vidmark 20.08.07, 11:21 może w tym topicu będziemy wpisywać nwsze opinie o usługodawcach ? Proponowana kolejność: | Nr | Nazwa firmy | Miasto | | Opis problemu | może taki topic się przyda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa.loca City Hostel, Kraków 20.08.07, 11:28 Niestety to jest jedna z rzeczy ktora no moim weselu nie zagrała tak jak zagrac miała nie było zle, ale mieli trzy wpadki ktore niestety sprawiły, ze nie moge ich polecic mielismy tam nocelgi dla gosci, bo na starym miescie i blisko do Europejskiego, na wesele bede sie streszczac: 1. sniadanie miało byc do godziny 11, tymczasem pani kucharka posprzatała wszytsko o 11:20, bo ona ma daleko do domu! moja kolezanka diabetyczka nie zjadął sniadania mi miała problemy z cukrem 2. moja cicocia z wujkiem dostali pokoj bez okien!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiedziałam ze takie w hotelach istnieja 3. kazali nam zapłacic za połowe jednej piatki, ktora odmowilismy, po czym w tej piatce umiescili dwie osoby z dwojki a dwójke sprzedali raz jeszcze-dzieki czemu zrobili dwa razy! teraz z nimi walcze o zwrot kasy niestety, nie polecam, mimo ze obsługa bardzo miła a okoiki czyste i w dobrym połozeniu ale kreca wałki Odpowiedz Link Zgłoś
kotrabina Margarett, Warszawa 20.08.07, 11:38 już opisywałam, ale może komuś jeszcze się przyda forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=66945292&a=66945292 Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: City Hostel, Kraków 20.08.07, 11:43 salsa.loca napisała: > > bede sie streszczac: > 1. sniadanie miało byc do godziny 11, tymczasem pani kucharka posprzatała > wszytsko o 11:20, bo ona ma daleko do domu! moja kolezanka diabetyczka nie > zjadął sniadania mi miała problemy z cukrem miało byc o 10;20 :d Odpowiedz Link Zgłoś