ville-mo 11.09.07, 10:17 Co zrobić z księgą gości na weselu? Lepiej ją położyć na jakimś stoliku czy puścić w obieg po stołach? Boję się, że na stoliku będzie sobie leżała a goście będą ją omijać szerokim łukiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betinka_24 Re: księga gości 11.09.07, 11:11 U mnie na weselu księga gości leżała w miejscu gdzie wcześniej stał szampan. Na początku wesela powitałam z moim mężem wszystkich gości, życzyłam im dobrej zabawy oraz powiedziałam o księdze gości iż zachęcam do wpisywania się do niej życzeń, przemyśleń lub jak się bawią goście na naszym weselu Pozdrawiam Jestem mężatką od 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: księga gości 11.09.07, 11:26 wedlug mnie najlepiej polozyc ksiege np. na ladnie ozdobionym stoliku poprosic swiadka/swiadkowa aby po obiedzie puscila ksiege w obieg pozniej popros zespol zeby co jakis czas przypominal i zapraszal do wpis. do ksiegi - ci ktorzytego nie zrobili beda mieli okazje nadrobic zaleglosci Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: księga gości 11.09.07, 11:45 u nas ksiega lezala na stoliku, jakies 98 procent gosci sie wpisalo, zostala tylko jedna pusta strona orkiestra wspomniala na poczatku ze mlodzi prosza o wpisy i jak juz ktos zaczal to potem kazdy co chwile odchodzil i sie wpisywal. Odpowiedz Link Zgłoś