniu przyjęcia na 2 godzinki przed
            pokazem.Jesli ma być to niespodzianka dla gości robią wszystko bardzo
            dyskretniesmile
    • mimarika u nas były 26.02.07, 11:40
      polecam, wspaniała sprawa, a gościom b. sie poddobałosmile)
    • nikola.b Re: Fajerwerki na weselu 01.04.07, 19:16
      czy jest ktos z okolic wawy kto zamowil na swoje wesele taki pokaz a
      przedewszystkim znalazl firme ktora posiada u siebie fajerwerki ukladajace sie
      w serca?
    • madnessa Re: Fajerwerki na weselu 01.04.07, 20:48
      u mojej znajmomej były fajerwerki na weselu o 24.00 za jedyne ok 150zł, dwie
      wyrzutnie po 20 strzałów. Szczerze, to efekt był słaby ale warto było dla samego
      "urozmaicenia" i ogólnego smiechu, wyjścia na chwile z sali (przy okazji
      papierosek, ploteczki).
    • anupka Re: Fajerwerki na weselu 07.07.07, 09:33
      Hej dziewczyny!
      Mnie osobiscie wydaje sie to dosc ciekawym pomyslem. Na pewno jakies
      urozmaicenie i coraz bardziej jestem przekonana do tego pomyslu. Tylko jak
      znalezc sprawdzona firme z Warszawy? Niby duzo ich jest w internecie, ale...
      Macie namiary - prosze, piszcie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka