monia2506 06.08.07, 09:25 Witam, mam pytanie biore ślub cywilny czy zaproszenie daje sie tez rodzicom?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kdys Re: zaproszenia 06.08.07, 09:46 Cywilny czy kościelny co za różnica. Jeśli rodzice nie są współorganizatorami imprezy, to moim zdaniem powinni dostać zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: zaproszenia 06.08.07, 14:12 my wesele organizujemy sami, ale rodzice pomagają finansowo. specjalnie dla nich zamówilismy osobne zaproszenia bo na wszystkich pisaliśmy "..... wraz z rodzicami". na zaproszeniach dla rodziców nie było tego dopisku tylko nasze imiona i nazwiska i napis "mają zaszczyt zaprosić "najukochańszych rodziców" i w drugim "najukochańszą mamę". myślę, że będzie im miło. Odpowiedz Link Zgłoś
hawea Re: zaproszenia 06.08.07, 23:29 Zuzia, my dokładnie zrobilismy tak samo jak napisałaś)) dla wszystkich takie same zaproszenia, natomiast dla rodziców wybraliśmy inne, nie ma znaczenia, czy to cywilny czy kościelny. rodzicom będzie na pewno bardzo miło, dostać od Was również zaproszenie. To tylko kilka złotych więcej, a ile radości) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: zaproszenia 06.08.07, 23:35 moja mama dzisiaj dostala (trochę czekalismy na specjalny wydruk i dodruk zaproszeń) i byla bardzo szczęśliwa. Na początku zdziwiona, ze w ogóle dostala zaproszenie a później jak przeczytala. Warto bylo zamówić osobne. Odpowiedz Link Zgłoś
1amalgorzata Re: zaproszenia 08.10.14, 12:41 No w sumie chyba się nie daje.. ale będzie im miło. A jeżeli chcesz już kupić zaproszenia Najlepiej kupować ze sprawdzonego źródła. Dużo czytałam na forach i przejrzałam linków i propozycji ale... poleciła mi przyjaciółka ^^, ) a znalazła w sumie przez przypadek na portalu społecznościowym. W ciągu zakupiłam w poniedziałek i wpłaciłam kase, wieczorem miałam projekt a następnego dnia wysłali. Nie jestem zwolennikiem promowania firm, ale siostra zamówiła zaproszenia z allegro.. i czekała na nie miesiac i jakoś była badziewna, aż się wstydziła je dać gościom.. Dlatego i wam polecam z czystym sumieniem 4pliszka, dali mi koperty też gratis a i są tanie www.facebook.com/pages/4pliszka-Zaproszenia-i-etykiety/1485555368346102?sk=timeline Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: zaproszenia 08.10.14, 16:05 Naturalnie. Nie jesteś zwolennikiem spamowania i wyciągania wątków po 7 latach celem udzielenia rady, nie? Tak robią tylko tępi spamerzy. Odpowiedz Link Zgłoś