kb155 10.03.07, 11:14 Gdzie można znaleźć w Poznaniu salon ślubny gdzie oprócz sukien ślubnych będą również garnitury? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysia2 Re: Garnitury - Poznań 10.03.07, 15:39 Chyba nie ma takich salonów w Poznaniu, które łączyłyby zarówno suknie ślubne jak i męskie garnitury. Rozejrzyj się w salonach z moda męską. Odpowiedz Link Zgłoś
mada190779 Re: Garnitury - Poznań 10.03.07, 20:54 Polecam gorąco Salon Mody Ślubnej Dara w Złotnikach koło Poznania ul. Obornicka 17 a, bardzo miła i profesjonalna obsługa, ceny też bardzo atrakcyjne. www.dara.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Garnitury - Poznań 11.03.07, 10:08 A orientujesz się moze w jakich (plus -minus) cenach mają garnitury lub smokingi? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Garnitury - Poznań 11.03.07, 10:02 Jeśli chodzi o same ganitury, to spróbuj w Shark'u na Obornickiej- maja mnostwo strojów wizytowych, balowych, garniturów (ale nie mają sukien slubnych). Odpowiedz Link Zgłoś
kb155 Re: Garnitury - Poznań 11.03.07, 10:51 Ponieważ nie jestem z Poznania a mój B. jak to większość panów nic nie wiedział na temat salonów ślubnych musiałam poszperać w necie i znalazłam kilka salonów i juz wczoraj w jednym z nich zamówiliśmy garnitur, koszulę i kamizelkę z fularem myślałam, że ciężko będzie coś znaleźć a tu rach ciach i po wszystkim . Salon jest na ul. Matejki 51 www.salonnicole.pl Dziękuję za odzew Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: Garnitury - Poznań 11.03.07, 23:08 na Głogowskiej, chyba "ona i on", albo "on i ona" ) nie pamiętam dokładnie nazwy sklepu Odpowiedz Link Zgłoś