maraxela 05.08.07, 01:13 no wiec witam was czy wszyscy juz spia?? chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maraxela Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 01:14 pozdrowienia z dyzuru -nudy na pudy wszyscy spia Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 01:37 fajna z wami rozmowa dosc monotematyczna a pociesze sie ostatni dzien mam tu wladze jutro chyba oficjalne otwarcie owego forum, musze sie pocieszyc jeszcze klkanascie godzin jestem goru Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 09:17 No dzień dobry! Nie płacz, wiesz niedziela to wszyscy słodko chrapią. Odpowiedz Link Zgłoś
sputnik_sweetheart Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 09:48 A dzień dobry właśnie wstałam, Maraxela pewnie odsypia dyżur? Odpowiedz Link Zgłoś
rubin04 Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 10:05 Wstyd sie przyznac ale ja dopiero niedawno wstałam. Mój M gdzies na morzu wiec się lenię troche, choc zaraz biore sie za pisanie pracy Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 10:11 Witajcie, ja mam dziś urodziny, więc cały dzień zamierzam leniuchować, mój narzeczony zabiera mnie dziś na jakiś pyszny obiad, potem kino....wino... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 10:22 No to sto lat Kate! Bawcie się dobrze i miłego dnia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k 10lat 05.08.07, 10:34 ale Ci dobrze moje święta dopiero w październiku i lisopadzie Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: 10lat 06.08.07, 08:47 Tylko 10 lat mi życzysz??? Mam nadzieję, ze pociągnę trochę więcej haha, dziekuję!! Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond kate.zet1 05.08.07, 12:29 Wszystkiego naj, naj, najlepszego lewku)) Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: kate.zet1 06.08.07, 08:48 Dziekuję za życzenia - lwica ze mnie prawdziwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k kto mabilety z cinema city? 05.08.07, 10:33 ja już wstałam i z samego ranka sie wkurzyłam miałam dzisiaj grać w kolejnym etapie konkursu cinema city i okazało się że potrzebuję kod z biletu a ja kurde wszystkie powyrzucałam, bonie wiedziałam ze bedą potrzene więc jezeli, kórejś z Was pałętaja się dwa niepotrzebne zużyte bilety z Cinema City to byłabym wdzięcza za podanie mikodów z tych biletów ale dzisiaj z brzydka pogoda brrrrrrrrrrr nawet nie chce mi sieotwierać balkonu dobrze że za tdzień wyjeżdzam na urlop i przez dwa tygodnie o pogodę nie bedę musiał się martwić Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: kto mabilety z cinema city? 05.08.07, 10:38 juz wstalam ktos musi obbiad ugotowac Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 10:41 ja sie w sumie ciesze mam tyle roboty i stresu ze mi waga leci na leb na szyje bylam rano w markcie i mi polki wirowaly dookola z niwyspaniafajna karuzela katem oka widzialam zataczajacy kulko jogurt jogobella Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 11:35 maraxela napisała: > ja sie w sumie ciesze mam tyle roboty i stresu ze mi waga leci na leb na szyje ja mam ślub dopiero za rok i już się boję jak będę wyglądała ostatnio mam jakiś wilcy apetyt tyje na potegę chyba muszę sobie zrobić badanie na tarczycę, bo to moje tycie jest przerażające wcześniej chuderlak, teraz wyglądam powiedzmy zdrowo, a co bedzie za rok to aż strach pomysleć Odpowiedz Link Zgłoś
sputnik_sweetheart Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 11:54 Zrób koniecznie, ja mam niedoczynność i to jest straszne, zawsze byłam chuda a teraz kawał baby ze mnie, łykam leki i przynajmniej lepiej się czuję(wcześniej ciągle spałam) a i wagowo jest coraz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k waga 05.08.07, 13:50 czyli waga spada po lekach? ja w ciagu roku przytyłam około 15kg i zastanawiam skąd ta waga sie wzięła czy od siedzacej pracy i podjdanie czy czasem nie od tarczycy po urlopie lecerobic badanie (już tak kilka miesiecy się wybieram na te badania) Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: waga 05.08.07, 16:04 przyczyn tycia jest bardzo duzo a masz jakies dodatkowe objawy?? Odpowiedz Link Zgłoś
sputnik_sweetheart Re: waga 05.08.07, 16:33 Przez 2 lata przytyłam 20kg, masakra. Na pewno wpływ miało siedzenie w pracy ale duża niedoczynność też- ja naprawdę mało jadłam a coraz bardziej puchłam. Zaczęłam się leczyć endokrynologicznie, tarczycę i jest coraz lepiej. Nie wiem jak Ty ale ja się w ogole bardzo źle czułam-senna, rozkojarzona, czasami było mi tak słabo,że aż nie miałam siły wstać z łóżka- wszystko minęło. Zrób badania, po co się męczyć Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: waga 05.08.07, 17:29 no właśnie ja ostatnio jestem śpiąca i taka leniwa i jakaś kondycja kiepska - zasapana wiecznie jestem a dzisaj mam jakby gulę w gardle Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: waga 05.08.07, 17:35 a ja mam ciagle w dol wage chociaz z tarczyca wszystko ok ja mam ciagle uczucie ze za groba jestem wiec mi z tym dobrze,wszystko chyba ze stresu slub budowa praktyka w szpitalu teraz zeby miec jeszcze mniej czasu zapisalam sie na intensywny kurs angielkiego zajecia sa codziennie mam takiego wumuszonego pawera ze do wesela zjade jeszcze z 5 kg no i czeka mnie jeszcze egzamin we wrzesniu o la boga bede miala fogure modelki Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: waga 05.08.07, 18:08 też bym tak chciała ja jestem załamana jestem gruba a na wakacje jade za tydzień i jak ja się ludziom w kostiumie pokażę nigdy tak nie miałam zawsze byłam szczupła, dla niektórych nawet chud - przy 168cm ważyłam 50kg a teraz waga waha się pomiedzy 61 a 65kg Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: waga 05.08.07, 18:12 ja mam 169 chyba waze 55 ale do 50 mysle ze dojde do konca wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
sputnik_sweetheart Re: waga 05.08.07, 18:40 Nie załamuj się bo z załamania nic nie przyjdzie. Badania koniecznie zrób, głównie tarczycy ale może endokrynolog poradzi Ci co jeszcze. Ja oprocz tego lecze się na PCOS. Rozumiem załamanie bo ja nie jedno zaliczylam - z 50kg na 70 to duuża róznica. Trudno, no trudno, płakac nie można jak sie na coś nie ma wpływu ale na to można mieć choć taki, ze zaczniesz leczenie. (nie wydaję tu żadnej diagnozy, po prostu trzeba się zbadać) Głowa do góry)) Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Hej, hej, good morning! 05.08.07, 11:03 Właśnie wcięliśmy w ramach śniadania jajka sadzone, zaraz biorę się za prasowanie, potem mam manicure, a po południu jedziemy jeszcze z dwoma zaproszeniami. Jesteśmy w fazie lutealnej i czekamy, czy może nareszcie będzie Mrówa )) Lubię ten czas oczekiwania - wygłupiamy się, gadamy o wszystkim z założeniem, że jestem w ciąży ))) Noooo, potem jest najwyżej małe rozczrowanie i dalsze próby. Generalnie jestem szczęśliwa. Odkąd zmieniłam pracę, to w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Hej, hej, good morning! 05.08.07, 11:08 haha a ty juz po slubie czy jeszcze przed ?? trzymam kciuki ja dzisiaj caa noc bylam na dyzurze w spitalu bylo fajnie pan z alzheimerem przypomnial sobie ze musi isc walczyc w powstaniiu i cala noc chcial uciekac. po informacji ze powstanie jest w Warszawie a on jest we Wroclawium (bo to ze sie skonczylo kilkadziesiat lat temu na neigo nie dzialalowracal spowrotem .poczym biegiem szturmowal drzwi lapiac miotle jako karabin-chyba myslal e to jakas barykada Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Przed, przed - przecież piszę, że zaproszenia... 05.08.07, 11:14 ...rozdajemy. Ślub 15.09. Nieźle miałaś. Jesteś lekarzem czy pielęgniarką? Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Przed, przed - przecież piszę, że zaproszenia 05.08.07, 11:29 ucze sie na lekarzasorki ale chyba moj umysl na dzisiaj sie wylaczyl Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond pogadajmy 05.08.07, 11:32 No ja tez jestem i razar zabieram sie do roboty. Z kazdym dnie wygladam piekniej - nowy pryszcz na brodzie, zlamany paznokiec, wysypka na dekolcie. Do wesela poltora tygodnia a jak tak dalej pojdzie to wystapie w torbie papierowej na glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: pogadajmy 05.08.07, 11:35 pij duzo wody i rumianku oczyszcza zrob sobie taka kopiel parowa twarzy nachyl glowe nad garnkiem z gotujaca sie woda ppobadz tam troche (a najlepiej idz do sauny parowej) po czym naluz np maseczke z glinki zielonej Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: pogadajmy 05.08.07, 11:41 Glinke juz od tygodnia kupuje, a do sauny chetnie bym poszla, mam pod nosem cale spa, ale nie mam kiedy isc albo jestem w pracy, albo tluke w domu w klawiature (i nie mam na mysli forum) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: pogadajmy 05.08.07, 11:36 mayagaramond napisała: > jak tak dalej pojdzie to wystapie w torbie papierowej na glowie. > tylko pamietaj aby była gustowna Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: pogadajmy 05.08.07, 11:38 na forum SiW w moim watku znajdziesz wiele ciakawych kostiumow min brokol balwan kon wielblad hhihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: pogadajmy 05.08.07, 11:40 Bedzie w rozu, zeby pasowala do bukietu i zaproszen. Odpowiedz Link Zgłoś
rubin04 Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 11:50 Ja juz po śniadaniu w doborowym towarzystwie: swoim własnym Kawa juz zrobiona i biore sie dzielnei za pisanie pracy. I to cały mój plan na dzis.. Odpowiedz Link Zgłoś
kartynka Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 12:20 Czesc dziewczyny! Kate - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Maraxela - po dyzurze nalezy Ci sie przywilej wylegiwania w lozku Kurcze, ja po nocnym dyzurze chyba bym tak wczesnie nie wstala Chociaz jestem na chodzie od 7.30 - jak na niedziele to skandal, ale jutro mam rozmowe o prace i tak sie stresuje ze spac nie moge Wlasnie dokanczam moja prezentacje i jeszcze tysiac papierow do doczytania. I to chyba moje cale plany na niedziele Chociaz slonce swieci jest goraco, wiec czytac juz chyba bede w ogrodzie Pozdrawiam i milego dnia wszystkim zycze Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 12:20 a u mnie jest 6:18 rano.. nie moge spac bo dzisiaj mamy wylot do polski. jutro druga przymiarka sukni, na ktora sie nie pale ... a na dodatek z tego stresu boli mnie podbrzusze.... i czuje sie jakby nadchodzil ten "tydzien" w miesiacu..... uh!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 12:28 Czesc Adrianna!, a raczej dzien dobry!! U mnie juz poludnie, zycze Ci milego lotu, strzel sobie bloody mary na pokladzie i od razu bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 12:32 czesc mayagarmond.... chyba tez tak zrobie. dzisiaj czesc rodzinki z nami leci. okolo 10 osob. reszta dolatuje w srode i czwartek. w srode jedziemy do krakowa i oswiecimia... juz mnie glowa boli od tlumaczenia z polskiego na angielski i vice versa! na dodatek przygotowuje sie na egzamin i musze wziac ksiazki do nauki.. ale jakos to bedzie... ! co slychac u ciebie. jak stres przedslubny? Odpowiedz Link Zgłoś
kartynka Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 12:36 Czesc Adriana Wieki cale Cie tu nie bylo Mam nadzieje,ze jakos dasz rade w samolocie - bloody mary albo jakas margarita moze sprawe zalatwi? Ostateczna przymiarka juz w tym tygodniu? Super! Na pewno bedzie pieknie - zreszta pamietam Twoje zdjecia z pierwszej przymiarki - wygladalas fantastycznie! Kurcze to juz mnie niz tydzien Ci zostal Zlecialo szybko!!! Trzymam kciuki zz Ciebie i Twojego meza! Na pewno wszystko sie uda I koniecznie pokaz nam zdjecia!!! A co do tlumaczenia - wiem jak sie czujesz? Moze jakas kolezanka pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 12:43 witaj. ostatnio mialam urwanie glowy. nadal mam kilka rzeczy do zalatwienia, ale mam nadzieje ze jakos wyrobie. moje kumpele mowia po angielsku, ale wsydza sie mowic, tak wiec ja zwylke musze tlumaczyc. moj tato dobrze mowi po niemiecku, ale nikt z rodzinki narzeczonego nie mowi w tym jezyku :_(. na dodatek jutro bedziemy ustalac gdzie jedziemy w podroz poslubna. moja maid of honor i jej chlopak z nami jada i ona nas namowila zebysmy czekali do ostatniej chwili na jaks last minute w jakies fajnie miejsce... jak nic nie znajdziemy to bedziemy we wrocku, albo polatamy sobie po miastach europy. wszystko jest mi jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 13:56 jeżeli kupujecie wycieczkę w PL to na FAJNE lasty bym nie liczyła w tym roku ceny poszły w góre strasznie a lastów brak no chyba ża jakies SUPER wypasione oferty a takie są lasty ale na takie imprezy to cena nielastowa Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 12:39 Cos u tlumaczeniu wiem, bo wlasnie slecze na tlumaczeniem raportu rpcznego (niem-pol) i juz mi sie to po nocach sni... Termin mam na piatek, ale az sie boje, ze mi to przysla do korekty np. w poniedzialek, a w czwartek slub! Odpowiedz Link Zgłoś
kartynka Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 12:48 Oj, z tlumaczeniem rzeczywiscie jest klopot Ja ostatnio tlumaczylam straszna sterte papierow na konkurs - z angielskiego na polski (a tlumaczem zawodowym nie jestem) i mozg mi sie lasowal strasznie Adriana bedziesz musiala odpoczac troche od tego przed slubem jesli sie da. A podroz, na cokolwiek sie zdecydujecie na pewno bedzie super! Moze we Wro znajdziecie jaks oferte? Sa loty z Wroc do Rzymu - pozniej wynajac autko, znalezc plaze i odpoczywac po weselu Zobaczysz wszystko sie ulozy! szczesliwego lotu zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
siog Kartynka,Maya,Adrianna 05.08.07, 16:41 Heya ja wypoczeta po udanym wyjezdzie i pysznym jedzeniu przez 2 sloneczne dni czulam sie jak w Hiszpanii a dzisiaj wrocilam do domu i pada!!!!!Znowu!!! moj narzeczony mial juz kawalerski w zeszly weekend w Edynburgu. wiec juz sie dzieje.... Kartynka ciebie tez dawno nie bylo! czekalam az zobaczysz moj watek z przymiarki i skomentujesz... Maya i Adrianna!!!!!!Wasza kolej!!!!!!!!!! wooooohoooooooooo!!!!!! myslalam o Was! bede czekac na zdjecia ! Trzymajcie sie wszystko uda sie super! Adrianna czy musisz jechac na honeymoon z maid of honour? najlepiej samym? moze wybierz jakies miejsce zeby po prostu odpoczac i nic nie robic. ja tak oplanuje po moim slubie. po taskiej duzej stresowej organizacji (goscie z zagranicy) itd itp, chyba najlepiej gdzie wyjechac z ladna pogoda i wyluzowac... nie dalabym rady na zwiedzanie czegokolwiek, dlatego wybralam dobra stara Hiszpanie Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kartynka Re: Kartynka,Maya,Adrianna 05.08.07, 19:37 Czesc Siog, Zaraz poszukam watku z przymiarki! Dmyslam sie ze bedzie gdzies na ogolnym Tez jaksa zalatana jestem ostatnio - wizyty znajomych, praca no i teraz mam nadzieje na zmiane pracy - rozmowa jutro - wiec zobaczymyPrezentacja gotowa, jeszcze troche musze doczytac Milej komncowi weekendu zycze U Ciebie pada, a u nas 28 stopni! Niespotykane wrecz na polnocy!. Kurzce lepiej niech dostane ta robote bo sobie nie wybacze ze taki piekny dzien byl dzisiaj a ja z nosem w komputerze caly dzien Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond pochwale sie 05.08.07, 19:53 Skacze z radosci, jestem genialna, skonczylam przewidziana na dzis czesc tlumaczenia (czyli jakies 12 stron) Hiphip hurrraaaaaaa. A teraz ide w nagode do wanny, bo juz mam dosc byc czlowiekiem pierwotnym Badanie na tarczyce tez robilam, mam niedoczynnosc, biore hormony a tak dalej spac mi sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Kartynka,Maya,Adrianna 05.08.07, 20:18 super! daj znac co sadzisz we wtorek mam kolejna przymiarke bo mialam pewne watpliwosci wiec ide jeszcze raz sprawdzic... watek na starym forum chyba "po pierwszej przymiarce" Dzieki juz mam dosyc deszczu ale 28st tez nie zazdroszcze. chce zeby tylko nie padalo! ahhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Kartynka,Maya,Adrianna 05.08.07, 20:54 Ta, moja kolej, a ja chcialabym miec jeszcze dodatkowy tydzien... Cos mi sie wydaje, ze bedzie to najbardziej chaotyczny slub. Juz mi sie zaczely mylic kwatery gosci - nie moglismy zarezerwowac w jednym miejscu, bo jedni zostaja dluzej, inni tym samym krocej, jedni chcieli hotel, drudzy apartament, uff. Jeszcze nie zrobilismy skladanki na wesele, ostatnio po dwoch godzinach kopiownia do nero, nero nie zachowal (chociaz kliknelismy) i dwie godziny roboty poszly w pizdu (jak nie znasz tego wyrazu to sie nie ucz) Ale teraz wzielam kapiel z miodem (niezly ze mnie burzuj) i troche mi lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
twinnie77 Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 16:56 Wczoraj odwiedził nas mój kuzyn i wręczył nam zaproszenie na ślub i wesele. Hmm... Maraton weselny zaczynamy 14 sierpnia, żeni się mój kuzyn od strony taty. 1 września sami ślubujemy. 22 września wychodzi za mąż moja przyjaciółka, a kuzynka mojego N. No i 29 mój kuzyn od strony mamy. Co wy na to??? kate.zet - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 18:36 Mój mąż własnie wyjechał do Francji, a mi jest przykro, bo pokłóciliśmy się o ten wyjazd i nie odzywamy się do siebie;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 18:38 nie wiem o co poszlo ale ja tez happy bym nie byla jakby moj jechal a mnie nei wzial ze sobaL)( Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 18:55 No niestety moja wina, on tam jechał służbowo, ja mam swoją pracę, tylko czasem jak jest za słodko, to robię się jędzowata tylko że jemu się do błędu przyznać nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 18:56 daj spokoj wiem o co ci chodzi ty zostajesz w polsce on sobie gdzies leci mnie by tez cos skrecilo moj nawet jak jedzie do Lodzi to dzien przed sytuacja jest napieta Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 18:59 no własnie, ale powiedz czemu tak jest? przecież niby rozumiem, że taka praca i w ogóle, a jakoś instynktownie wkurzam się. I to o co? że jedzie tak daleko, tylko po to, żeby zabrać coś i wrócić już we wtorek. Czasem sama siebie nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 19:03 ja tam sobie zawsze tez rozne scenariusze wyobrazam co on tam takiego nie robi) Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 19:04 a mi własnie nie o to chodzi, sama nie wiem o co, chyba o to, ze jak jest daleko to sie o niego martwie i sobie z tym nie mogę poradzic! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: porozmawiajmy 5 sierpień 05.08.07, 23:32 twinnie ja mam tak: 18 sierpnia ślub (i wesele) siostry ciotecznej 25 sierpnia - ślub i wesele kolegi i kolezanki 8 września nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: porozmawiajmy 5 sierpień 06.08.07, 00:47 zuzia_8 napisała: > twinnie > ja mam tak: > 18 sierpnia ślub (i wesele) siostry ciotecznej > 25 sierpnia - ślub i wesele kolegi i kolezanki > 8 września nasze. napiety plan co tam słychac u Ciebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka132 Re: porozmawiajmy 5 sierpień 06.08.07, 08:51 ale fajnie!ja uwielbiam wesela i już się ciesze na te które u mnie sie szykują, tylko są bardziej rozłożone w czasie 15 .09 nasze 20.10 N. kolegi 26.04 moja koleżanka 17.05 nasi znajomi móglby tu się jeszcze ktos wcisnąć głupia jestem...mamą już będę, a o imprezach myśleale są przecież 2 babcie Odpowiedz Link Zgłoś