Dodaj do ulubionych

Kto się nie moze doczekac i cieszy tak jak ja ???

05.04.07, 13:06
Nie moge się juz doczekać tego dnia smile Kto czeka na ten dzień w takiej
eufori jak ja?
Obserwuj wątek
    • misumi Re: Kto się nie moze doczekac i cieszy tak jak ja 05.04.07, 13:07
      ja wink)
      ale stres też jest
      • pomidorekk Re: Kto się nie moze doczekac i cieszy tak jak ja 05.04.07, 13:15
        ja raczej bez euforii
        euforię mam na myśl o podrózy poslubnej co równa si 2 tygodni odpoczynku od
        stresu, nerwów, pracy, kłótni z rodziną i w ogóle całego tego bałaganu.
    • aga_kr3 Re: Kto się nie moze doczekac i cieszy tak jak ja 05.04.07, 13:09
      Ja też się nie mogę już doczekać,bo jak dalej tak pójdzie to zniknę a sukienkę
      będę musiała kupić w sklepie z ubrankami do komunii - od połowy stycznia
      schudłam już 8 kg!
      • liste_k Re: Kto się nie moze doczekac i cieszy tak jak ja 05.04.07, 13:11
        Widać jesteś bardzo podatna na stres

Pozdrawiam
    • kamelia04.08.2007 Re: Kto się nie moze doczekac i cieszy tak jak ja 05.04.07, 13:13
      też się cieszę, stresuję sie trochę też czy uda sie wszystkiego dopilnować i
      nie zafundować gościom jakiegoś niedociągnięcia. Zależy mi na tym, żeby gościom
      sie podobało, żeby sie dobrze bawili.
      Suknię już mam, na kwiaty, buty, bieliznę nie mam pomysłu, ale tym akurat w
      ogóle sie nie przejmuję.
      Za miesiąc mam zaręczyny, będzie się działo
      • martyna1985 Re: Kto się nie moze doczekac i cieszy tak jak ja 05.04.07, 13:16
        i ja tezsmile ślub za 3 tygodniewink stres jest, ja chudne;/ najbardziej zmalały mi
        piersi...a zawsze byly małe. 20. ide na przymierke ostatnia i mam nadzieje, ze
        mi nie spadnie!! Wydaje mi się, ze jem normalnie, ale chyba tylko mi sie
        wydaje, bo na wadze znow 1 kg mniej. U mnie to nie wskazane, bo mam 170cm a
        waze juz 51kg...pozdrawiamsmile
        • kamelia04.08.2007 Re: Kto się nie moze doczekac i cieszy tak jak ja 05.04.07, 13:18
          u mnie tendencja jest odwrotna, mam przyrost masy (nie jestem w ciąży).
          chciałabym schudnąć 3 kg.
          • martyna1985 kamelia 05.04.07, 13:21
            nie wiem jaki masz wzrost i wage, ale mi babeczka z salonu powiedziala, ze te
            szczuple kobiety przed slubem chudną, a te ,które mają więcej ciałka tyją...
            Dziwne to troszke dla mnie, ale każdy inaczej przeżywa stres. Ja np nie moge w
            ogóle jeśc mam ścisk żoładka a inne na tle nerwowym jedza....
            • kamelia04.08.2007 Re: kamelia 05.04.07, 13:27
              wzrost 166 cm, waga ok. 61 kg
              • martyna1985 Re: kamelia 05.04.07, 13:29
                nie tak źle;] pozdrawiam!!
    • ania294 Re: Kto się nie moze doczekac i cieszy tak jak ja 05.04.07, 13:46
      ja tez jestem coraz szczuplejsza smile
    • gatta26 Re: Kto się nie moze doczekac i cieszy tak jak ja 05.04.07, 13:49
      Ja też nie moge się doczekać. Od wczoraj mam luz psychiczny, bo zamówiłam
      suknię, więc - jak dla mnie - największy problem z głowy smile. Teraz mogę
      spokojnie czekać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka