Dodaj do ulubionych

moja suknia - co myślicie?

31.05.07, 10:46
Dziewczyny proszę o Wasze cenne opini odnośnie mojej suknismile (kolor ecru -
bardzo delikatny)
www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=29&item_id=1363&cmd=show_item&gallery_id=&shift=1
www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=29&item_id=1363&cmd=show_item&pos=1&shift=1
Prosiłabym jeszcze o radę w doborze dodatków do sukni (biżuteria, bukiet,
welon). Troche o mnie: wzrost 168cm, szczupła, włosy ciemne do łopatek, twarz
pociągłasmile

Czekam na Wasze opinie i podpowiedzi, za które z góry dziękuję!!

Konwalijka
Obserwuj wątek
    • ewelina23-20 Re: moja suknia - co myślicie? 31.05.07, 10:51
      konwalia60 napisała:

> Dziewczyny proszę o Wasze cenne opini odnośnie mojej suknismile (kolor ecru -
      > bardzo delikatny)
      > www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=29&item_id=1363&cmd=show_item&gallery_id=&shift=1
      > www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=29&item_id=1363&cmd=show_item&pos=1&shift=1
      > Prosiłabym jeszcze o radę w doborze dodatków do sukni (biżuteria, bukiet,
      > welon). Troche o mnie: wzrost 168cm, szczupła, włosy ciemne do łopatek, twarz
      > pociągłasmile
      >
      > Czekam na Wasze opinie i podpowiedzi, za które z góry dziękuję!!
      >
      > Konwalijka
      • konwalia60 Re: moja suknia - co myślicie? 31.05.07, 10:56
        czego?
        na pokazanych zdjęciach suknia wygląda tak "sucho" - bardzo drażni mnie ta
        modelka!!
        A masz jakieś rady co do niej dodać, jaki welon, biżuterię....?

konwalijka
        • ewelina23-20 Re: moja suknia - co myślicie? 31.05.07, 11:00
          konwalia60 napisała:

> czego?
          > na pokazanych zdjęciach suknia wygląda tak "sucho" - bardzo drażni mnie ta
          > modelka!!
          > A masz jakieś rady co do niej dodać, jaki welon, biżuterię....?
          >
          > konwalijka
    • konwalia60 Re: moja suknia - co myślicie? 31.05.07, 11:37
      up

dziewczyny - pomożecie, podpowiecie?

konwalijka
    • maroonbug Re: moja suknia - co myślicie? 31.05.07, 11:48
      hej konwalia! ta sukienusia jest w miare delikatna, wiec z kwiatami mozesz
      zaszalec. ja osobiscie lubie okragle bukiety, ale do Twojej sukni chyba pasuje
      kazdy ksztalt.
      skoro suknia ecru to raczej sie trzymaj cieplych kolorow w dodatkach. ale na
      przyklad roz i czerwien w bukiecie tez beda pasowac do niejsmile
      z bizuteria bym nie przesadzala- mimo ze suknia delikatna, to sporo tych
      swiecidelek na niej juz jest.
      a welon- mi pasuje tu mgielka, bez dodatkow zadnych, troche dluzsza.
      • konwalia60 Re: moja suknia - co myślicie? 31.05.07, 13:11
        Twoje pomysły pokrywają się z moimi - dzięki.

...czekam na więcej podpowiedzi i pomysłów...

a może któraś też będzie miała ten model i już ma wymyślone dodatki??

konwalijka
    • konwalia60 Re: moja suknia - co myślicie? 31.05.07, 15:38
      tylko podbijam aby się przypomiecsmile)

konwalijka
      • konwalia60 Re: moja suknia - co myślicie? 02.06.07, 16:08
        up

może ktoś rzuci świeżym okiem na moją suknię i coś doradzi lub wypowie swoje
        zdaniesmile)

pozdrawiam,

konwalijka
    • joasia84 Re: moja suknia - co myślicie? 02.06.07, 18:56
      Sukienka spokojna, elegancka i nawet mi się podoba. Ponieważ sukienka jest
      zarówno "królewska" jak i delikatna więc biżuteria też taka powinna by - jakaś
      delikatna zawieszka wisiorek na cieniutkiej żyłce i delikatne kolczyki.
      Welon moim zdaniem krótki tzn. taki do pupy i raczej mgiełka.
      Bukiet hmm skoro masz 168 cm to raczej nie zwisający a kolory - może
      pomarańczowy albo żółty napewno "ciepły".
      • konwalia60 Re: moja suknia - co myślicie? 04.07.07, 10:37
        może jakieś nowe pomysły macie?smile

Pozdrawiam,

Konwalijka
    • aniak1211 Re: moja suknia - co myślicie? 04.07.07, 10:53
      Nie tak dawno jedna forumka pokazala zdjecia w tej sukni,podobno suknia zrobila
      furore!
      Ladna jest!
      Delikatna bizuteria oczywiscie cieple dodatki.
    • np1979 Re: moja suknia - co myślicie? 04.07.07, 10:59
      coma86.fotosik.pl/albumy/219180.html#e
      ta forumka miała twoją suknię i b ładny welon
      • maraxela Re: moja suknia - co myślicie? 04.07.07, 11:02
        sporo tych sukni bylo na allegro podpatrz cos ja mam tez herm'stylko ze model
        kardiel sorry ta modelka w mojej suknie to wyglada koszmarnie w tej twojej to
        jeszcze jakos wyszla a popatrz co zrobila z moja
    • maraxela Re: moja suknia - co myślicie? 04.07.07, 11:07
      www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=29&item_id=1360&cmd=show_item&gallery_id=&shift=9
      a to ja w niej nie wysilajac sie wogole i bedac po pracy suknia jes lepiej
      widoczna niz na modelce z profesjonalnym fotografem
      picasaweb.google.pl/maraxela/Suknia
    • np1979 Re: moja suknia - co myślicie? 04.07.07, 11:07
      tylko bukiet wybrałabym inny, raczej okrągły, może coś z różowym?
      casablancabridal.com/Products/Detail.asp?ModelNo=1842&Cat=Fall+Collection&SubCat=2006
      www.australianweddingcompany.com.au/images/journal/flowers_bride.jpg
      www.weddingsolutions.com/vendor/images/thumbnails/8anew.jpg
      www.mauiblooms.net/wedding-b/image/11-wedding-bouquet.jpg
      www.flower-arrangement-advisor.com/images/wedbqstyle3.jpg
      • maraxela Re: moja suknia - co myślicie? 04.07.07, 11:09
        jak dla mnei super propozucja 3 i 5 fajne malutkie gustowne "nie zniese" tych
        wielkich krzekow zaslaniajacych cala suknie nie wiem co one maja na celu moze
        ukryc brzuch wlascicielki bo innego zastosowania nie widze
        • np1979 maraxela 04.07.07, 11:15
          he hewink)) a tak patrzę na twoją suknie i coraz bardziej mi się podoba... na
          początku trochę mi się wydawała "firankowata" ale teraz jest jedną z moich
          ulubionych sukienek na forumwink no i właścicielce zawsze humorek dopisujewink pozdr
      • np1979 Re: moja suknia - co myślicie? 04.07.07, 11:12
        www.kwiaty-warszawa.pl/product_info.php?cPath=24&products_id=254
        jeszcze taki bukiecik znalazłam
        • maraxela np 1979 04.07.07, 11:20
          no zobacz sobie co ta dziewczyna ma w reku mi by nadgarsek odlecial zaslonila
          cala suknie tym wiechciem te piekne koronki ta wiązanka pogrzebowa pomijam
          dobor koloru wlosow do bukietu i bialej sukni
        • maraxela link 04.07.07, 11:20
          www.allegro.pl/item212209813_suknia_slubna_madonna_herms_model_kardiel_krakow.html
          • np1979 Re: link 04.07.07, 11:24
            kurczę mi się w pracy allegro nie otwierasad( dobrze, że forum mi nie blokują,
            bo co ja bym robiła całymi dniamiwink a tak przy okazji, to masz już wybrany
            jakiś bukiecik? welon pamiętam, buty te ze strusia też, ale bukietu chyba nie
            pokazywałaś?
            • maraxela Re: link 04.07.07, 11:28
              nie no jak na razie jestem na etapie szukania meiszkanie i sobie troche
              odpuscilam smile welom mam mamy ale nie wiem czy bedzie pasowal bo jednak ma 20
              lat,strus haha no zdenerwowal mnie bo sie przecenil na 199 a ja dalam 400sad no
              i jeszcze zorietowalam sie ze mam w nim prawie 178 a pani salonie powiedzialam
              ze suknie moze byc za krotka no i sprawa nr 2 jak ja w tym wytancze ??strusia
              bede zmieniac na obowie taneczne.a bukiet wiesz co podoba mi sie twoja
              propozycja nr 5 nawet bardzo,maly gustowny nie zaslania pol osoby jest ok
              • maraxela Re: link 04.07.07, 11:32
                welon taki mi sie tez podoba
                picasaweb.google.pl/maraxela/WelonMamy/photo#5083271859241592466
                • np1979 Re: link 04.07.07, 11:40
                  o fajny ten welon! zobacz sobie jeszcze na stronce sanpatric kolekcę welonów,
                  są takie ładne z koronką
              • np1979 Re: link 04.07.07, 11:35
                no tak, pamiętam twój wątek o aferze z domem, szkoda że człowiek nie ma samych
                problemów typu kolor bukietu i inne duperelkiwink strusia przecenili a niech
                ich... ale pewnie jakbyś czekała na obniżkę to by później nie było twojego
                rozmiaru. najważniejsze, że super wyglądają, potem sobie zmienisz na
                wygodniejszesmile a welon weź na przymiarkę sukni i wtedy zdecydujesz. no dobra,
                muszę troszkę popracowaćwink)) miło że ci się bukiecik spodobał, na razie!
                • maraxela Re: link 04.07.07, 11:38
                  ja tez usiluje popracowac ale jakos ze mieszkam we wroclawiu blisko rynku to
                  pod oknem chodza grajki jeden z jakas taka tuba zawodzi babka z trabka a 3
                  osoba cignie za soba magnetofon i zbieraja od ludzi rzucajacych im przez okno
                  kase haha chyba im rzucaja zeby sie uciszyli bo mi glowa peka od tego falszu
                  tutaj to ejst klimacik
                  • np1979 Re: link 04.07.07, 11:43
                    u mnie cisza i spokój ale kolega z którym siedzę w pokoju nie dość, że
                    bezczelnie pracuje to jeszcze się śmieje, że powinni dla mnie założyć wydział
                    ślubów he he. co spojrzy w mój komputer to forum ślub albo suknie chyba już ma
                    dość biedaczek, a tu do mojego ślubu jeszcze dalekwink) pomęczy się ze mną, oj
                    pomęczy
                    • maraxela Re: link 04.07.07, 11:46
                      buahahahaha dobre to samo moj facet mowi ze musi dla mnie kupic laptopa ktory
                      bedzie nastawiony tylko na forum slub i wesele wiecej funkcji miec nie musi a
                      on bedzie miel wolnego kompasmile
    • misia166 Re: moja suknia - co myślicie? 04.07.07, 11:29
      suknie jest sliczna, tylko nie moge sobie jej wyobrazic w iinym niz białym
      kolorzewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka