kb155 23.05.07, 16:22 witam, w przyszłą sobote idziemy ustalać szczegóły dotyczące przyjecia w Gai - jedzonko itp. Czy są jakieś kwestie, o które powinniśmy dopytać? A może możesz polecić cos do jedzenia co było wyjątkowo pycha Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: do agnrek Gaja 23.05.07, 16:31 Hej, Pani Ewa jest już wprawiona w boju, tak więc zdaj się na nią. Ustal tylko godziny podawania posiłków. My mieliśmy bardzo fajne menu - polędwiczki wieprzowe w kolorowym pieprzu, potem sznycelki chyba drobiowe na słodko z fasolką. Mają super sałatkę Cezar bodajże, nie bierz tradycyjnej sałatki warzywnej z majonezem. Mieliśmy podmidory z mozarellą. Wszystko jest super podane, wędliny na drewnianych tacach, zastawa pięknie wyglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
kb155 Re: do agnrek Gaja 23.05.07, 16:33 to fajnie jeszcze tort musimy zamówić ale chyba skorzystam z Twojej podpowiedzi, którą znalazam gdzieś na forum pozdrawiam Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: do agnrek Gaja 23.05.07, 16:37 My wzięliśmy z cukierni Czubaka, ale wkurzyli mnie już na początku. Tort był pyszny, to przyznam. Gaja ma też zaprzyjaźnioną cukiernię, nie próbowałam, ale pokazywali mi w lodówce w kuchni - wyglądał ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
kb155 Re: do agnrek Gaja 23.05.07, 16:51 to w takim razie o to zapytam okazało sie w ogóle, że DJ-a też mamy z Gai chociaż zupełnie z innego źródła go wykopaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś