hug001 10.05.07, 12:01 Mam prośbę czy mogłybyście mi pomóc znaleźć w necie link do tej kolekcji (nawet nie wiem czy to nazwa firmy), ponieważ siedze przy kompie od godziny i nie mogę znaleźć. Chodzi mi o suknie Mirrage. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingadaw Re: suknie Mystic collection 10.05.07, 13:02 www.suknieplock.com.pl/mc.htm te? Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: suknie Mystic collection 10.05.07, 13:07 www.slubnysalon.pl/mystic.html Odpowiedz Link Zgłoś
patkag adres plus pytanie o opinie 10.05.07, 14:22 www.misticbridal.pl tak sobie przegladam....i powiem ze wpadla mi w oko 1. druga strona w katalogu - model moon(tylko szkoda ze bez ramiaczek bo ja biusciasta jestem heheh) 2.trzecia strona - model muria a Wam sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: adres plus pytanie o opinie 10.05.07, 14:31 ale dziwnie, kolekcja nazywa się mYsctic, a w adresie strony jest mIstic, trochę może zmylic. Moon jest przepiekna i wydaje się że ma dość solidny gorset, zresztą, jaki to problem przyszyć ramiączka Ja mam 75C i o ile się da też bedę bez ramiączek Odpowiedz Link Zgłoś
soleil08.09.07 Re: adres plus pytanie o opinie 10.05.07, 14:44 ja mam model miss i jest to suknia cymbeline... mierzylam jeszcze miedzy innymi miracle...i tez super leży... moja super jest dopasowana w biuscie i tez mam 75 c, przede wszytskim pięknie podkreśla talie i biust... podobnie było z miracle - jesli dobrze pamietam ważyla tylko 30 dkg... cudowne są te suknie... moon też mi sie bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
patkag Re: adres plus pytanie o opinie 10.05.07, 14:48 a jezeli chodzi o gorset.....doi tej pory nosilam 75D ale ostatnio pani w sklepie uswiadomila mi ze nosze 70E ale fakt...ramiaczka zawsze mozna doszyc... i jeszcze jedno pytanie....czy Mystic to jest kolekcja czy nazwa firmy bo juz sie pogubilam.... Odpowiedz Link Zgłoś
patkag Re: adres plus pytanie o opinie 10.05.07, 14:46 nio faktycznie - nawet nie zauwazylam tej roznicy w pisowni. Jezeli chodzi o moon to bardzo mi sie podoba....zawsze chcialam taka troche drapowana - ale wiekszosc wyglada tak samo...ta jest inna hmmm i nawet maja salon w moim miescie czyzby moja faworytka? mam jeszcze sporo czasu bo slub dopiero za rok w czerwcu ale poogladac suknie sobie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: adres plus pytanie o opinie 10.05.07, 14:52 no to biegnij do salonu czym prędzej i zdaj relację. Na pewno dadza Ci przymierzyć co bedziesz chciała. Odpowiedz Link Zgłoś