koraa2 28.05.07, 11:25 witam czy ktoras z Was widziala moze w jakim stanie jest pronovias india po roku lezenia w szafie?Czy nie jest brzydko zazoltkla czy to sa na tyle dobre materialy,ze nic sie z nimi nie dzieje,prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olajk Re: INDIA po roku................... 28.05.07, 16:26 Ja odpkupiłam używaną w zeszłym sezonie i jak dotąd jest taka sama - nie zżółkła. Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: INDIA po roku................... 28.05.07, 17:28 a moze ja bedziesz sprzedawac?Nie chce nowej,chche odkupic uzywana bo dla mnie tyle kasy wydac na kiecke na jeden raz to szał Odpowiedz Link Zgłoś
olajk Re: INDIA po roku................... 29.05.07, 21:17 Samej sukni sprzedawać nie zamierzam, ale mogę sprzedać Ci 2 welony - 1 to długaśna mgiełka dłuższa niż tren i 2. krótszy na weselicho. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: INDIA po roku................... 31.05.07, 09:51 hej może podeślij mi na gazetowego zdjęcia tych welonów? ja mam ślub we wrześniu i welonu jeszcze nie mam więc moze się zdecyduję Odpowiedz Link Zgłoś
olajk Re: INDIA po roku................... 31.05.07, 10:46 Hejjjjka! Będę w domu dopiero na Boże Ciało. Zrobię wtedy fotki i prześlę Ci na gazetowego. Ja mam ślub 3 sierpnia, więc we wrześniu nie będę już ich potrzebować. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: INDIA po roku................... 28.05.07, 22:00 Zalezy jak ona byla przechowywana przez ten rok. Ale Suknie Slubne maja to do siebie, ze sa szyte z wysoko gatunkowych materialow, wiec nie powinno sie nic dziac, nie powinny zzolknac itp, przeciez w sklepie tez nie leza same " swiezynki " czy w wypozyczalniach, wiec nie masz co sie martwic. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin79 Re: INDIA po roku................... 29.05.07, 08:06 Kiedy masz ślub? Mam indie i właściwie to po ślubie mogę ją sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
geisha1 Re: INDIA po roku................... 29.05.07, 17:17 hej, ja tez odkupiłam suknie od dziweczyny która miala ślub w czerwu 2006, na razie India wyglada cudnie, i mam nadzieje ze tak pozostanie aż do 25 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś