bystra_26 15.05.07, 15:07 www.freta.dominikanie.pl/?aktualnosci/106 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bystra_26 Re: kurs przedmałżeński WEEKendowy Warszawa Lipie 16.05.07, 09:38 do góry, może komuś się przyda Odpowiedz Link Zgłoś
suziliu Re: kurs przedmałżeński WEEKendowy Warszawa Lipie 17.05.07, 12:53 Dziekuje Tobie bardzo za zamieszczenie tego postu. Właśnie wysłałam maila do Dominikanów. Odpowiedz Link Zgłoś
bystra_26 kto szuka znajduje 23.05.07, 12:14 Początkowo tego lipcowego tez nie mieli w planie. Warto więc napisać maila i poprosić, by jeśli już będą znać datę wrześniowego lub jednak zdecydowali się ne jeszcze jeden w sierpniu, dali ci znać na maila. Dzisiaj o 19.30 zaczyna się kurs tradycyjny u dominikanów na Służewie, ale trzeba było się zapisywać w kancelarii i nie wiem, czy są jeszcze miejsca. www.sluzew.dominikanie.pl Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
bystra_26 dobra rada 23.05.07, 12:21 skoro masz ślub za ponad rok (dopiero sprawdziłam), to odłóż ten kurs do po październiku, żeby nie blokować miejsc ludziom, którzy biorą ślub jeszcze w tym sezonie ślubnym co do kursu, to proponuję skorzystać z przygotowania w formie dialogów (zaczynają się zwykle jesienią i wiosną, dominikanie, jezuici, ruch spotkania małżeńskie) - to trwa 10 tygodni po 3 godziny, ale nie są to suche wykłady, warto! listopad-luty to małooblegany czas, zwłaszcza w poradniach rodzinnych, które też przed ślubem obowiązują jesli zamierzacie stosować naturalne metody planowania rodziny w celu odłożenia poczęcia dziecka, proponuję zapoznanie się z metodą już dziś - forum npr, Josef Roetzer "Sztuka planowania rodziny", bo im dłużej prowadzi się obserwacje tym stosowanie npr jest łatwiejsze Odpowiedz Link Zgłoś