Dodaj do ulubionych

opalanie ntryskowe

27.07.07, 13:52
czy polecacie i czy ktoras korzystala z niego przed na slub?
Obserwuj wątek
    • nathalie444 Re: opalanie ntryskowe 27.07.07, 14:08
      ja tez sie zastanawiam. tym bardziej, że w moim przypadku solarium odpada
    • iizabelaa Re: opalanie ntryskowe 27.07.07, 21:29
      Ja chciłam, tylko e otem przczytałam na forum że z niektórych schodzi jak
      szachownica smile
      • almost_angel nigdy w życiu więcej !!!!!! 28.07.07, 09:00
        otóż ja niestety byłam ....

chciałam się "przyciemnić" bowiem wyjeżdżaliśmy na Wielkanoc a na solarium było
        już za późno.

cała operacja wyglądała w ten sposób że za dodatkową opłatą (około 20 zł)
        zrobiony był peeling całego ciała co by nie pojawiły się przebarwienia.

później niemiła pani zaprowadziłą mnie do malutkiego pokoiku i zaczeła
        opryskiwać mnie maszyną która łudząco przypominała odkurzacz ?? karcher ?? cos
        w tym stylu.. następnie z rozłożonymi rękami musiałam stać około 15 min. (po 3
        juz ręce mdleją ale co tam). potem jeszcze jakies ewentualne poprawki
        gdzieniegdzie i Pani wydała polecenie co by zaniechac kąpieli przez najbliższe
        8 godzi.
        zaletą jest to że dość ładnie to pachniało gdyż jak zdążyłam przeczytać
        preparat rozpylający jest na bazie trzciny także czuć było strasznie słodki
        zapach.

niestety problemy zaczęły się później... żeby nie było to upewniałam się
        niemiłej Pani czy na pewno nie będzie efektu pomarańczy, marchewki -
        Pani odpwoiedziała że skóra nabierze słonecznego czy też złotego delikatnego
        odcienia.

wyszło na moje !!! tan preparat musi zawierac duże ilości samoopalacza gdyż nie
        dość że po wyjściu byłąm w kolorze ostrej pomarańczy to z godziny na godzinę
        kolor przybierał na sile.

dobrze że narzeczony kupił wcześniej gazetę więc jadąc w samochodzie udawałam
        że czytam w taki sposób ze położyłam sobie prawie na twarzy... wstyd się
        komukolwiek pokazywać.

aha dla przestrogi - zabieg ten został wykonany w sopocie w centrum pięknego
        ciała

pozdrawiam i przestrzegam
        AA
        • dr_chaos Re: nigdy w życiu więcej !!!!!! 28.07.07, 12:17
          Moja koleżanka korzystała z tej formy i mamy te same spostrzeżenia. Kolor
          wyszedł nieciekawy - marchewkowo-pomarańczowy. Prze 8 h po zabiegu bardzo
          nieprzyjemnie i intensywnie pachniało od niej spalenizną, poza tym
          nierównomiernie potem schodził. Na pytanie do pani obsługującej maszynę, ile to
          będzie się trzymać na skórze, usłyszałyśmy "2 tygodnie, jeśli będzie się pani
          tylko podmywać" big_grin Jednym słowem nie polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka