Dodaj do ulubionych

moje brwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ratunku

18.08.07, 09:52
Byłam wczoraj u kosmetyczki z prośbą o delikatną regulacje brwii, a
ona wyskubała mi prawie wszystkie, zostawiła tylkko takie cieniutkie
kreseczki!!!! wygladam tragicznie, a taka byłam dumna z moich brwi,
bo były naprawde ładne, a teraz wygladam jak stara baba!!!!!!!!!
Slub za dwa tygodnie!!!, chyba mi nie odrosną,prawda?? A moze są
jakieś sposoby??
Obserwuj wątek
    • lilia111 Re: moje brwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ratunku 18.08.07, 11:41
      No nie wiem co ci poradzić brwi dają dużo uroku.Nie wiem jak ona ci zrobiła ale
      może nie wyglądają tak źle?!Ratuje cię tylko poprawienie dodatkowe kreską.Na
      pewno będziesz miała odrosty a one wyglądają fatalnie.
    • aska90 Re: moje brwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ratunku 18.08.07, 11:44
      Zacznij smarować łuk brwiowy ciepłym olejem rycynowym. Małą butelkę (30 ml)
      wstawiasz na dwie minuty do szklanki z wrzątkiem, potem wacikiem (albo palcem)
      smarujesz. 2 tygodnie to mało czasu, ale olej rycynowy przyspieszy odrastanie.
      Polecam również do rzęs - tu już zdecydowanie wacikiem i minimalnie smarować -
      smarować, a nie wlewać - bywają osoby, którym olej rycynowy może podrażniać oko.
    • auwmen Re: moje brwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ratunku 19.08.07, 00:30
      współczuję, to jest właśnie to co mnie stresuje najbardziej
      makijaż , fryzura hahah tym bardziej ze u prawdziwego fryzjera byłam
      w podstawówce i ile razy bylam nie było tak jak chcialam ......
    • elkam80 Re: moje brwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ratunku 19.08.07, 10:53
      hm... ja chyba poleciłabym Ci wizytę u innej kosmetyczki, najlepiej na dzien
      przed slubem, i zrobienie mocnej henny, tak aby zostala na skorze. W dzien slubu
      mozna poprawic kredka.
      Wiem że to nie pomoże tak jakby się chciało, ale to jedyny sposób żeby jakoś
      wyglądać. Twarz bez brwi jest bez wyrazu. Sama nie jestem zwolenniczką cienkich,
      zrobionych jak rapitografem przy pomocy szklanki (a jestem kosmetyczką).
      Pozdrawiam.
      • kati_p Re: moje brwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ratunku 20.08.07, 00:49
        elkam80 napisała:

> hm... ja chyba poleciłabym Ci wizytę u innej kosmetyczki, najlepiej na dzien
        > przed slubem, i zrobienie mocnej henny, tak aby zostala na skorze.

Jesteś kosmetyczką i radzisz coś takiego???
        Przecież dziewczyna będzie wyglądała jak ekspedientka ze sklepu SPOŁEM !
        To dopiero będzie tragedia..
        • kc_mc Re: moje brwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ratunku 20.08.07, 10:33
          Dokladnie, przeciez henna nie " poszerzy " jej cienkich brwi, tylko sprawi ze
          beda ciemne i rzucajace sie w oczy.
          Te dwa tygodnie to troche czasu, kilka wloskow Ci urosnie, ale nie tak duzo, ze
          zmieni Ci sie od razu ksztalt brwi, " zapuszczaj " teraz, nie reguluj ich przez
          te dwa tygodnie i na dwa dni przed Slubem wybierz sie do jakiejs dobrej
          kosmetyczki i przed polozeniem sie na fotel powiedz jak ma Ci je regulowac, to
          pierwszy rzecz jaka powinnas zrobic, zreszta dziwie sie ze sie polozylas i po
          prostu oddalas w reke kosmetyczki wczesniej nie mowiac czego od niej oczekujesz,
          tymbardziej ze mam wrazenie ze nie chodzisz do niej, bo jakby byla to " Twoja "
          to od razu by wiedziala co i jak ma robic.
          A tak to wiadomo ze kazdej kosmetyczce co innego po glowie chodzi, jedna powie
          ze w cienkich Ci dobrze, druga ze w troche grubszych. I kazda bedzie Ci
          regulowac jak bedzie uwazac za sluszne.
          Poza tym nie wiem gdzie Ty poszlas ...
          Moja mimo tego ze czesto do niej chodze za kazdym razem pierwsze co to pyta jak
          chce, czy mam specjalne zyczenia, czy tym razem ma byc inaczej, czy tylko
          odrosty ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka