tornado81 10.07.07, 09:21 szukałam na forum, szukałam w archiwum ale nie znalazłam takiego wątku. myślę że byłby przydatny dla wszystkich poszukujących jeśli macie dobre wrażenia po współpracy, podzielcie się nimi please... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
armstrong82 Re: ranking DJ-ów 10.07.07, 10:20 Polecam Mariusza Wójcickiego z radia wawa. Grał u nas na przyjęciu weselnym na początku czerwca.Goscie swietnie sie bawili.My tez www.wojcicki.home.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tornado81 Re: ranking DJ-ów 10.07.07, 10:36 gapa ze mnie, nie wpisałam 'swojego' kontaktu. ja się niestety nie załapałam ale widziałam p.Staszaka w akcji i polecam: www.starskymusic.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
olajk Re: ranking DJ-ów 10.07.07, 14:50 Ooo, ja właśnie będę mieć Jacka 3 sierpnia. Potem opowiem jakie wrażenia . Odpowiedz Link Zgłoś
blawatek33 Re: ranking DJ-ów 10.07.07, 11:05 Ja też polecam Adriana. Prowiadził niedawno nasze wesele i było bardzo fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalo Re: ranking DJ-ów 10.07.07, 12:14 Goraco polecam Arnolda Adamowicza. Gral na naszym weselu i jestesmy bardzo zadowoleni. Profesjonalne przygotowanie do imprezy - sprzet, swiatla, pomoc w ustaleniu przebiegu imprezy. Bardzo udana wspolpraca. Super muzyka, goscie bawili sie do rana. POLECAM!!! www.dj-arni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio39 Re: ranking DJ-ów 10.07.07, 14:31 Gorąco polecam DJ Waldek i Jacka Poznań !!! www.waldekijacek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mwa77 Re: ranking DJ-ów 10.07.07, 14:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=59204940 w tym miejscu i w innych polecam tego DJ-a wie co robi, a co najważniejsze gra z oryginalnych płyt, a nie z mp-3 lub piratów. Podpisuję się pod tym, co napisała „magdalo” Jego strona zawiera dużą ilość zdjęć z uśmiechniętymi twarzami. www.dj- arni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
logo_333 Re: ranking DJ-ów 08.11.14, 14:48 Ja polecam DJ Mosquito (www.dj-na-wesela.pl). Prowadził moje wesele i z czystym sumieniem polecamy go innym. Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
prezenter30 Re: ranking DJ-ów 22.11.14, 12:51 Witam Zapraszam na nasza stronę http:/www.mariodj.pl/ tel:605-544-248 Dj.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
gapcia127 Re: ranking DJ-ów 17.04.15, 17:28 Dobry DJ a może wodzirej czy jednak zespół weselny: DJ wodzirej na wesele Odpowiedz Link Zgłoś
djdawid89 dj na wesele+Trabka do kościoła gratis!!! 20.04.15, 15:09 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!! Klip z wesela Film 2 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji zdjęć oraz video można zobaczyć na Facebooku Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!! Akademia Muzyczna w Katowicach! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link Zgłoś
wifeq Re: ranking DJ-ów 25.06.15, 04:47 Dj na wesele - Wyselekcjonowane propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
zespoltalar Re: ranking DJ-ów 23.01.16, 16:00 Zespół Talar lub Dj-Talar razem z wodzirejem opcja wyboru. Nowa forma w Polsce jeden zespół wiele możliwości Wybór pomiędzy zespołem a disc jockeyem nie musi być problemem Dzięki wprowadzonego przez nas połączeniu zespołu muzycznego grającego I śpiewającego na żywo Z jednoczesną pracą dj prezentera. Nasze wesela Studniówki imprezy taneczne stanowią niepowtarzalną kombinację dwóch from. Programu muzycznego oraz animacyjnego dostosowanego do inwidualnego Charakteru imprezy. Nasza oferta; Zapewniamy pełną obsługę muzyczną oraz wodzireja na Państwa wesele. Zależnie od wielkości wesela, oczekiwań oraz budżetu umożliwiamy wybór składu zespołu muzycznego: skład 3 osobowy (duet damsko-męski + saksofonista: Małgosia, Grzegorz oraz Marcin) ? nasz zespół muzyczny w pełnym składzie ? o wyjątkową i niepowtarzalną oprawę muzyczną Twojego wesela zadba saksofonista Grzegorz, o dobrą zabawę wodzirej/wokalista/klawiszowiec Marcin, a o uśmiech gości wokalistka Małgosia skład 2 osobowy (duet damsko-męski: Małgosia oraz Marcin) ? niezapomniany występ wokalny Małgosi i Marcina przy akompaniamencie klawiszy. Przykładowy występ w tym składzie: Inne filmy obejrzycie Państwo na tej stronie w folderze wideo z imprez oraz wideo z oczepin. skład 1 osobowy (DJ, wokalista i wodzirej: Marcin) ? polecamy przy imprezach kameralnych oraz takich, gdzie wymagane jest duże zróżnicowanie repertuaru ? jest to idealne rozwiązaniem dla tych z Państwa, którym trudno wybrać pomiędzy muzyką na żywo, a oryginalnymi wykonaniami prezentowanymi przez DJ. Na wesele jesteśmy zawsze przygotowani: potrafimy zagrać i zaśpiewać oraz odtworzyć utwory wszelkich gatunków muzycznych. niezależnie od wybranego składu akordeonista zagra biesiadę przy stolikach gości na żywo: Rysujemy oraz malujemy portety ślubne na zamówienie dla par młodych jako prezent w podziękowaniu za trud i wychowanie ? koszt od 230zł za 2 obrazy z dekoracją. Wykonujemy figurki na zamówienie dla par młodych jako upominek dla gości weselnych zobacz Fotograf w promocji razem z filmowaniem FUL HD za jedyne 900zł.Najtaniej w Polsce. Nasza stronka; www.talar-bydgoszcz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś