skarbeczek 13.03.07, 10:04 Czy pod białą sukienkę pasuje kremowy biustonosz ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kenzoania Re: biustonosz ... 13.03.07, 10:10 jak już będzie to powinien być biały. Nie daj Boże że wyjdzie Ci rąbek to będzie wyglądał jak brudny przy białej sukience. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: biustonosz ... 13.03.07, 10:13 kremowy czy beżowy jest mniej prześwitujący, z drugiej strony jednak tkanina z jakiej jest uszyta suknia jest bardzo gruba, więc może byc i biały. gdy jednak stanik wyjdzie spod sukni to efekt generalnie jest nieciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
skarbeczek Re: biustonosz ... 13.03.07, 10:28 tak myślałam... no to koniec z panią z Atutu, która próbowała mi wczoraj takowy wcisnać. W jednym jest szczera - mają b. ograniczony asortyment w sklepie... Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: biustonosz ... 13.03.07, 10:35 panie z atutu dobierają dobrze staniki, wzory jakie mają nie są może na randkę rozbieraną, ale dla biustu ideale. prawdą jest, że szefowa tego interesu do najsłodszych się nie zalicza. nikt nie jest doskonały, a mój biust lepiej się prezentuje w stanikach od niej. komplementów nie potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś
skarbeczek Re: biustonosz ... 13.03.07, 10:43 problem w tym, że ona nie jest szefową tylko pracownicą i nie ma wpływu na to, jakie modele są w sklepie. Sama to powtarzała wielokrotnie przy mnie do klientek... Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: biustonosz ... 13.03.07, 10:32 Moim zdaniem najlepszy jest cielisty. Ale upewnij sie, ze nie bedzie wystawal (niezaleznie od koloru). Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: biustonosz ... 13.03.07, 21:22 pod białą odzież ubiera się cielistą bieliznę Odpowiedz Link Zgłoś