Dodaj do ulubionych

Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków

19.03.07, 15:07
Pytanie
Który hotel i dlaczego?
Jakie macie wrażenia z tych hoteli?

Dotyczy Krakowa
Obserwuj wątek
    • paola_23 Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 15:11
      Sheraton?! Stać Cię? Matko przecież to drogi hotel... co do restauracji to nie
      wiem ale napewno nie jest takiej niż w restauracjach czy nawet pałacykach...
      • ae_iwona_83 Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 15:13
        nie chodzi o mnie....mnie nie stać ale innych tak wink
        • paola_23 Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 15:18
          no nie wiem... jak rezerwowałam pokoje (nie dla siebie) to doba kosztowała kilka
          tysięcy złotych... jak ktoś z takich bogaczy wchodzi na to forum to spoko.
          Miłego dnia!
          Podrawiam.
          • ae_iwona_83 Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 15:20
            nie chodzi mi o pokoje, oferta gastronomiczna mnie najbardziej interseuje, jesli
            ktos mial tan slub lub byl gosciem na czyims wesleu to prosze niech napisze
            jakie mial wrazenia, nie chodzi mi o opinie na temat cennika, bo cennik znam wink
            • paola_23 Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 15:51
              Mogłabyś przedstawić mi cennik podstawowy?! Ile od osoby?
              • ae_iwona_83 Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 15:58
                cennik skrocony
                190 PLN za najtanszy pakiet
                200 PLN za sredni
                230 PLN za najdrozszy
                plus 100 PLN za alkohol na osobe nielimitowany
                oferta dosc szeroka, sa zakaski, kilka dan goravych, bufet, tort i wiele innych
                plus apartament ze sniadaniem, miejsca parkeingowe i kolacja rocznicowa gratis w
                THE OLIVE
                • agajac Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 16:13
                  Jeśli chodzi o Sheraton, to robiłem tam kiedyś zdjęcia na bankiecie firmowym i
                  jedno co mozna powiedzieć to klasa sama w sobie. Jesli wesela są organizowane w
                  ten sam sposób, to naprawdę warto.
                • agnrek Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 16:16
                  Wcale nie straszne te ceny,my za pakiet taki sobie w Warszawie (hotel 3*)
                  płacilismy 150 pln (bez totru, ciast, owoców, alkoholu, bez noclegóe gości).
    • malinakalina Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 15:37
      Sheraton w Krakowie jest super - blisko wawelu i zarcie jest pyszne a obsluga
      naprawde na piec gwiazdek!!!!
      Ja polecam chociaz na weselu tak nie bylam.
      • sophie22 Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 21:08
        My zdecydowalismy sie na Sheraton w Warszawie, "testowalismy" hotel w Swieta
        Bozego Narodzenia i po wstepnych rozmowach jestesmy pod wrazeniem. Na pewno jest
        to miejsce, gdzie obsluga wlada paroma jezykami, a dla nas to bardzo wazne, gdyz
        przyjecie bedzie miedzynarodowewink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka