sarakina25 02.09.07, 15:26 zastanawiałam się nad tym bardzo poważnie, bo przecież do ślubu jeszcze czas. No, ale trafiła się szczególna okazję na suknie tą JEDYNĄ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znow_wedrujemy Re: Ślub w czerwcu, a ja już kupiłam suknie:) 02.09.07, 22:41 spoko, ja też już mam, na dużo przed ślubem Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: Ślub w czerwcu, a ja już kupiłam suknie:) 02.09.07, 23:20 ja tez swoja suknie kupilam 9 miesiecy przed slubem, slub byl 2 tygodnie temu i suknia olsnila wszytskichwiec mimo iz tak wczesa byla to trafna decyzja Odpowiedz Link Zgłoś
koko-szanelll Re: Ślub w czerwcu, a ja już kupiłam suknie:) 03.09.07, 07:49 jak ci sie podobała to normalne,ze chciałas ja miec,bez wzgledu na termin jaki masz do slubu. U mnie gorzej z tym bo nie moge sie zdecydowac na żadna choc przejrzalam juz chyba z 15 modeli Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: Ślub w czerwcu, a ja już kupiłam suknie:) 03.09.07, 07:59 Alez czemu nie? Jesli nie jestes jedna z tych dam, ktore musza miec na sobie suknie z najnowszej kolekcji a do tego jestes pewna, ze ktores z Was nie zerwie zareczyn, Ty nie zajdziesz w ciaze, nie przytyjesz 10 kg, to sie chyba nie ma czym martwic... Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: Ślub w czerwcu, a ja już kupiłam suknie:) 03.09.07, 08:46 Ja jeszcze nie kupiłam sukni,ale model już wybrałam.W grudniu idzie do szycia a ślub w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: Ślub w czerwcu, a ja już kupiłam suknie:) 03.09.07, 10:21 Uu, tak wczesnie? Ja mam slub w czerwcu i planowalam isc w styczniu dopiero. Salon wyznaczyl Ci termin czy tak sama z siebie? Moze faktycznie powinnam sie pospieszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: Ślub w czerwcu, a ja już kupiłam suknie:) 03.09.07, 14:14 W salonie panie powiedziały, że jeżeli chce tą która mi sie podoba, to musze zamówić do 31 grudnia, ponieważ potem wchodzi nowa kolekcja i tej już mi nikt nie uszyje.Suknia jest z włoskiej firmy Chantal a salony to Lilea.W tych salonach czeka się na suknie od 2-4,5 m-ca., bo szyją w Mediolanie.Innym pewnie jest inaczej.href="www.przewodnikmp.pl/img-12072008008.png" target="_blank"> mój suwaczek </a> Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: Ślub w czerwcu, a ja już kupiłam suknie:) 03.09.07, 14:21 Uff, moja jest z 2006 wiec to bedzie inaczej - w moim salonie spokojnie szyja z zeszlych sezonow a szyja w Polsce. Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: Ślub w czerwcu, a ja już kupiłam suknie:) 03.09.07, 14:28 Ja z szycia w tym salonie też zrezygnowałam, bo sukienka jest ecru a ja chce białą.U nich jakiekolwiek poprawki w grę nie wchodzą.Będe szyła na podstawie wydruku z ich strony u innej krawcowej, ale co z tego wyjdzie, to już sie martwie.Morrighan czy Ty jesteś z Opolszczyzny? Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: Ślub w czerwcu, a ja już kupiłam suknie:) 03.09.07, 14:30 A szyje w grudniu, bo jak ta spartoli to musze mieć czas na szukanie innej sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: Ślub w czerwcu, a ja już kupiłam suknie:) 04.09.07, 13:19 Nie, z Podkarpacia, ale kiecke szyje w Wawie bo tu jestem przez wiekszosc roku. Ja tez chce biala Popiera mnie tylko narzeczony, mama i 1 kolezanka-reszta widzi mnie w ecru ale ja tam kicham na to. bardziej sie sobie podobam w bieli Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 do morrighan80 04.09.07, 14:43 Ja też wole siebie w bieli.Jeśli chodzi o salon to ten co podałam wcześniej Lilea w Katowicach.Oni tak mają narzucone przez przedstawiciela na Polske i dlatgo nie mogą zmieniać.Szkoda, bo wiem ,ze jakbym u nich szyła to na pewno wyszłoby dobrze, a tak...Czas pokaże Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: do morrighan80 04.09.07, 19:13 No tak, slepa jestem A z duzymi salonami pewnie tak jest wszedzie ze nie ma mowy o modyfikacjach. Ja bym sie nie martwila - kolezanka szyla u krawcowej w Krakowie i wyszlo bardzo fajnie. No i oczywiscie bedziesz miala na miare a nie dopasowywana kiecke rozmiar wieksza ktora przyjechala z Francji np. Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: Ślub w czerwcu, a ja już kupiłam suknie:) 04.09.07, 13:20 A co to za salon ze taki niekomunikatywny? Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: Ślub w czerwcu, a ja już kupiłam suknie:) 03.09.07, 16:57 no i w czym problem?? Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 i bardzo dobrze, jeden 03.09.07, 17:06 problem z głowy. Ja za moja wpłaciłam zadatek w listopadzie. Ślub był 04.08.2007r. Bardzo mi sie podobała i nadal mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
sarakina25 Re: i bardzo dobrze, jeden 03.09.07, 18:12 teraz będę trzymać linię, rzadko spoglądać na suknie (zeby sie nie znudziła) i na czerwiec czekała. ale cieszę się, że nie jestem sama w tej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś
lusia701 Re: i bardzo dobrze, jeden 05.09.07, 10:35 hej , ja sukienkę kupiłam 9 miesięcy przed ślubem , kiedy ją ujrzałam powiedziałam TA i żadna inna i nie żałowałam pomimo iż przez cały czas oglądałam wiele jeszcze pięknych sukien. Odpowiedz Link Zgłoś