zielony_kangur 01.06.07, 19:17 To moja sukienka -raczej-nie mogę się zdecydować...podoba Wam się? Skomentujcie proszę...czy nie jest za malo "ślubna"??? www.we-dwoje.pl/ona;i;on;-;kolekcja;sukien;slubnych;linea;raffaelli,artykul,1498.html?foto_id=5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma-la Re: moja sukienka-chyba-podoba wam się? 01.06.07, 19:20 Bardzo ladna. Jak najbardziej slubna, wg mnie. Jeszcze dojda dodatki i bedzie cudnie! Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_kangur Re: moja sukienka-chyba-podoba wam się? 01.06.07, 19:22 No wlaśnie - a jakie dodatki do tego???? Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: moja sukienka-chyba-podoba wam się? 01.06.07, 19:25 sliczna , sama bym taka wybrała Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: moja sukienka-chyba-podoba wam się? 01.06.07, 19:27 Bardzo mi się podoba))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_kangur Re: moja sukienka-chyba-podoba wam się? 01.06.07, 19:31 No bo ja się waham czy takiej podobnej sobie nie uszyć wieczorowej- góra bardzo mi się podoba!a że na ślub to raz w życiu można w tiulach polatać...no i się waham))a czas ucieka Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliaa1 Re: moja sukienka-chyba-podoba wam się? 01.06.07, 20:15 Kangur a ile masz wzrostu??Pasuje ta sukienka wysokiej i nie najszczuplejszej?? Tzn nie grubej ale też nie modelce z niedowagą... Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: moja sukienka-chyba-podoba wam się? 02.06.07, 17:57 Suknia śliczna...na zdjęciu. W rzeczywistości te suknie nie wyglądają już tak elegancko. Przynajmniej ja odniosłam takie wrażenie, gdy zobaczyłam ją na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: moja sukienka-chyba-podoba wam się? 02.06.07, 18:00 Ale do slubu się nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliaa1 do Olenka_a 02.06.07, 18:05 A mierzyłaś może podobną? Ja też się boję że to tylko zdjęcie i modelka boska i że trzeba mieć naprawdę IDEALNA figurę...powiedz co nie pasowało dokładnie i co znaczy, że nie wyglądała elegancko...Nie jestem z warszawy, zakochałam się w sukience...i dumam dumam... Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: do Olenka_a 02.06.07, 18:10 Jeśli chodzi o fason to nie potrafię powiedzieć czy widziałam akurat identyczną suknię. Lisa...ma sporo sukien w tym fasonie. Ogólnie wyglądają ślicznie. Te falbanki są bardzo wdzięczne, kobiece. Ale kiedy zobaczyłam suknię z bliska...hmm...jakby to ująć...ten materiał był taki wiotki i suknia wyglądała jak pomięta. Nie wiem czy była to kwestia tylko tego jednego modelu czy wszystkie tak mają. Z tego względu nawet jej nie zmierzyłam. Najlepiej zobacz sama suknię na żywo i zdecyduj. Ja oglądałam suknie w lutym, może to była inna kolekcja i teraz te materiały sa bardziej sztywne. Wiesz, wszystko jest kwestią gustu, może tylko ja miałam takie wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś