mam6lat 01.08.07, 21:27 rozumiem, ze czasowo na "gazecie" do czasu, gdy "zwierzątko" zrobi stronkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_duza tak jest 01.08.07, 21:29 czekamy i kibicujemy aż dziecko "zwierzątka" będzie gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: starzy-nowi ;) 01.08.07, 21:37 przewidywany optymistyczny wariant otwarcia "Naszego" forum to sobota ;D prace w toku ;D poszukiwanie nazwy trwa ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: starzy-nowi ;) 01.08.07, 21:53 Porządne forum nie może obyć się bez trolla - ciekawe czy za nami przywędrują ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: starzy-nowi ;) 01.08.07, 21:56 czyli jeśli tak to znaczy ze nowe forum będzie strzałem w dziesiątkę Odpowiedz Link Zgłoś
sputnik_sweetheart melduję się:) 01.08.07, 22:08 Pobyłam trochę na starym ale tam jakoś smętnie...zaglądam a tu taka niespodzianka, ruch w interesie fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino mam6lat, jak fajnie, że jesteś! 01.08.07, 22:03 Właśnie dziś myślałam, ze trzeba by dać Ci znać, że jest takie miejsce ) A Ty co, pewnie cały czas do nas zaglądałaś, tylko twardo nie pisałaś? Czy też ktoś mnie ubiegł w przyniesieniu Ci tej dobrej nowiny? Wiesz, że chyba jednak zdecydujemy się na profesjonalnego fotografa? ) Odpowiedz Link Zgłoś
talula19 Re: mam6lat, jak fajnie, że jesteś! 01.08.07, 22:32 Fajnie, że jesteś mam6lat Kiedy podczytywałam sobie nasze forum, pomyślałam, że jak będzie bliżej mojego ślubu, poposzę Cię o kwiatową radę jak i inne PM, ale nie zdążyłam;/ Ale nie tylko dlatego, cieszę się, że jesteś, po prostu lubię czytać to, co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: mam6lat, jak fajnie, że jesteś! 01.08.07, 22:45 miło mi (zdecydowanie lepiej piszę niz mówię) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: mam6lat, jak fajnie, że jesteś! 01.08.07, 22:46 mam6lat napisała: > (zdecydowanie lepiej piszę niz mówię) To tak jak ja ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: mam6lat, jak fajnie, że jesteś! 01.08.07, 22:44 zagladałam, czasami z przyzwyczajenia, ciekawosci bo dziewczyny o cos pytały...... a ostatnio - oj zagladałam jak mi siostra podsyłała linki, które "koniecznie mam przeczytac" w związku z czym ostatnie 2 dni przesiedziałam w necie, takich akcji na forum nigdy wczesniej nie było (od prawie 3 lat) trzeba było uncellino się mobilizowac z tym mailem (tak, z dziewczynami pisuję i "zaproszenie" dostałam) ty mi "zielone palce" tłumaczyłaś - dobrze kojarzę? Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Si, sono stata io! 04.08.07, 23:56 A co w końcu zrobiłaś? Masz stronkę? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: starzy-nowi ;) 01.08.07, 22:48 Mam6lat ale się cieszę, że jesteś Cały czas mi Ciebie brakowało Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: starzy-nowi ;) 01.08.07, 23:10 drogie panny i mężatki przestancie mi kadzic, bo zapaszek zaraz zwabi jakiegos trolla z kubłem zimnej wody na mój łeb --- P.S. 1. jak sie ma sprawa torunskiego spotkania? 2. Ashton na moderatora nowego forum! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: starzy-nowi ;) 01.08.07, 23:16 Haha A ja nie mogę się odnaleźć w nowej sytuacji, za stara już jestem, trzy fora mam otwarte, a za jednym mi tęskno... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy skoro tyle was tu to poproszę o głosy 01.08.07, 23:21 proponowane nazwy na nasze forum - jeśli nadal chcemy iść na "swoje": przewodnik ślubny, centrum ślubne, ślubne plany, strefa ślubna ? mam swój typ, maraxela popiera ten sam - teraz Wasza kolej ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: starzy-nowi ;) 01.08.07, 23:28 ślubnik zajęty ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: starzy-nowi ;) 01.08.07, 23:30 strefę ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
sweedee Re: starzy-nowi ;) 01.08.07, 23:36 no to strefa, ale może okołoślubna (lub coś w tym stylu), bo część z nas przed ślubem, część w trakcie, część już po... Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: starzy-nowi ;) 01.08.07, 23:29 uuulalaaa! kogo ja tu widze? dzien dobry milo, ze przyszlas, mam nadzieje, ze zostaniesz jak najdluzej? PS. jak te stronki? prawde tam pisza czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: starzy-nowi ;) 01.08.07, 23:33 jesli nie widze nazewnictwa łacińskiego to zamykam stronkę (nie chciało m i się tamtych przegladac i weryfikowac, a masz cos jeszcze?) Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: starzy-nowi ;) 01.08.07, 23:36 gdybym miala to bym podeslala niestety ale moze cos sie napatoczy wtedy na pewno podesle o co tez prosze Ciebie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś