dagi81 20.08.07, 12:14 Co myślicie o zdjęciach tego fotografa: www.dobrezdjecia.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dgphoto Re: fotograf w Warszawie 20.08.07, 21:53 Droga Dagi: Opinia innych może być pomocna w podjęciu decyzji. Pamiętaj jednak, że sugerując się radami innych przy wyborze fotografa (jak zresztą wizażystki czy fryzjerki)wkraczasz na nieco śliski grunt Każdy z nas ma bowiem inny gust... Inaczej odbiera to co piękne i to co szpetne. A zatem inaczej fotografuje, robi makijaż, upina włosy... Rada od serca najpierw powinnaś odpowiedzieć na pytanie, czy zdjęcia które ogladasz podobają się TOBIE SAMEJ. Wtedy opinia forum będzie dalej interesująca ale nie na tyle znacząca,żebyś dokonała wyboru kierując się gustem innych. Ostatecznie to ma być pamiątka, która Wam dwojgu ma się podobać najbardziej Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
znow_wedrujemy Re: fotograf w Warszawie 20.08.07, 23:17 obejrzałam wszystkie zdjęcia i naprawdę mi się spodobały!! fajne są, a ta opaska u PM z galerii8... chyba chcę taką mieć Odpowiedz Link Zgłoś
aniasa1 Re: fotograf w Warszawie 20.08.07, 22:14 A mi sie podobaja. Wyrazne, jasne dobre technicznie itp... Na wielu jest uchwycony "ten moment". Nie sa sztucznie pozowane. Widac ze mlodzi nie sa skrepowani. Ja wpisalam ta stronke do zakladki "foty OK" Odpowiedz Link Zgłoś
madzik751 Re: fotograf w Warszawie 21.08.07, 07:42 a mi sie nie podobaja prawie wszystkie sa zrobione w tych samych miejscach jakies schody z szybami altanka metalowo-kwiatowa tory i most tak wiec mozesz sie spodziewac ze wy tez bedziecie miec zdjecia ma schodach i potem pod ta altanka z kwiatami a potem ew.moze te tory tramwajowe ten fotograf chyba nie zna innych miejsc na robienie pleneru(ale to tylko moje zdanie) przeciez ty wy powinniscie miec pomysly co chcecie uwiecznic na waszych zdjeciach bo to przeciez pamiatka na cale zycie pozdrawiam i zycze trafnego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: fotograf w Warszawie 21.08.07, 10:25 Myślę, że na siłę chcesz wystawić złą opinię dla tego pstryka. Co prawda wykonuję zdjęcia filmowe i raczej nie wypowiadam się w tematach foto-pstryków, ale uważam że nie można nic zarzucić tym fotkom, są fajne, każde ze zdjęć to efekt pracy pstryka. Co do miejsca (zdaje się że jest to Powiśle chyba UW) to rzecz do uzgodnienia. Każde miejsce nadaje się, aby zrobić plener, wszystko zależy od wizji i pomysłu foto-pstryka Odpowiedz Link Zgłoś
alewanowicz fotograf w Warszawie 10.09.07, 11:01 Jak w Warszawie to Polecamy www.fotograf24.pl ... młodzi,kreatywni zawsze uśmiechnięci ! a zdjęcia... takie jak na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2525 Re: fotograf w Warszawie 11.09.07, 10:33 "www.gosiatwardo.yoyo.pl/" Odpowiedz Link Zgłoś