andziotka 14.07.07, 00:26 czy ktoś wie kto spiewał polską wersję tej piosenki bo mój N mówi że była takowa wersja ???? (zaczynamy nasz samodzielny kurs tańca) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginny22 Re: sunrise, sunset ??? 14.07.07, 00:29 Nigdy nie słyszałam polskiej wersji... A dlaczego nie może być angielska? Odpowiedz Link Zgłoś
andziotka Re: sunrise, sunset ??? 14.07.07, 00:45 może być angielska tylko sie zastanawialiśmy czy polska może brzmi równie ciekawie a wiadomo że polska lepsza bo wesele polskie Odpowiedz Link Zgłoś
ocha80 Re: sunrise, sunset ??? 14.07.07, 00:56 Na pewno jest polska wersja pt. 'Gdybym był bogaczem' - słyszałam ją gdzieś... Popytaj w Mrlinie, albo w empiku - może coś znajdą. Pozdrowionka 11 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
andziotka Re: sunrise, sunset ??? 14.07.07, 01:12 to też jest piosenka ze "skrzypka" ale zupełnie inna... Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka1982 Re: sunrise, sunset ??? 14.07.07, 10:10 Polska wersja ma tytuł Anatewka a śpiewa ją chyba Zdzisława Sośnicka... Odpowiedz Link Zgłoś
ocha80 Re: sunrise, sunset ??? 14.07.07, 10:41 Sorry, coś mi się w głowie poprzestawiało... Odpowiedz Link Zgłoś
rycerzowa Re: sunrise, sunset ??? 14.07.07, 13:52 Czy to ta mała dziewczyneczka, Chłopiec, co w piłkę lubił grać? Kiedy i jak się dorosłymi Mogli stać? Ona się w piękność zamieniła A on - wprost nie uwierzyłbyś... Niedawno razem się bawili, a dziś... To świt, to zmrok, To świt, to zmrok, Płyną szybko dnie. Nagle kwiat olśnił nas swą barwą Kiedy się zjawił, któż to wie? To świt, to zmrok, To świt, to zmrok, Jak tu zliczyć dni? Po zimach wiosny niosą życie, Radość przeplata się i łzy. (ojciec): Jaką im mądrość ofiaruję? W czym na początek ulżę tu? (matka): Od siebie będą się uczyli Dzień po dniu. (INNI): Tak jakoњ dobrze są dobrani Niewiele bywa takich par. Pod baldachimem stać, to ma swój czar. To świt, to zmrok, To świt, to zmrok I już tyle lat... Coś rodzi się i coś przemija, Ale zostaje po nas ślad. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: sunrise, sunset ??? 14.07.07, 14:02 utwór ten po polsku spiewa Bogusław Morka, tytuł: to swit to zmierzch. Tez myslałam o surise, sunset w oryginale, bo pasuje świetnie na slub, córka teviego mleczarza wychodzi za mąż. Skrzypeka na dachu, to mój ulubiony musical. Odpowiedz Link Zgłoś
olutek78 Re: sunrise, sunset ??? 14.07.07, 20:59 piosenka w polskiej wersji jezykowej znajduje sie na plycie "boguslaw morka i przyjaciele".polecam goraco-sama mialam ja jako pierwszy taniec-wspaniala Odpowiedz Link Zgłoś
andziotka Re: sunrise, sunset ??? 15.07.07, 12:21 dzięki dziewczynki )) a czy ktoś z was ma tą piosenkę i mógłby mi przesłać na gazetowego ??? nigdzie nie mogę jej znaleźć ((( Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: sunrise, sunset ??? 15.07.07, 15:38 tez nie mam po polsku, ale znalazlam tutaj, pozycja 14: www.stereo.pl/tytul.php?idt=131251 www.gigant.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś