mada.d.n Re: do ashton 03.08.07, 18:16 Zuzia!! Ashton jest do niedzieli u mnie, jak będzie grzeczna to ją dopuszczę do kompa ;pp żartuję oczywiście, powiem, żeby sprawdziła pocztę ) jak mi kota nie zagłaszcze na śmierć czas mija... Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: do ashton 03.08.07, 18:17 kurcze, to jakaś dyktatura tutaj nastaje. jeszcze chwila i będzie cenzura maili! maraxela ratuj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: do ashton 06.08.07, 10:42 Dzięki )) A u Mady net w weekend padł, tak a propos dyktatury... Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: do ashton 06.08.07, 18:48 mam nadzieję, że zdążyłaś sprawdzić pocztę coś się z tym routerem stało, przełączyliśmy się z powrotem na kabel, bajzel w chacie jest przez te kilometry kabli ( czas mija... Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: do ashton 06.08.07, 18:59 to na szczęście nie byla wiadomość "na już" i zaczelam cie podejrzewać o despotyzm i utrudnianie ashton dostępu do jej poczty Odpowiedz Link Zgłoś