anka7961 16.07.07, 16:10 Witam, czy ktoś zna zespół Hazard z Warszawy (1 kobieta + 3 facetów) lub może słyszał jakieś opinie na ich temat. pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja07 Re: HAZARD zespół z Warszawy 16.07.07, 16:13 mam z nimi podpisana umowę, bylam na spotkaniu, właścicielka lokalu ich poleca bo u niej wielokrotnie grali, dostałam płytę brzmiala ok, teraz jeszcze chcę wpaść na wesele na którym będą grali na chwilę żeby posłuchac na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
anka7961 Re: HAZARD zespół z Warszawy 16.07.07, 16:15 a czy cogodzinna przerwa na 10 minut to nie za często?? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja07 Re: HAZARD zespół z Warszawy 16.07.07, 16:25 hm, włascicielka lokalu powiedziała że przerw robia mało i krótkie i na ogół pokrywające się z podawaniem dań gorących,tortu itd Odpowiedz Link Zgłoś
anka7961 Re: HAZARD zespół z Warszawy 16.07.07, 16:32 bo jak ja z nimi gadałam to gość powiedział że co godzinę robią dzieisięciominutową przerwę.... i tak się zastanawiam czy to nie za często Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja07 Re: HAZARD zespół z Warszawy 16.07.07, 16:41 sama nie wiem, w życiu na weselach się nad tym nie zastanawiałam co ille są te przerwy, zostaje ogólne wrażenie że są czesto, albo że są w sam raz, wydaje się że przez 60 minut można się wyskakac do woli, kiedy masz wesele? napiszę Ci jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja07 Re: HAZARD zespół z Warszawy 16.07.07, 16:51 sierpień 2007, mozesz zachowac spokój tymczasem, a po 25 sierpnia napiszę Ci co i jak, ponieważ pomysł ślubu padl w weekend majowy organizujemy wszystko trochę na wariata, ale właścicielka sali powiedziała że z wszystkich zespołów które u niej grały ze 3 może polecić w tym wlaśnie ten Odpowiedz Link Zgłoś
aggravka granie i przerwa 16.10.07, 14:41 10minut to dużo?? normalne proporcje to 45:15 a po dłuższym bloku albo posiłku więcej. receptą na pełen parkiet nie jest wcale granie non stop. a z kolei najlepszą receptą na muzykę non stop jest: odtwarzacz. inaczej sie po prostu nie da.. a nawet jesli jakis zespol sie na to porwie to po krótkim czasie jakoś wykonania poleci na łeb na szyję z powodu zmęczenia. jest jeszcze aspekt pt. wesele jak spotkanie rodziny i potrzeba pogadania sobie. pozdrawiam wszytskich rozsądnych Odpowiedz Link Zgłoś
anka7961 JAK ZESPÓŁ? 29.08.07, 12:58 najpierw: wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia a jak zespół się sprawował? Odpowiedz Link Zgłoś
narta_80 Re: HAZARD zespół z Warszawy 15.10.07, 23:47 Ja znam. Grali u mnie na weselu 2 lata temu. Nie bylo tragicznie, ale nie bylam zadowolona. Z listy ustalonych utworow zagrali dwa i to po wielokrotnych prosbach, jedna piosenke skomentowali, ze oni tego nie zagraja bo ich wokalistka tego nie lubi a jeszcze inna "O Jezu....". Zabawy mimo, ze mialo ich nie byc, byly, pozwalali sobie na zbyt wiele dowolnosci w sprawach, ktore byly ustalone. Mysle, ze teraz bym na to nie pozwolila, bo smrod zostal. Madry Polak po szkodzie. A tani nie sa, wiec jestem zla, ze po tym wszystkim nie wytargowalam jeszcze jakiegos rabatu. Goscie podobno zadowoleni, wiec jak mowia: pol winy zmazane, ale ja nie polecam. Mam nadzieje, ze przez ten czas cos sie zmienilo, i ze u Was sie sprawdzili i sprawdza. Ale dobrze radze: ustalcie wszystko co i jak i zaznaczcie, ze nie bedziecie tolerowac samowolki... Wszystkiego najlepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka7961 Re: HAZARD zespół z Warszawy 20.10.07, 14:42 mojemu narzeczonemu się nie podobają, chociaż mi tak, więc chyba ich nie weźmiemy. Ale bardzo dziękuję za opinie Odpowiedz Link Zgłoś