Dodaj do ulubionych

Sklep Madonna

15.03.07, 17:15
Ja czuje sie oszukana przez sklep Madonna w Warszawie nawet przez samego
wlasciciela i niestety, poniewaz nie mieszkam w Warszawie, a nawet w Polsce i
ze wzgledu na brak czasu nie moglam oddac mojej sukni. Do tej pory kiedy
ogladam zdjecia i wideo widze ze suknia nie jest taka jaka chcialam i bardzo
mnie to boli. Czy wy takze zostaliscie oszukane?
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: Sklep Madonna 15.03.07, 17:19
      Musisz poszperać w wyszukiwarce, była tu długi wątek o tym, że dziewczyna czuła
      się oszukana, suknia miała wady, odmówiono jej reklamacji po czym link do tego
      wątku trafił do właściela salonu, on zorganizował spotkanie na Wilczej i
      zrekompensował tej dziewczynie "straty". Dogadała się z nim.
    • inkageo Re: Sklep Madonna 15.03.07, 17:23
      Znalazłam:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=53418163&a=53418163
      • forum2007 Re: Sklep Madonna 16.03.07, 00:40
        Dzieki, za chwile przeczytam.
    • mayagaramond Re: Sklep Madonna 15.03.07, 18:07
      Oszukana nie zostalam, ale poniewaz mialam takie obawy to zamowilam sukienke w
      innym salonie.
      Dziewczyny w Madonnie byly tak slodko-pierdzace, ze az mdli. Na bardzo proste
      pytanie czy sa w stanie sprowadzic mi sukienke do 12 maja (bo tylko wtedy bede w
      Polsce i w w-wie) pani powiedziala, ze jak sie na sukienke zdecyduje, to ona
      zadzwoni, bo wczesniej nie bedzie komu innemu zawracala glowy...
    • sierpniowa_julka Re: Sklep Madonna 15.03.07, 20:47
      a co było nie tak z suknią?
      • katrina_k Re: Sklep Madonna 15.03.07, 21:02
        Ja powiem Wam,że wcale nie byłam zachwycona obsługą w Madonnie. Panie sztucznie
        miłe, ale jak tylko przyszły wyraźnie nadziane klientki to odrazu poleciały
        tamtym wchodzić w ....
        Ponadto sposó w jaki obchodzą się z sukienkami ( z wkońcu tak drogimi) jest
        niedopuszczalny. Rzucają je w koncie w przymierzalni,przekopują nogą jak coś
        tam zawadza. KOSZMAR!!! Właśnie zastanawiam się nad tym,aby zwrócić na to uwagę
        właściciela.
      • forum2007 Re: Sklep Madonna 16.03.07, 01:05
        Suknia byla chyba o 2 rozmiary za duza pani "Edytka" mowila mi "Alez pani
        schudla" a ja wcale nie schudlam, ale wrecz przeciwnie przytylam. I mowila ze
        da sie zmniejszyc. W biust wpiely mi podwojne miseczki i wmawialy ze ladnie
        wygladam, bo suknia wyglada ladniej z duzym biustem, musialam sie niezle na
        meczyc, aby wypiely mi poduszki, bo chciaz mam biust maly to mi odpowiada.
        Wypiely jedne poduszki wiec na zdjeciach jak nie jestem wypieta to gorset
        odstaje, bo oczywiscie byl za duzy i nie byl poprawione poprawiony. Chce dodac
        ze gorset mial inny rozmiar niz spodnica. Spodnica takze byla za duza, ale
        poprawily. Powiedzieli mi ze tiulu nie da sie czyscic, wiec gdyby ta suknia
        byla uzywana i potem czyszczona nie wygladalaby tak samo. Dalam suknie do
        czysczenia i tiul nie zostal zniszczony, Tak wiec suknie z tiulu mozna czyscic.
        Chce mam doradzic przymierzajcie suknie co najmniej 1 miesiac przed slubem aby
        miec czas na poprawki lub na zamowienie innej sukni. Nie idzcie do skepu
        przymierzac same, bo kiedy sie zmeczycie od przymierzania sukien i dwie
        sprzedawczynie wam wmawiaja cos, bedzie wam trudno zdecydowac, lub ze zmeczenia
        zaakceptujecie. Idzcie najlepiej z zaufana osoba, ktora bedzie krytyczna i
        pomoze zdecydowac.Gdy zobaczycie swoja zamowiana suknie za nim przymierzycie
        sprawdzijcie metki, czy zostala zamowiona z zgodnie z waszym rozmiarem. A jesli
        nie to dlaczego? Kiedy ja je zapytalam nie umialy odpowiedziec.
    • blueant Re: Sklep Madonna 15.03.07, 20:58
      A co sie stało??? Jestem ciekawa, bo tez tam zamowilam suknie i na razie czekam.
      Nie wiem wiec na jakie niespodzianki mam sie przygotowac.
      Mozesz mi dac swoj mail? dzieki.
    • olesia221 Re: Sklep Madonna 15.03.07, 23:07
      Ja też zamówiłam sukienkę w Madonnie,przyjechałam do W-wy bez zamiaru
      kupna.Wcześniej dowiedziałam się,że do Madonny trzeba umawiać się kilka dni
      wcześniej,żeby można było poprzymierzać suknie.Ja, mimo że nie byłam umówiona,
      zostałam bardzo miło przyjęta,obsługiwała mnie bardzo konkretna dziewczyna (p.
      Edyta),nie chciała mi wcisnąć sukni na siłę, przymierzałam dużo,niektóre nawet
      po dwa razy..więc nie nie mogę powiedzieć złego słowa o tym salonie.Mam
      nadzieję, że to dobre wrażenie będzie podtrzymane także po odbiorze suknismile
      • k.mat Re: Sklep Madonna 15.03.07, 23:27
        ja ledwo się wcisnęłam z ok tygodniowym wyprzedzeniem na 12 we wtorek, okazało
        się, że któraś z pań się ponyliła i zapisała nie 2 a 3 osoby na 12:00 więc było
        zamieszanie, dziewczyna z 11 przedłużyła swoje przymiarki więc zamiast o 12 do
        przymierzalni trafiłam ok 12:35 następnie byłam obsługiwana "tak przy okazji".
        Bardzo podobały mi sie sukienki z ich salonu i byłam zdecydowana tam kupić ale
        wyszłam załamana. oglnie p. Edyta stwierdziła, może nie dosłownie, że nie mam
        tam czego szukać i jak byłam gotowa przyjść w innym terminie to uznała, że nie
        ma to sensu!!! może lepiej, że tak się stało ale nastroj był cudowny...
        • olesia221 Re: Sklep Madonna 15.03.07, 23:43
          Ale dlaczego stwierdziła,że nie masz tam czego szukać???
          • k.mat Re: Sklep Madonna 15.03.07, 23:48
            bo u nich nic na sebie nie znajdę! właściwie to sama nie bardzo rozumiem bo
            rozmiar mam dość typowy więc nie wiem o co chodziło
            • olesia221 Re: Sklep Madonna 15.03.07, 23:59
              Kurcze to dziwne...Może po prostu była zdenerwowana całym zamieszaniem, co
              oczywiście nie zmienia faktu,że nie powinna tak mówićsadAle skoro naprawdę
              podobają Ci się skienki Madonny to nie rezygnuj,umów się na inny
              termin,spokjnie poprzymierzasz i na pewno coś znajdziesz!Pozdrawiam!
              • napolnoc Re: Sklep Madonna 16.03.07, 00:09
                Sorki, moze glupio pytam, ale czy w PL jest cos poza madonna???
                Szczegolnie jesli maja tak beznadziejna obsluge i dosc nieciekawe kiecki, po co
                sie tam cisnac???
                Poszukaj czegos innego, powodzeniasmile
                • inkageo Re: Sklep Madonna 16.03.07, 10:12
                  Świetna obsługa i suknie Pronovias są we Flossmannie we Wrocławiusmile
                  • katrina_k Re: Sklep Madonna 16.03.07, 10:47
                    Ja zamówiłam swoją sukienkę w salonie "Młoda i moda" i bardzoooooooooo polecam
                    ten salon. Obsługa bardzo miła,szczera i super doradza. Madonna nie może się
                    równać.
                • forum2007 Re: Sklep Madonna 16.03.07, 17:24
                  Jest jeszcze jeden sklep, ktory kiedys byl stowarzyszony ze sklepem Madonna z W-
                  wy i z Krakowa. Ten sklep jest w Poznaniu i takze sie nazywa Madonna. Jak
                  dzialaja nie wiem, ale ekspedientki sa normalne nie przeslodzone. Maja suknie z
                  Pronovias i nie tylko. Sklep jest niestety maly, tylko jedna przymierzalnia.
                  Kiedy zapytalam dlaczego sie odlaczyli od pozostalych sklepow Madonna
                  powiedzieli mi ze sie nie zgadzali z tamtym wlascicielem.
                  • inkageo Re: Sklep Madonna 16.03.07, 17:54
                    Tu są adresy Madonny, wygląda na to że Poznan się nie odłączył:
                    www.suknie-slubne.pl/pl/sklepy.php
                    Napisz lepiej co się stało z tą sukienką!
      • tzoana Re: Sklep Madonna 17.03.07, 10:04
        to samo było w moim przypadku smile
        • sylwiiia.m Re: Sklep Madonna 21.03.07, 22:45
          Ja swoją sukienkę zamówiłam w salonie Madonna w Poznaniu.Jestem bardzo
          zadowolona z obsługi.Salon rzeczywiście nie jest zbyt duży,ale i nie mały.Sa
          dwie przymierzalnie,a nie jedna(może kiedys była jedna).Sukienkę odbiore dopiero
          w lipcu i mam nadzieję że wszystko będzie w porządku.
          • nikola.b Re: Sklep Madonna 29.03.07, 21:35
            a ja chcialam podziekowac paniom z madonny w szczegolnosci p.Edytce za
            wieeeeelka cierpliwość do mnie smile stalam wybieralam marudzilam ale za to teraz
            jestem bardzo zadowolona z wyboru i wiem ze mam ta jedna jedyna najpiekniejsza
            suknie smile
    • bb90 "pozdrawiam" konkurencję Madonny... 30.03.07, 00:16
      która wypisuje te bzdury. Narzekania na Madonne na forach nie mają nic wspólnego
      z rzeczywistością. Potwierdzają to głosy "na żywo" dziewczyn, które tam zakupiły
      sukienki. Ja kupiłam tam suknię, mam ślub w sierpniu'07. Obsługa GENIALNA i przy
      takiej klasie salonu i takiej klasie sukien, jakie tam sprzedają, nie ma mowy o
      "oszustwie". To jakaś totalna bzdura załamanej konkurencji, hi hi...
      • misumi ja nie polecam 30.03.07, 09:10
        nawet nie chcieli mnie przyjąć mimo że nikogo nie było... jakaś dziewczyna była
        zapisana za 40min a ja nie wiec mnie zbyły, więcej tam nie poszłam
        • karolin-k Re: ja nie polecam 30.03.07, 09:18
          może dlatego, ze one poświęcają naprawde dużo czasu na jedną klientke
          ja niby poszłam z wybranymi numerami sukien (aż 3) ale potem się wsszytko
          rozwinęło i siedziałam tam 1,5 godz
          a sama przeznaczyłam sobie 30 min, bo myslałam że to tyle zajmie
          • misumi Re: ja nie polecam 30.03.07, 09:20
            ja chciałam przymierzyc 2! myslisz ze 40minut by nie starczyło? bez przesady!!!
            to nie był pierwszy salon w jakim byłam wiec wiem ile czasu mi to zajmowało, no
            ale teraz to juz nie wazne kupiłam gdzie indziej
        • nikola.b Re: ja nie polecam 30.03.07, 10:42
          misumi napisała:

> nawet nie chcieli mnie przyjąć mimo że nikogo nie było... jakaś dziewczyna
          była
          >
          > zapisana za 40min a ja nie wiec mnie zbyły, więcej tam nie poszłam
          moze poprostu trzymaja sie zapisow dla klientek ktore sa u nich pierwszy raz
          tak zeby je przyjac w odpowiednim czasie i moc go im przeznaczyc jak
          najwiecej...wiem ze z mierzeniem jednej sukni nie ma problemu wiec to chyba byl
          poprostu zly dzien
    • karolin-k ja jestem bardzo zadowolona 30.03.07, 09:20
      przymiarkę mam za 2 tyg
      dzwonią do mnie Panie, że mogę zobaczyć suknie i przymierzyć ją z wybranym
      kapeluszem, że jeśli coś potrzeba, to one pomogą itp
      mimo że byłam u nich w połowie grudnia, to i tak pamiętają o wszystkim o czym
      wtedy rozmawiałyśmy

a) wcale nie wyglądam na osobę która zarabia miliony (bo i nie zarabiam) wiec
      nie mogło ich zachowani wynikać z ich mniemania o moich zarobkach
      b) wybrałam jedną z tańszych sukni
    • justyna.e Re: Sklep Madonna-ja jestem bardzo zadowolona 30.03.07, 10:45
      Pani Edytka naprwdę mi pomogła, poświeciła swój prywatny czas, raz przyjęła
      mnie przed otwarciem salonu a w ostatnią sobotę (24.03) po godzinach zamknęcia,
      wtedy też zdecydowałam się na Laderę. Mało tego zanim się zdecydowałam byłam
      tam az cztery razy i nikt nie robił mi problemu, że nie mogę się zdecydować, że
      marudzę.
      • monitchka1 Re: Sklep Madonna-ja jestem bardzo zadowolona 30.03.07, 10:50
        Jaki kolorek ladery wybrałaś?? Ja mam szampański.
        • justyna.e Re: Sklep Madonna-ja jestem bardzo zadowolona 30.03.07, 11:20
          monitchka1 - ja wybrałam ecru, co zrobisz ze swoimi dlugimi wlosami, upinasz?
          • monitchka1 Re: Sklep Madonna-ja jestem bardzo zadowolona 30.03.07, 12:42
            Nie upinam, będą rozpuszczone i pokręconesmile
      • monalisa.pl mnie tez pomagala pani Edytka i jestem zadowolona 30.03.07, 10:51
        bardzo z salonu na wilczej
        mam nadzieje ze do konca tak bedzie i ze dopasuja do mnie suknie bo juz wiem ze
        bedzie za duza (ta zamowiona) bo od listopada schudłam 5 kg i pewnie do czerwca
        schudne jeszcze ze 3 (chyba stres mnie dopada bo jem tyle samo ciagle)wink
        i tez nie wygladam na milionerke, a od pierwszych chwil w salonie mozna
        powiedziec ze bylam traktowana jak wlasnie ksieznawink)) bardzo mi pomagala
        p.Edyta , "latala" z kilkoma sukniami na raz zeby mi pokazac co tylko sobie
        zyczylamwink
        w rezultacie wybralam wcale nie droga suknie wrecz jedna z tanszych i nie
        uwazam zeby mnie ktos tam zlewał, wrecz przeciwnie.
      • nikola.b Re: Sklep Madonna-ja jestem bardzo zadowolona 30.03.07, 10:52
        justyna.e napisała:

> Pani Edytka naprwdę mi pomogła, poświeciła swój prywatny czas, raz przyjęła
        > mnie przed otwarciem salonu a w ostatnią sobotę (24.03) po godzinach
        zamknęcia,
        >
        > wtedy też zdecydowałam się na Laderę. Mało tego zanim się zdecydowałam byłam
        > tam az cztery razy i nikt nie robił mi problemu, że nie mogę się zdecydować,
        że
        >
        > marudzę.

uff to widze ze nie tylko ja tak marudzilam smile
        • mafia212 Re: Sklep Madonna-ja jestem bardzo zadowolona 30.03.07, 11:07
          ja wibierałam sukienkę w styczniu. P.Edyta wykazała się na prawdę anielską
          cierpliwością. Przymierzyłam chyba z 15 sukienek. Dodam, że P. Edyta była
          chora, miała gorączkę, a mimo to obsłużyła mnie bardzo profesjonalnie,
          poświęciła mi sporo czasu, bardzo pomogła.

no i cały czas usmiechnięta smile

• kasia-k Re: Sklep Madonna 30.03.07, 11:25
      Z tego co widzę/czytam to chyba musiała być jakaś bura

kiedyś było więcej niepochlebnych głosów o madonnie
      było nawet ogłoszenie chyba kierownika/właściciela Madonny na JPII o checi
      wysłuchania skarg i zażaleń

może to cos dało i obsługa zmieniła podejście do klienta

smile
      • nikola.b Re: Sklep Madonna 30.03.07, 11:30
        a ja mysle ze wczesniej obsluga byla taka sama tylko latwiej jest wylac swoje
        zale na forum niz napisac pochwale. gdy cos jest nie tak jestesmy zli i chcemy
        to z siebie wyrzucic natomiast gdy wszystko jest ok to traktujemy to za
        oczywiste i niewymagajace pochwal dlatego tez tak duzo jest zlych opini w
        internecie a tak malo dobrych i nie dotyczy to tylko salonu madonna w warszawie
        i tematow slubnych.
        • inkageo Re: Sklep Madonna 30.03.07, 12:49
          Z tego co pamiętam, to najwięcej krytycznych uwag było zawsze o salonie w
          Krakowie. W Warszawie jest widać dużo lepiejsmile
    • sensiblue Polecam Sklepy Madonna 30.03.07, 13:28
      a ja nie czuję się oszukana, zbywana, źle traktowana - zresztą już kiedyś o tym
      napisałam;
      jeśli Cie to boli, to nie oglądaj zdjęć i filmu smile)))
      • mistrzowskieslowa A ja nie wiem co wy widzicie w tych sukniach!! 30.03.07, 17:23
        Nastawiłam się na naprawde super kiecki po tym co tu czytałam o wspaniałym
        salonie madonna, ale niestety rozczarowłam się, przymierzyłam juz sporo
        sukienek w innych sklepach i te w madonnie wcale nie wypadly lepiej. Co do
        obsługi nie mam zastrezeżen. Ale wyjaśnijcie mi co w tych sukienkach jest
        takiego niepowtarzalnego?? Oprócz ceny.
        • sensiblue Re: A ja nie wiem co wy widzicie w tych sukniach! 30.03.07, 17:30
          nie wiem co, ponieważ kupując suknię ślubną byłam TYLKO w madonnie - nie miałam
          po prostu czasu;
          z mojej jestem zadowolona np z tego powodu, że jest z naturalnego jedwabiu, a
          nie z poliestrowej ciężkiej satyny - co akurat jest istotne, jeśli planuję slub
          w sierpniu, a alergicznie reaguję na sztuczne włókna.

Mnie podoba sie po prostu styl tych modeli - choć nie twierdzę, że wszytskie
          propozycje sa w 100% trafione big_grin bo nie są - ale tak jest wszędzie przeciez smile
          • mistrzowskieslowa Re: A ja nie wiem co wy widzicie w tych sukniach! 30.03.07, 17:38
            Ale w wielu innych sklepach tez sa sukienki w takich fasonach i z leciutkich
            materiałówsmile Więc dlaczego madonna jest tak "oblegana"??
            • sensiblue Re: A ja nie wiem co wy widzicie w tych sukniach! 30.03.07, 17:47
              mnie nie chodziło o lekki materiał, tylko o naturalny jedwab smile

nie wiem dlaczego jest oblegana, naprawdę smile

ja sama jestem zadowolona w 100% - z obsługi, wyboru, sukni itd

widziałam jednak - po wielu wypowiedziach - że jest jakiś "snobizm" w
              sukienkach z madonny - jeśli tylko o to chodzi, to twierdzę, że trzeba
              mieć "niepoukładane"smile
              ale jeśli ktoś wybiera suknię z madonny, bo w takiej czuje się najlepiej -
              wolny wybór smile

mój wybór wziął się z 1. braku mojego czasu, 2. takiego modelu jaki chciałam -
              "od razu" smile
              • mistrzowskieslowa Re: A ja nie wiem co wy widzicie w tych sukniach! 31.03.07, 13:08
                Zgadzam się z Tobą Sensiblue, że wybór sukienki z madonny niekiedy jest wyrazem
                snobizmu.
                • mela81 Re: A ja nie wiem co wy widzicie w tych sukniach! 31.03.07, 14:31
                  nie wiem czy zwróciłyście uwage na metki w tych sukniach ,nie dosc że na
                  wszystkich pisze; made in china a na składzie 100% poliester ,ja tam zadnego
                  jedwabiu nie widziałam płaci sie jedynie za marke . fasony od lat szyte tak
                  samo tylko zmieniają sie koronki
                  • nikola.b Re: A ja nie wiem co wy widzicie w tych sukniach! 31.03.07, 15:54
                    nie rozumiem czemu akurat suknia z madonny mialabyby byc przejawem snobizmu.
                    ceny sa w tym salonie zroznicowane od 3tys w gore i tak jest conajmniej w
                    polowie warszawskich salonow. ja swoja suknie kupilam w madonnie, w zadnym
                    innym salonie w warszawie nie znalazlam takiego albo chociaz podobnego modelu
                    wiec nie zgadzam sie z tym ze wszedzie mozna znalezc to samo (odnosnie tego
                    dlacezego isc do madonny?)
                    nie ma w madonnie takze najdrozszych sukien w warszawie wiec to tez nie mogloby
                    byc przejawem snobizmu...najdrozsza widzialam w polskiej firmie angel na pradze
                    gdzie byla suknia za 11 tys...tylko dlatego ze miala naszyte "kamienie
                    swarovskiego"
                    i nigdy tez w madonnie nie uslyszalam zdania ktore pani w innym salonie
                    powiedziala "no do tej sukni to koniecznie kamienie swarovskiego na szyje i
                    bedzie pani wtedy wygladala bajkowo...a jak pani nie chce to najwyzej tansze z
                    jablonexu"
                    • sensiblue Re: A ja nie wiem co wy widzicie w tych sukniach! 01.04.07, 00:09
                      ja też nie wiem, dlaczego suknie z madonny trakteje się jako snobizm, ale
                      spotkałam się z tym;

ceny w poznańskiej madonnie to także od 2 tys do 4 tys z niewielkim kawałkiem-
                      i uważam to za cenę przyzwoitą, ale... jeśli dla kogoś to ceny zbyt wysokie -
                      to po prostu kupuje gdzieś indziej.

Swoją suknię także kupiłam w madonnie, ponieważ po pierwszym przejrzeniu oferty
                      stwierdziłam, że tam właśnie sa modele, które mnie interesują najbardziej - i
                      faktycznie znalazłam to czego chciałam. Także uważam, że oferta jest zupełnie
                      inna (stylowo) niż pozostałe - i na tym polega urok smile a językiem innym - na
                      tym polega trafianie w nisze smile

nie rozumiem także niepochlebnych opinii nt tej sieci - ale przeciez wszędzie i
                      każdemu może zdarzyć się "gorszy dzień"... madonna jestem zachwycona pod każdym
                      względem, ale obsługą w dwóch salonach (obok madonny - na głogowskiej, w p-niu,
                      są chyba trzy sklepy z modą ślubną obok siebie) - jestem "załamana" - tzn
                      baaardzo się zdziwiłam, że można tak a nie inaczej zachowywać się w stosunku do
                      potencjalnego klienta smile

tak więc - osobiście jestem jak najbardziej ZA madonną smile
                  • sensiblue Re: A ja nie wiem co wy widzicie w tych sukniach! 01.04.07, 00:03
                    masz rację, ponieważ większość satyn, tiulów itd - jest z poliestru.

ja znalazłam JEDEN model - z jedwabiu - i jest to dokladnie to, czego
                    szukałam smile
    • aasiaasienka A mnie potraktowano bardzo nieładnie 31.03.07, 17:02
      A mnie potraktowano nieładnie. Byłam zapisana na konkretną godzinę i miałam
      wybranych kilka modeli sukien, które chciałabym zmierzyć. Pani z wielką łaską
      przyniosła mi jedną z tych sukien i powiedziała, że nie ma więcej modeli, i że w
      ogole to w tym salonie nic dla siebie nie znajdę. Prosiłam że chcę przymierzyć
      jeszcze jakąś suknię. Niestety Pani powiedziała że to tylko strata czasu i dla
      mnie i dla niej. Cała moja przymiarka trwała 7 minut!! Wydaje mi się ze nie tak
      powinno się podchodzić do klienta. Suknię kupiłam, ale w innym salonie i nie
      żałuję tego. A Madonny polecać nie będę.

Pozdrawiam

Asia
      • nikola.b Re: A mnie potraktowano bardzo nieładnie 31.03.07, 18:21
        baaardzo dziwne bo jak 4 razy bylam w salonie to ani razu przy mnie nikt tak
        nie potraktowal klientki panie zawsze przynosily wszystkie suknie jakie tylko
        przyszla mloda sobie zazyczyla. najpierw prosily zeby wypisac na kartce modele
        a potem je przynosily do przymierzalni ...
        • sierpniowa_julka Re: A mnie potraktowano bardzo nieładnie 31.03.07, 18:28
          ja byłam co prawda tylko dwa razy, ale rzeczywiście klientki były zawsze bardzo
          uprzejmie traktowane. oprócz wypisanych na kartce modeli dziewczyny zawsze
          jeszcze mogły przejrzeć wieszaki, by nie przegapić przypadkiem smile żadnej
          interesującej w ich odczuciu sukni.
          A! I byłam jeszcze trzeci raz, tylko już nie na przymiarkach, a po to by zmienić
          datę na umowie. Weszłam niezapowiedziana, nieumówiona i jakoś zostałam zauważona
          i obsłużona. Może to rzeczywiście konkurencja takie bzdury wypisuje? uncertain
          • sierpniowa_julka Re: A mnie potraktowano bardzo nieładnie 31.03.07, 18:31
            ale to nie o aasiaasience, bo ona czasami zagląda na forum... i raczej nie po
            to, by szkalować madonnę. smile
            • aasiaasienka Re: A mnie potraktowano bardzo nieładnie 01.04.07, 08:45
              dziekuję sierpniowa_julka. Masz rację nie mam żadnego biznesu w tym, żeby
              szkalować Madonne. Po prostu zrobiło mi się bardzo p[rzykro po wyjściu z tego
              salonu. Jak zapisywałam się na przymiarki, to obsługiwała mnie właśnie p. Edyta.
              Faktycznie kobieta przesympatyczna i bardzo miła. Natomiast kiedy już danego
              dnia przyszłam na umówioną godzinę, nie było p. Edyty i rozmawiałam z inną
              panią, która się nie przedstawiła. To co napisałam to sama prawda, też byłam
              zszokowana po tylu dobrych opiniach o Madonnie. Może kobietka ta miała po prostu
              zły dzien... Nie wnikam. Suknię kupiłam gdzie indziej i wcale tego nie żałuję...

Pozdrawiam

Asia
              --
              • zullu dobre wrazenie 01.04.07, 11:59
                Ja zdecydowalam sie na salon w wawie, poniewaz 2 moje kolezanki wlasnie tam
                kupowaly suknie i byly bardzo zadowolone. I faktycznie wygladaly w tych sukniach
                zjawiskowo. Byly one dobrze dopasowane i dobrane, co bylo duza zasluga p. Edyty.
                Dlatego tez, choc nie mam tam blisko, wybralam ten salon.
                Z obslugi bylam bardzo zadowolona. Marudzilam i mierzylam suknie wielokrotnie
                -wydaje mi sie, ze jest to normalne, w koncu jest to jedyna suknia w calym
                zyciu. P. Edyta przynosila mi rozne modele, zmierzylam okolo 15. Pomimo, ze
                przyszla juz anstepna klientka nikt mnie nie ponaglal, moglam spokojnie podjac
                decyzje.
                Kolejna przymiarke mam w lipcu i mam nadzieje, ze rowniez wszystko bedzie tak ok
                jak ostatnim razem.
                Natomiast wiem co potrafi sie dziac w innych salonach. Pomijam to, ze w
                niektorych w ogole nie mozna zmierzyc sukni, tylko wybiera sie je na modelkach.
                Zadko tez sie zdarza aby ktos sluzyl pomoca w dobraniu sukni do figury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka