Dodaj do ulubionych

Pomocy:-( Kraków

16.07.07, 14:59
Nie organizujemy dużego wesela.Chcemy zaprosić tylko 30 osób. Z tego co
czytam na forum, to przy takich malych imprezach typu kolacja weselna goście
i tak chcą zatanczyć. nie mamy nic przeciwko temu,ale nie mamy pojęcia gdzie
można to zrobić!Znacie jakieś miejsce w Krakowie, gdzie dadzą nam dobrze
zjeść i pozwolą zatańczyć jeśli ludzie będą mieli na to klimat?Nigdy nie
byłam na takim weselu,jeśli macie jakieś rady,proszę o pomoc!!!!!!
Obserwuj wątek
    • sputnik_sweetheart Re: Pomocy:-( Kraków 16.07.07, 15:07
      Ja w podobnym klimacie-po wielu zadumach i rozważaniach.może bedzie więcej
      ludzi niż 30 i bardziej to ma być impreza z tańcami a nie kolacja. znaleźlismy
      mejsce na kazimierzu gdzie bylismy i na sylwestra i właśnie na takiej imprezie
      weselnej i było super.wiadomo-jedzenie catering ale tańczyć jest gdzie i klimat
      fajny. trochę jeszcze mysle nad obiadem dla rodziny-na tym wlasnie "weselu"
      gdzie byliśmy tak zrobili-najpierw tam obiad, potem sprzątnęli i doszla reszta
      gości- ale jakoś nie do końca mi się to widzi. goscie to będą glównie
      przyjaciele i znajomi. Myślelismy tez nad Klubem RE tyle że piwnica nijak mi
      się nie widzi.
      • maagdaa.j Re: Pomocy:-( Kraków 16.07.07, 15:12
        a który klub na Kazimierzu wybraliście? I katering zjamuje się tam wszystkim?od
        obrusów przez posilki po kawkę?
        • sputnik_sweetheart Re: Pomocy:-( Kraków 16.07.07, 15:23
          jeszcze jestem przed dokładną rozmową z właścicielami ale niedługo się wybieram
          to bedę wiedziala wszystko. a miejsce to 8 dzień tygodnia
        • salsa.loca Re: Pomocy:-( Kraków 16.07.07, 17:21
          kazimierz bedzie dobrym pomysłem
          moze Opium?albo Stajnia? albo pochodzcie po kaziku i poszukajcie jakiego
          miejsca, tam jest masa takich kanjpek, a jak cos to jest blisko zeby zienic
          miejscówkęsmile
    • kasia_beb Re: Pomocy:-( Kraków 16.07.07, 17:49
      Sprawdź tą:
      www.e-krakow.com/restauracja/527-Brasserie
      Jest jedzenie, miejsce do tańczenia, no i jest na Kazimierzu smileZastanawialiśmy
      się nad nią, ale ona jest mnaxymalnie na 70 osób a my mamy kilkunastu gości
      więcej smile
    • orangewhatever Re: Pomocy:-( Kraków 16.07.07, 23:55
      byłam na weselu na 40 osób w Krakowie, w hotelu Leopolis na ul. Lea. przyjemna
      salka z miejscem do tańczenia, dobre jedzenie i fajne patio, na którym można
      siedzieć nawet, jeśli pada deszcz, bo są ławeczki i parasole.
    • magdam26 Re: Pomocy:-( Kraków 17.07.07, 07:38
      Ja organizowałam coś tagiego ponad rok temu, w Krakowie.
      Późny obiad, potem podwieczorek, była tez muzyka - można było tańczyć, impreza
      przedłużyła się nieoczekiwanie do północy (ciasta i alkohol mieliśmy swoje -
      było przy czym siedzieć więc).
      Impreza był w Restauracji "Miód i Wino" przy ul. Sławkowskiej (róg Pijarskiej).
      Spróbuj tam popytać, są dość elastyczni (gdy zamówiłam menu za 100PLN za osobę -
      resztę mogłam przyniesć swoich rzeczy, mają salę taką ze spokojnie można w
      niej i jeść i tańczyć dla 30-45 osób).
    • ann_k-o Re: Pomocy:-( Kraków 17.07.07, 08:26
      Ja polecam Oberżę Sąsiadów na ul. Kordiana! Świetne jedzenie, wystrój sali, no i
      obsługa. Jest też sala do tańczenia. Organizawałam tam przyjęcie na 40 osób i
      wszystko wyszło doskonale!
      • loltka Re: Pomocy:-( Kraków 17.07.07, 08:33
        słyszałam ze u sasiadów jest bardzo drogo i ciezka obsługa....

słszałam ze w Hotelu Cracovia mozna zrobic super przyjecie z tancami na dowolna
        ilosc osob

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka