Kochane i Kochani (pamietajac post pewnego Pana

Witam w moim kolejnym wątku,jednocześnie zapraszam do poprzednich (idealny slub -
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=70173727&a=70173727 oraz idealne menu weselne
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=70173727&a=70173727).
Tym razem chciałabym razem z Wami zastanowić się nad tymi elementami wesela/slubu, ktore mozna wykonac we wlasnym zakresie. Zainspirowala mnie rozmowa w programie Miasto Kobiet z wedding plannerka. Wiadomo, że powierzenie organizacji wesela profesjonalistow (mam tu na mysli prawdziwych fachowcow) na pewno zaoszczedzi sporo stresu i czasu. Efekt pracy profesjonalistow tez pewnie moze byc duzo lepszy.
Biorac jednak pod uwagę rzeczywistosc zdecydowan wiekszosc wesel w polsce to kombinacja uslug profesjonalnych (fryzjer, fotograf, wizazysta, catering, dj,...) oraz tych nie-tak-do-konca profesjonalnych - czyli przyszlych panstwa mlodych. Spowodowane to jest oczywiście (jak sądzą ) kwestiami finansowymi, ale przeciez nie tylko - wiele osób wierzy, że tylko unikając komercyjnej masowki uda im sie stworzyc cos niepowtarzalnego. Nie zapominajmy rowniez o tym, ze palnowanie i wprowadzanie planow w zycie - coz moze byc przyjemniejszego

Na forum -ogromna ilosc przykladow tworczosci wlasnej

od fryzur, dekoracji samochodow, sukni(!).
Stad mój apel
1) co waszym zdaniem mozna zrobic samemu-podajcie przyklady ze swojego slubu (plus zdjecia oczywiscie)
Pozdrawiam
i licze na wasza pomoc