Dodaj do ulubionych

Poradzcie fajna sala w okolicach Rybnika?

13.03.07, 21:57
Wprawdzie co dopiero sie zaręczyłam, ale już ustaliliśmy termin ślubu.Jako że
mieszkam tymczasowo za granica nie bede miała wiele czasu zeby spedzić na
wybieraniu sali tygodni. Może mi ktoś jakiś fajny lokal poradzi w okolicy...??
Byłabym bardzo wdzięcznasmile
Obserwuj wątek
    • agusia101 Re: Poradzcie fajna sala w okolicach Rybnika? 13.03.07, 22:26
      Pilchowice
      www.furstenhof.webpark.pl
      • monisiak82 Re: Poradzcie fajna sala w okolicach Rybnika? 14.03.07, 10:08
        piekne miejsce tylko nie wiem czy to nie za daleko troche. No nic jednak warta
        sie zastanowicsmile
    • kaatkaa Re: Poradzcie fajna sala w okolicach Rybnika? 14.03.07, 13:34
      Biały Dom, Basztowa, Capitol, Drach, Timberland, U Biesa - te polecam, wklikaj
      w wyszukiwarke Rybnik zaznacz 2006 rok tam jest troche namiarów i opinii
    • asia19815 Re: Poradzcie fajna sala w okolicach Rybnika? 14.03.07, 17:03
      www.arkadia.jazd.pl/ Sala super, jedzenie też. Wiem, że o terminy
      wolne trudno. Ja tam miałam i polecam
      • monisiak82 Re: Poradzcie fajna sala w okolicach Rybnika? 14.03.07, 22:10
        dziękuje wam bardzo... buziaki dla wassmile moglabys mi Aga powiedziec jak cenowo u
        nich wychodzi?
        • agusia101 Re: Poradzcie fajna sala w okolicach Rybnika? 14.03.07, 22:12
          ja??

wiesz co kolega mi ja polecił powiedział"elegancja za nie duża cene" wiem ze na
          max. 70 osob a ceny nie znam. Zadzwon zapytaj

teraz ja mam dylemat bo szukam w okolicach Gliwic
          • monisiak82 Re: Poradzcie fajna sala w okolicach Rybnika? 14.03.07, 22:13
            tfu Asia miało byc wybacz za pomyłkesmile
          • monisiak82 Re: Poradzcie fajna sala w okolicach Rybnika? 14.03.07, 22:16
            nie znam bardzo Gliwic bylam chyba ze dwa razy w tych okolicach smile taka mało
            miastowa jestem .... Ja sie dopiero tak przymierzam bo dopiero oswajam sie z
            mysla ze wychodze za mążtongue_out
      • politycznie Re: Poradzcie fajna sala w okolicach Rybnika? 14.03.07, 22:18
        Polecam Arkadie, bardzo ładna, duża sala. Jedzenia b. dobre i dużo. Na sali
        bardzo dobrze sie tańczyło, bo było dużo miejsca, i od strony fotografa mogę
        powiedzieć, że ładne zdjęcia wyszły (jasno i dużo miejsca). Na zewnątrz bardzo
        ładnie. Troszkę się tylko dziwnych rzeczy o właścicielach nasłuchałam, ale może
        to nie do końca była prawda bo młodzi byli zachwyceni.
        • monisiak82 Re: Poradzcie fajna sala w okolicach Rybnika? 14.03.07, 22:27
          sala rzeczywiście przepiekna .... tylko wlasnie jakas taka strasznie duza sie
          wydaje ja bede miala zaledwie 80 osobtongue_out chcialabym zeby jakos tak goscie nie
          siedzieli od siebie dalekooosmilealetak czy siak pojade popatrzec jak to wyglada z
          bliska... moze wiesz jak cenowo oni sie prezentuja?
          • politycznie Re: Poradzcie fajna sala w okolicach Rybnika? 14.03.07, 22:36
            Nie orientuje się, bo nawet głupio by mi było zapytać młodych - po prostu musisz
            zapytać w tej restauaracji. Myślę ze 80 osób będzie ok, najwyżej będzie jeden
            stół mniej. W końcu ona jest na max 120 osób. A tam w lato jest naprawdę
            ślicznie... W zimę duży plus był dla palących, przed wyjściem było zadaszone
            plandeką i stała tam lampa gazowa która ogrzewała, wiec goście nie musieli
            marznąć z papierosem w ustach... Fakt, że właściciel non stop skręcał w niej
            gaz, żeby za dużo nie paliła smile
            • monisiak82 Re: Poradzcie fajna sala w okolicach Rybnika? 14.03.07, 22:58
              hehe no cóż oszczędność ... wiesz tyle sie mowi o efekcie cieplarnianym widac
              pan dbał az nad tosmile
              • politycznie Re: Poradzcie fajna sala w okolicach Rybnika? 15.03.07, 12:50
                ach ten efekt cieplarniany.... W kazdym razie goscie poradzili sobie z tym
                problemem, mimo usilnych prob pana Właściciela, bo z tego co pamietam chyba
                gałke odkrecil w koncu wink
                • jagodkaidamian Restauracja Capitol 17.03.07, 01:28
                  Czy któraś z Was może mi napisać na ile osób jest ta restauracja? Pracownicy
                  twierdzą, że na 120 ale chyba biorac pod uwage że połowa to staruszkowie którzy
                  w ogóle się nie bawią. Chciałabym zaznaczyć jeszcze, że byłby zespół
                  pięcioosobowy. Pozdrawiam
                  • kaatkaa Re: Restauracja Capitol 18.03.07, 10:36
                    tak się składa, że będę miała tam wesele. Rzeczywiście mówią, że restauracja
                    pomiesci wesele do 120 osób ale wydaje mi się tak na oko, że max 100 os. może
                    się tam swobodnie pobawić.
                    • monisiak82 Re: Restauracja Capitol 18.03.07, 11:42
                      katkaa nie chcialabym byc wscibska i niewychowanasmile Jesli moge spytac ile tam za
                      osobe sobie zycza ... no i jak u nich z zjedzeniem?? z góry dziekuje jak zawszesmile
                      • kaatkaa Re: Restauracja Capitol 19.03.07, 08:01
                        zależy co sobie zażyczysz ale generalnie ceny w przedziale 120 - 140 zł,
                        wlaściciel powiedział, że na ogół jest to bliżej 140smile Możesz sobie również
                        zamówić płonacego prosiaka lub inny "bajer"smile dodatkowo odpłatnie oczywiście.
                        Piwo kupujesz w lokalu, nie możesz mieć swojego, to samo jeśli chodzi o napoje
                        gazowane. Reszta czyli alkohol, soki, ciasto, owoce itp. możesz mieć swoje.
                        Byłam tam kiedyś na 50 rocznicy ślubu big_grin i jedzenie było bardzo smaczne, ładnie
                        podane
                    • jagodkaidamian do kaatkaa 18.03.07, 15:34
                      O fajnie, że ktoś bedzie tam mieć wesele smile Wiesz dalej jakoś nie potrafie sobie
                      wyobrazic tam 100 osób, naprawde ta sala wydaje mi sie taka mała sad byłoby super
                      gdyby nie było tam tych okropnych filarów i barek bylby przesunięty tam dalej.
                      Można wiedzieć na ile osób będziesz mieć wesele? oraz czy ewentualnie planujesz
                      dać stoły tam w tym zabudowanym miejscu oraz nie wiesz czy Oni robą ten ogród z
                      tyłu? Z GóRY BAAARDZO CI DZIęKUJE!!
                      • kaatkaa Re: do kaatkaa 19.03.07, 08:12
                        wesele będe miała na ok. 76 osób, stoły będą ułozone mniej więcej tak jak na
                        zdjęciu na stronie internetowej www.hotelcapitol.pl/galeria.php (2 rząd,
                        środkowe zdjęcie), ogród już jest ale będą coś tam zmieniać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka