rozanamama 09.10.07, 23:03 Cześć! Chciałam zapytać, czy jesteś może z Krakowa lub okolic, bo jeśli tak, proszę o namiary na fotografa, który robił Ci zdjęcia. A tak w ogóle to jesteście najpiękniejszą parą młodą, jaką w życiu widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sierpniowa_julka Re: do sierpniowej julki 10.10.07, 07:08 niestety nie jestem z Krakowa... ale nawet jakbym była, to niewiele mogłabym pomóc... gdyż zdjęcia są amatorskie. Zrobione przez naszego kolegę i dziewczynę świadka. Następnie przerobione w Photoshopie przez ww kolegę i przez nas... Przykro mi, że nie mogę pomóc. Ale za to niezmiernie miło z powodu komplementu... dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: do sierpniowej julki 10.10.07, 08:04 Ja też jestem zachwycona wyglądem szczególnie Panny Młodej.Mam pytanie z jakiej firmy jest sukienka ślubna? mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: do sierpniowej julki 10.10.07, 08:57 Dziękuję. Suknia to Sala z La Sposy. Jeżeli podobają Ci się tego typu suknie, to ostatnio "wyłowiłam" piękny okaz także z La Sposy: www.allegro.pl/item253236099_przepiekna_sharon_z_kolekcji_la_sposa_2007.html Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: do sierpniowej julki 10.10.07, 09:58 Dzięki wielkie za namiary.Myślałam,że to Pronovias. mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: do sierpniowej julki 20.10.07, 20:13 la sposa jest częścią koncernu pronvias Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: do sierpniowej julki 20.10.07, 19:22 Hej! Wlasnie znalzlam ten watek i bardzo ubolewam oraz zazdroszcze, ze kolega robil Ci zdjecia!!!! Sa chyba najlepsze jak do tej pory widzialam na tym Forum i nie tylko zreszta ))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: do sierpniowej julki 20.10.07, 20:23 Tak, ja też tak uważam. Druga sprawa to jak państwo młodzi wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: do sierpniowej julki 20.10.07, 20:52 ? mnie sie bardzo podobaja zarowno zdjecia jak i "obiekt" moim zdaniem Mlodzi wygladali swietnie a zdjecia pieknie to podkreslily Odpowiedz Link Zgłoś
alexls Re: do sierpniowej julki 22.10.07, 02:46 Julko mialas oryginalny bukiet - cz masz moze jeszcze jakies zdjecia, gdzie go dokladniej widac? Please! Ja rowniez dolaczam sie do gratulacji, zyczen i zachwytow. Piekna para i niesamowite zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
karola12341 Re: do sierpniowej julki 22.10.07, 13:44 hej a gdzie mozna sobie obejrzeć foty? ja też chce sie pozachwycać Odpowiedz Link Zgłoś
karola12341 Re: do sierpniowej julki 22.10.07, 13:46 o rany załozyłam okulary i już widze Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: do sierpniowej julki 22.10.07, 18:40 może będę coś miała. Na razie jednak nie odebrałam zdjęć od fotografów... Na zdjęciach znajomych zaś bukiet niestety się nie pojawia... Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka do alexls 25.10.07, 09:47 Nieumyślnie Cię oszukałam. Sądziłam, iż w zestawie zdjęć, które miałam załączone w stópce, jest jedno zdjęcie, na którym widać bukiet w całej jego długości. Ale go nie było... Więc teraz się poprawiam: picasaweb.google.pl/sierpniowa.julka/27072007SlubIWesele/photo#5125177207491151474 Odpowiedz Link Zgłoś
ferara Re: do sierpniowej julki 24.10.07, 22:46 bukiet miałaś przepiękny, napisz proszę co to za kwiatki. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: do sierpniowej julki 25.10.07, 09:52 bukiet był ze storczyków. W górnej kuli wmontowane miał jako podkład goździki a na nich dwa storczyki (trochę tym górnym się przywiędło w upale...). Do tego doszły setki metrów drutu i koraliki. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowa22 Re: do sierpniowej julki 25.10.07, 11:42 A może masz jakieś zdjęcia którym się wzorowałaś wybierajac wiązankę??? Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: do sierpniowej julki 25.10.07, 12:09 zdjęcie, które stało się inspiracją dla tego bukietu dostałam od dziewczyny z tego forum. Okazała się być florystką i przygotowała mi ten bukiet. picasaweb.google.pl/sierpniowa.julka/Bukiet?authkey=jZj1GyAwowQ Odpowiedz Link Zgłoś
misiowa22 Re: do sierpniowej julki 26.10.07, 11:22 Włąsnie oglądałam Wasze nowe zdjęcia Fajna z Was para Czy mogłabyś zdradzić w jakim to hotelu mają takie fajne wnetrza i w jakiej miejscowosci? Kazimierz? Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: do sierpniowej julki 26.10.07, 12:16 dziękuję za ciepłe słowa. zdjęcie z wnętrza jest zrobione w willi uciesze: www.willauciecha.com/main.php która znajduje się w Nałęczowie. Dostaliśmy w prezencie ślubnym weekend w tej willi. Odpowiedz Link Zgłoś