Dodaj do ulubionych

samochód do slubu

10.06.07, 16:40
mamy do wyboru kilka samochodów znajomych. Szkoda nam kasy na wypozyczony etc. Najbardzoej podoba nam się jeden Mercedes ale.... jest to coupe. Musielibyśmy jechać sami a Pan Młody za kierownicą. Czy to wypada? Praktykował to ktoś? Bo mi się pomysł w sumie podoba. Świadkowie pojechaliby drugim, też mercedesem, ale ich jest 4 i byłoby w sumie ok. ale troche nie moge sie zdecydować. Co wy o tym sądzicie?
Dzieki za pomoc smile
Obserwuj wątek
    • gioseppe nie zastanawiaj sie tylko bierz :) 10.06.07, 17:21

• szara_kredka Re: samochód do slubu 10.06.07, 17:35
      Nie ma żadnych przeciwskazań co do tego, żeby Pan Młody sam prowadził auto.
      Kilka tygodni temu byłam na ślubie przyjaciół gdzie sama Panna Młoda siedziała
      za kierownicą, Pan Młody obok a z tyłu świadkowie. Nikt nie uwazał tego za
      niestosowne, może troszeczkę śmieszne ale moim zdaniem fajne smile
    • lee_a Re: samochód do slubu 10.06.07, 18:16
      my jechalismy kabrioletem i Pan Mlody prowadzil - fantastyczne smile otwarty dach,
      piekna pogoda, przeciez to fajnie jak mlodzi jada sami, a poza tym kiecka sie
      nie gniecie wcisnieta w tylne siedzenie miedzy pana mlodego a drzwi wink
    • zuzia_8 Re: samochód do slubu 15.06.07, 11:39
      up
    • karolina8484 Re: samochód do slubu 15.06.07, 14:00
      Widziałam kiedyś jak młoda para jechała kabrioletem młody pan za kierownicą
      młoda obok niego i trabili całą droge super to wyszło. Teraz byłam na weselu u
      znajomych i jechali czarnym hamerem(nie wiem czy dobrze napiałam)tez super efektsmile
      • owieczka.k Re: samochód do slubu 15.06.07, 14:24
        Ja chce włąśniw czarnego Hummera ale jeszcze nie wiemy skąd go wypożyczyć wink
        • veeto1 Re: samochód do slubu 15.06.07, 21:07
          Od posła Misztala.
          Sorki, tak mi się skojarzyło. wink
          • aniafania Re: samochód do slubu 16.06.07, 15:54
            A my jedziemy ciągnikiem siodłowym, żółtym, z trombkami, różnymi lampami. Młody
            prowadzi. Świadkowie drugim samochodem. To już za tydzień smile
            • strzygula Re: samochód do slubu 16.06.07, 15:58
              ciągnikiem siodlowym?super. moj N. tez jezdzi a tirach i tez chcielismy ale
              jednak zrezygnowalismy bo nie wiem jak by mi sie wsiadalo w sukni
              • ewosek Re: samochód do slubu 16.06.07, 16:25
                my poszukujemy Mini Morisa smile wiem że małe autko, ale ja sukienki nie będę
                miała zbyt obszernej, więc myślę że będzie ok! Poza tym jedziemy tylko 8km więc
                nawet jak będzie ciasno to przeżyjemy! Dla fajnego efektu i odrobiny śmiechu w
                tym stresującym dniu wytrzymamy big_grin
            • strzygula Re: samochód do slubu 16.06.07, 19:22
              czekam z niecierpliwoscia na zdjecia z tym ciagnikiem bo coraz powazniej sie
              nad tym zastanawiamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka