nelinka19 27.07.07, 13:52 czy polecacie i czy ktoras korzystala z niego przed na slub? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nathalie444 Re: opalanie ntryskowe 27.07.07, 14:08 ja tez sie zastanawiam. tym bardziej, że w moim przypadku solarium odpada Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: opalanie ntryskowe 27.07.07, 21:29 Ja chciłam, tylko e otem przczytałam na forum że z niektórych schodzi jak szachownica Odpowiedz Link Zgłoś
almost_angel nigdy w życiu więcej !!!!!! 28.07.07, 09:00 otóż ja niestety byłam .... chciałam się "przyciemnić" bowiem wyjeżdżaliśmy na Wielkanoc a na solarium było już za późno. cała operacja wyglądała w ten sposób że za dodatkową opłatą (około 20 zł) zrobiony był peeling całego ciała co by nie pojawiły się przebarwienia. później niemiła pani zaprowadziłą mnie do malutkiego pokoiku i zaczeła opryskiwać mnie maszyną która łudząco przypominała odkurzacz ?? karcher ?? cos w tym stylu.. następnie z rozłożonymi rękami musiałam stać około 15 min. (po 3 juz ręce mdleją ale co tam). potem jeszcze jakies ewentualne poprawki gdzieniegdzie i Pani wydała polecenie co by zaniechac kąpieli przez najbliższe 8 godzi. zaletą jest to że dość ładnie to pachniało gdyż jak zdążyłam przeczytać preparat rozpylający jest na bazie trzciny także czuć było strasznie słodki zapach. niestety problemy zaczęły się później... żeby nie było to upewniałam się niemiłej Pani czy na pewno nie będzie efektu pomarańczy, marchewki - Pani odpwoiedziała że skóra nabierze słonecznego czy też złotego delikatnego odcienia. wyszło na moje !!! tan preparat musi zawierac duże ilości samoopalacza gdyż nie dość że po wyjściu byłąm w kolorze ostrej pomarańczy to z godziny na godzinę kolor przybierał na sile. dobrze że narzeczony kupił wcześniej gazetę więc jadąc w samochodzie udawałam że czytam w taki sposób ze położyłam sobie prawie na twarzy... wstyd się komukolwiek pokazywać. aha dla przestrogi - zabieg ten został wykonany w sopocie w centrum pięknego ciała pozdrawiam i przestrzegam AA Odpowiedz Link Zgłoś
dr_chaos Re: nigdy w życiu więcej !!!!!! 28.07.07, 12:17 Moja koleżanka korzystała z tej formy i mamy te same spostrzeżenia. Kolor wyszedł nieciekawy - marchewkowo-pomarańczowy. Prze 8 h po zabiegu bardzo nieprzyjemnie i intensywnie pachniało od niej spalenizną, poza tym nierównomiernie potem schodził. Na pytanie do pani obsługującej maszynę, ile to będzie się trzymać na skórze, usłyszałyśmy "2 tygodnie, jeśli będzie się pani tylko podmywać" Jednym słowem nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś