milka833 29.03.07, 20:45 były tu dziewczyny które robiły śluby stylizowane na: - japońzcyznę - lata 20-te - pamiętam tez taka konfliktowa parke w czarno-purpurowej oprawie - byłam na rustykalnym slubie co jeszce widziałyscie lub organizujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sierpniowa_julka Re: Sluby stylizowane 29.03.07, 20:58 my organizujemy właśnie lata 20./30.-te, ale w gangsterskim wydaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Sluby stylizowane 02.04.07, 18:04 Och, marzyła nam sie taka impreza w stylu "Ojca chrzestnego". Może pomyślimy o gangsterskiej sesji poślubnej (bo ślubną mamy już załatwioną) Odpowiedz Link Zgłoś
fotograf_darek ślub japońsko-polski 30.03.07, 09:03 Robiłem wielką sesję zdjęciową parze,gdzie On był Japończykiem a ona Polką. Rodzina ze strony pana młodego ubrana była w narodowe stroje - kimona.Na ślubie takze byli tak ubrani. Można obejrzec trzy zdjecia z tej sesji na mojej stronie w 9 rzedzie w tym linku www.darekstawski.com/slubne/plenerowe/plenerowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
juliam1 Re: ślub japońsko-polski 01.04.07, 18:40 fotograf_darek napisał: > Robiłem wielką sesję zdjęciową parze,gdzie On był Japończykiem a ona Polką. > Rodzina ze strony pana młodego ubrana była w narodowe stroje - kimona.Na ślubie > > takze byli tak ubrani. Można obejrzec trzy zdjecia z tej sesji na mojej stronie > > w 9 rzedzie w tym linku > www.darekstawski.com/slubne/plenerowe/plenerowe.html widzialam jak robiles foty tej parze to chyba bylo w zeszlym roku Odpowiedz Link Zgłoś
fotograf_darek Re: ślub japońsko-polski 02.04.07, 09:03 O,to miło,ze sie spotkalismy przy okazji tej sesji Tak,to było na jesieni na Szczęśliwicach Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
juliam1 Re: ślub japońsko-polski 02.04.07, 11:22 fotograf_darek napisał: > O,to miło,ze sie spotkalismy przy okazji tej sesji Tak,to było na jesieni > na Szczęśliwicach Pozdrawiam ciepło tz ja widzialam Was tylko przy kosciele na starym miescie bo jestem czestym gosciem starego miasta ) Niestety lub stety bardziej zapamietalam pare patrzylam z podziwem na Pare, baardzo lubie inne stroje niz te przyjete za standard. Bylam kiedys na slubie gdzie dziewczyna miala motywy gotyckie, jeszcze wtedy gorzej mi foty wychodzily jest na mojej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: Sluby stylizowane 30.03.07, 14:01 ja miałam strój wstylu empire, a mąż tylko inspirowany tamtą modą. Zdjęcia robiliśmy w parku pałacowym z tamtych czasów Odpowiedz Link Zgłoś
postka Re: Sluby stylizowane 30.03.07, 16:09 my postaramy sie stylistyka nawiazac do Toskanii - restauracja jest taka troche wloska, jedzenie tez takie wybierzemy, sporo wloskiej muzyki, tylko nie wiem jak powinna wygladac wloska sukienka... Moze jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
milka833 Re: Sluby stylizowane 01.04.07, 16:25 na któryms forum tez widziałam stylizowane na czasy rycerskie....za chiny nie pamietam jak był ubrany młody panna młoda miała suknię stylizowaną, był szpaler rycerzy, sala balowa rycerska Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: Sluby stylizowane 01.04.07, 22:05 z przyjemnościa dopisuję: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=60088962&a=60088962 (pana młodego nie zauważamy, taki niehinduski) Odpowiedz Link Zgłoś