ae_iwona_83 19.03.07, 15:07 Pytanie Który hotel i dlaczego? Jakie macie wrażenia z tych hoteli? Dotyczy Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paola_23 Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 15:11 Sheraton?! Stać Cię? Matko przecież to drogi hotel... co do restauracji to nie wiem ale napewno nie jest takiej niż w restauracjach czy nawet pałacykach... Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 15:13 nie chodzi o mnie....mnie nie stać ale innych tak Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 15:18 no nie wiem... jak rezerwowałam pokoje (nie dla siebie) to doba kosztowała kilka tysięcy złotych... jak ktoś z takich bogaczy wchodzi na to forum to spoko. Miłego dnia! Podrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 15:20 nie chodzi mi o pokoje, oferta gastronomiczna mnie najbardziej interseuje, jesli ktos mial tan slub lub byl gosciem na czyims wesleu to prosze niech napisze jakie mial wrazenia, nie chodzi mi o opinie na temat cennika, bo cennik znam Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 15:51 Mogłabyś przedstawić mi cennik podstawowy?! Ile od osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 15:58 cennik skrocony 190 PLN za najtanszy pakiet 200 PLN za sredni 230 PLN za najdrozszy plus 100 PLN za alkohol na osobe nielimitowany oferta dosc szeroka, sa zakaski, kilka dan goravych, bufet, tort i wiele innych plus apartament ze sniadaniem, miejsca parkeingowe i kolacja rocznicowa gratis w THE OLIVE Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 16:13 Jeśli chodzi o Sheraton, to robiłem tam kiedyś zdjęcia na bankiecie firmowym i jedno co mozna powiedzieć to klasa sama w sobie. Jesli wesela są organizowane w ten sam sposób, to naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 16:16 Wcale nie straszne te ceny,my za pakiet taki sobie w Warszawie (hotel 3*) płacilismy 150 pln (bez totru, ciast, owoców, alkoholu, bez noclegóe gości). Odpowiedz Link Zgłoś
malinakalina Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 15:37 Sheraton w Krakowie jest super - blisko wawelu i zarcie jest pyszne a obsluga naprawde na piec gwiazdek!!!! Ja polecam chociaz na weselu tak nie bylam. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie22 Re: Sheraton, Radisson SAS, Holiday Inn Kraków 19.03.07, 21:08 My zdecydowalismy sie na Sheraton w Warszawie, "testowalismy" hotel w Swieta Bozego Narodzenia i po wstepnych rozmowach jestesmy pod wrazeniem. Na pewno jest to miejsce, gdzie obsluga wlada paroma jezykami, a dla nas to bardzo wazne, gdyz przyjecie bedzie miedzynarodowe Odpowiedz Link Zgłoś