loltka 09.06.07, 01:06 kupiłam Pronovias, model Jaguar. juz nie moge sie doczekac suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=jaguar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koraa2 Re: co powiecie o mojej sukni?? 09.06.07, 01:07 bardzo mi sie podoba,uwielbiaammm koronki pod wszystkimi postaciami hihih Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: co powiecie o mojej sukni?? 09.06.07, 01:14 koronki sa cudne i romantyczne Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 po prostu uwielbiam 09.06.07, 01:16 a suknia jaguar bardzo mi sie tez podoba Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: po prostu uwielbiam 09.06.07, 01:32 dziekuje za komlementy sukni KOlor wybrałam szampan. Troche sie bałam co gosie powiedza, bo nie ejst tradycyjna, ale stwierdziłam ze wale to-nie chce tradycyjnej, niech sie kazdy na swoje wesele ubiera w co Uwaza) Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: po prostu uwielbiam 09.06.07, 09:53 ?????? To nie jest tradycyjna suknia ???? O czym Ty mowisz? To jest ladna i tradycyjna suknia slubna ! Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: po prostu uwielbiam 09.06.07, 14:49 nie ejst tradycyjna tradycyje sa bezy i gorsety, oraz jak ja to mowie "komunijne". Wiekszosc dziewczyn wybiera suknie w stylu "wariacje na temat kopciuszka". Ogladam fotki na przeróznych ortalach slubnych, również przejrzałam niejeden komis slubny na necie gdy zamieszczałam swoja oferte. BRRRR moja "ulubiona" ilustracja tradycyjnej sukni to : www.swistak.pl/aukcje/2792004,Biala-bajeczna-suknia-dla-ksiezniczki-42-44.html oraz pp.allegro.pl/item198326215_biala_suknia_slubna_36_38.html Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: po prostu uwielbiam 09.06.07, 22:25 no wiesz-a jesli ktoras z tych dziewczyn na fotkach własnie czyta to forumm... choc sukienki, ktore przywołałas - masz racje-OKROPNE Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: co powiecie o mojej sukni?? 09.06.07, 09:59 Ładna Ja źle wyglądałam z "golfami", ale na wysokich dziewczynach bardzo mi się ten fason podoba Przecenili kolekcje 2006, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: co powiecie o mojej sukni?? 09.06.07, 14:51 jesli chodzi o najpopularniejsze modele z 2006 r to niestety nie rpzecenili, tylko włączyli do kolekcji 2007. Mam na Mysli własnie Jaguara i Indie. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: co powiecie o mojej sukni?? 09.06.07, 10:01 Dokladnie, przeciez to tradycyjna Suknie Slubna, wiec nie wiem skad opinia, ze ona nia nie jest ... Suknia ladna, jak prawie kazda na profesjonalnym zdjeciu, fajnie by bylo gdybys Ty sie w niej pokazala, lepiej by bylo ocenic. Odpowiedz Link Zgłoś
evita120708 Fantastyczna 09.06.07, 10:37 Jest cudowna. Też się do niej przymierzam, ponieważ definitywnie wiem, że nie chcę mieć gorsetu, tylko ten typ dekoltu (angielski?). I szampan ponad wszystko Strzał w dziesiątkę! A czy możesz mi powiedzieć, jaka jest jej cena? Mam jeszcze trochę czasu do kupna, więc na razie robię mały przegląd i selekcję... Odpowiedz Link Zgłoś
agatk_michta Re: Fantastyczna 09.06.07, 14:00 bardzo mi się podoba, szczególnie piękne są koronki no i kolorek też fajny oby dobrze się nosiła Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: Fantastyczna 09.06.07, 14:56 no tania nie ejst, ale uwazaj, bo jak włożysz to sie zakochasz, ja nie chciałam wydac tyle na suknie, ale co robic, zakochałam sie i juz. sama suknia 4290. welon mgiełka bez obszyc 250. Ale poczaruj w salonie , bo ja pogadałam i welon dostane jako gratis od salonu. Bede sprzedawac suknie o 7 lipca. Jesli byłabys zainteresowana, moge sie umowic na przymiarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: co powiecie o mojej sukni?? 09.06.07, 14:53 jak juz bede po slubie to sie pokaże ale powiem wam, ze w realu bardzooo mnie urzekła. Szczerze mowiac to gdy przegladałam katalog w necie to sie napaliłam na tą: suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=okawa Jaguara dała mi do przymierzenia kobieta w salonie i dopiero wtedy ta suknia mnie oczarowała, w katalogu nie zwrociłam uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: co powiecie o mojej sukni?? 09.06.07, 15:20 bardzo ładna i słyszałam , ze jest hitem Odpowiedz Link Zgłoś
arlets1 Re: co powiecie o mojej sukni?? 09.06.07, 21:04 mi równiez sie podoba i koniecznie musisz sie nam pokazać! Odpowiedz Link Zgłoś
evita120708 Re: dziekuję:) 13.06.07, 15:25 loltka, a skąd jesteś? ja rozważyłabym nawet tę przymiarkę....oczywiście po szczęśliwej dacie ...Poznań? Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: dziekuję:) 13.06.07, 15:32 evita120708 napisała: > loltka, a skąd jesteś? ja rozważyłabym nawet tę przymiarkę....oczywiście po > szczęśliwej dacie ...Poznań? z Krakowa serdecznie zapraszam moge omierzyc suknie i wystawic wymiary moje to wzrost: 170 obcas : 6/7 cm biodra: 97 talia: 64 biust: 88 ale to wszystko około, poza tym zostawiam zaszewki, zeby rpzyszła panna młoda nie miała problemów ze zmniejszeniem lub zwiekszeniem sukni Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: co powiecie o mojej sukni?? 20.07.07, 22:15 ladna,ale oklepana,czesto ja jakos widuje tu na forum Odpowiedz Link Zgłoś