agnal 30.07.07, 21:23 czy ktoś miał wesele w Catamaranie w Dąbrowie Górniczej? Prośba o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rilla84 Re: restauracja Catamaran 31.07.07, 14:49 nie byłam nigdy w tej restauracji, ale miesiac temu szukała na Śląsku i Zagłębiu slai na moje wesele. I hm jeżeli chodzi o Catamaran to znalazłam opinię na internecie, że jedzenie jest bardzo dobre, ale hm ktoś pisał, że jest tam bardziej restauracyjnie niż weselnie. Np w deskach-parkiecie są przerwy w które wchodzą obcasy. Mnie osobiscie nie podobały się zdjęcia wnętrza, krzesła. Menu za to było super, ceny duże, ale w Clubie Shuma byly podobne. Nie wiem jak terminy... Ja zdecydowałam się na AMforę w Mysłowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
aga8207 Re: restauracja Catamaran 17.09.07, 22:49 Może jakieś nowe opinie na temat tej restauracji i wesel tam urzadzanych?? Lokal wygląda ciekawie i oferta też jest zachęcająca Odpowiedz Link Zgłoś
waksamit Re: restauracja Catamaran 05.10.07, 14:52 Witam Byłem tam dwa razy na weselu. Ostatnio w siepniu i polecam. Jedzenie bardzo dobre, obsługa tez. Generalnie brak minusów. Sam bym tam zrobiła ale sala max 80 osób i mysle o sasiedniej Shumie. aga8207 napisała: > Może jakieś nowe opinie na temat tej restauracji i wesel tam > urzadzanych?? > Lokal wygląda ciekawie i oferta też jest zachęcająca Odpowiedz Link Zgłoś
rickyfernando Re: restauracja Catamaran 05.10.07, 14:56 Bylem tam kiedys i generalnie mi sie podobalo. Ponizej masz fotki: www.netslub.pl/sale.php?show=1&id=26&o=miejscowosc&s=t&ns=&m=t&mi=&w=%B6l%B1skie&p=&k=&porcja= Odpowiedz Link Zgłoś