sylvia_b 12.03.08, 12:58 Czy 27 wrzesnia to wg Was dobry termin? Bo ja sie obawiam pogody. Że bedzie juz strasznie zimno i że bedzie lało. Kto z Was bierze slub w podobnym terminie? Będzie mi raźniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweetnice Re: pytanie dotyczace terminu 12.03.08, 13:01 Ja wychodziłam za mąż 1 września 2007 i miałam na sobie bolerko było pochmurnie, wietrznie tylko z emocji nie było mi zimno a jak jechalismy na zdjęcia po obiedzie to padał nawet deszcz. olezanka wychodzła za mąż w ostatnia sobote września i miała piekna słoneczną pogodę więc sama widzisz nie ma reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnice Re: pytanie dotyczace terminu 12.03.08, 13:03 Tak samo jest z pogodą w ciągu całego roku niegdy nie wiadomo co nas zastanie także głowa do góry i nie martw się pogodą. Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia_b Re: pytanie dotyczace terminu 12.03.08, 13:07 A to Waszym zdaniem w ogóle fajny termin? Bo ja sobie tak jakos ubzdurałam że albo czerwiec albo sierpien i ter wrzesien to jakoś taki mało dla mnie przekonywujący Odpowiedz Link Zgłoś
k_anilorak Re: pytanie dotyczace terminu 12.03.08, 13:06 Chyba dwa lata temu byłam na ślubie 30 października. Kilka dni temu oglądałam zdjęcie i byłam w koronkowych cieniutkich rajstopach i sukience z krótkim rekawem. Także różnie to bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
radiowiec_wawa Re: pytanie dotyczace terminu 12.03.08, 13:34 Jeszcze nigdy odkad zajmuje sie prowadzeniem wesel nie mialem wolnej ostatniej soboty wrzesnia... Czerwiec, sierpien i wrzesien, oto 3 najlepsze weselne miesiace roku w Polsce i oto odpowiedz dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia_b Re: pytanie dotyczace terminu 12.03.08, 14:48 No to mnie przekonujesz Jakoś sobie tak dzisiaj mysle i wspominam wesela, jakie ostatnio mieli moi znajomi i tylko w ostatnie lato koleżanka miała piękna pogodę w sierpniu. Dwa lata temu w samym srodku było chłodno, a nawet padało, pamietam slub w czerwcu kiedy lało jak z cebra, a jak sprawdziłam prognozę pogody na 27 wrzesnia 2006 i 2007 to było ponad 20 stopni Mam nadzieję, że tego roku tez tak bedzie. Troche sie bałam, bo dwie moje koleżanki miały sluby w październiku (6 i 21) i juz nie było najsympatyczniej. Poczatek wrzesnia to by jeszcze do mnie przemawiał, ale ta końcówka juz mniej. Chociaż w sumie coraz bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
karolinalkr Re: pytanie dotyczace terminu 12.03.08, 19:02 ja mam ślub 25 września czwartek tak nietypowo wydaje mi sie ze wrześniowa pogoda jest najlepsza nie jest tak gorąca jak w lipcu czy sierpniu a i uda się załapac na plener. choc pogoda płata rózne figle to jestem pozytywnie nastawiona na ten dzień Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka1982 Re: pytanie dotyczace terminu 13.03.08, 13:25 Sylwia, a ja biorę ślub dokładnie 27 września i nie wyobrażam sobie innej daty Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kalonji Re: pytanie dotyczace terminu 13.03.08, 14:19 Ja mam ślub 18 pażdziernika i mam nadzieję na ładną pogodę i sesję zdjęciową wśród rudych liści na drzewach i na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś