meg303 15.04.07, 10:59 Czy sandałki z cienkich pasków pasują do cywilnego? No bo jeśli sandałki to nie powinnam zakładać pończoch, ale panna młoda z gołymi nogami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayagaramond Re: Mam dylemat... 15.04.07, 11:06 Pasuja, chyba ze to po cywilnym przyjmujesz korpus dyplomatyczny lub kadre Ernst&Young Odpowiedz Link Zgłoś
siog Maya:) 16.04.07, 15:54 Maya, super odpowiedz!!!!!!Brawo!!!!! Ludzie co wy tak tych golych nog i sandalkow boicie?????? nogi odpadna czy cos innego?????? i przestancie trabic ze to nieeleganckie... bo trudno wyobrazicc ze sandalki Jimmy Choo czy Manolo Blahnik sa nieeleganckie... Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Mam dylemat... 15.04.07, 18:11 Po pierwsze, to moja mama na obu ślubach (i kościelnym i cywilnym) miała na nogach własnie sandałki. Po drugie, z tego, co wiem, to obuwie dobiera się do pory roku, więc jeśli masz ślub w ciepłych miesiącach to dziwne by było, żebyś wyskoczyła w półbutach. Po trzecie, to gdzie jest napisane, że panna młoda nie moze mieć gołych nóg albo że do sandałek nie saują pończochy? Ubierz się tak, jak Ci wygodnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg303 Re: Mam dylemat... 16.04.07, 14:25 Bardzo dziękuję właśnie dziś kupiłam: śliczne, białe z cienkich paseczków. A właśnie pójdę z gołymi nogami! Będzie 2 czerwca i ładna pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 to chyba nie chodzi czy do cywilnego, 16.04.07, 14:54 tylko czy pasują do ślubu, czy pasują do sukni, czy pasują do urzedu, jaki jest usc? Chyba jednak nie pasują, ale jeszcze gorzej wyglądaja buty z odsłoniętymi palcami, a stopa w rajstopach/pończochach... Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: Mam dylemat... 16.04.07, 15:14 A ja mysle ze to przede wszystkim kwestia sukienki, jesli do niej pasuja sandalki, to ok. Byle bez rajstop, moim zdaniem sandalki i rajstopy to straszne polaczenie jesli chodzi o estetyke, nawet wygoda nie jest tu usprawiedliwieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k ja mam cywilny i sandałki 16.04.07, 15:35 moze nie tak strasznie odkryte, ale mają wyciete palce i ide bez rajstop Odpowiedz Link Zgłoś
meg303 Re: ja mam cywilny i sandałki 16.04.07, 20:24 właśnie dlatego moje wątpliwości. Wg mnie strasznie wygladają sandały i palce obciągnięte pończochą. Jeszcze raz dzieki Odpowiedz Link Zgłoś