karolineczka22 24.09.08, 23:44 Witam, Czy moze ktos polecić zespół na wesele które ma sie odbyc w Gizycku? Karola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brevis1 zespół muzyczny tel 606450920 !!!!!!!!!!!!! 26.09.08, 19:08 witam ! jeśli jeszcze szukasz zespołu na wesele zadzwoń tel 606450920 lub e- mail; blueheaven@poczta.fm pozdrawiam dariusz Odpowiedz Link Zgłoś
tommuzyk Re: zespół na wesele - GIZYCKO 01.10.08, 12:47 Polecam <a href="www d-tonacja.com.pl">zespół muzyczny.</a> Nie daj się nabrać, że zespół bawiący się na scenie w karaoke jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tommuzyk Re: zespół na wesele - GIZYCKO 01.10.08, 12:50 Polecam <a href="www.d-tonacja.com.pl">zespół muzyczny.</a> Nie daj się nabrać, że zespół bawiący się na scenie w karaoke jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tommuzyk Re: zespół na wesele - GIZYCKO 01.10.08, 12:51 Polecam zespół muzyczny. Nie daj się nabrać, że zespół bawiący się na scenie w karaoke jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
cristal2008 Re: zespół na wesele - GIZYCKO 12.12.08, 09:27 Witamy serdecznie.Zapraszamy na naszą stronę www.centrum.idt.pl zakładka "galeria mp3" celem zapoznania się z repertuarem.Pozdrawiamy i zapraszamy do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_lepszy Re: zespół na wesele - GIZYCKO 16.12.08, 08:01 Witam, jestem Dj'em, wraz z kolegą konferansjerem (dziennikarz Słowa Sportowego) zajmujemy się muzyczną oprawą wesel oraz imprez okolicznościowych. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług. 1500 zl - 1 dzien ( w cenie profesjonalne karaoke, pokaz multimedialny ze zdjec Mlodej Pary, swiatla, dym, bańki)+ dojazd (paliwo) + nocleg KONTAKT kom. 606403797 gg 807557 mail djlepszy@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
neon-band Re: zespół na wesele - GIZYCKO 23.12.08, 19:18 zapraszam na naszą stronę www.neon-band.com.pl pozdrawiam lubański Odpowiedz Link Zgłoś
fpmuzyka Re: zespół na wesele - GIZYCKO 31.12.08, 12:37 jeśli nadal poszukują Państwo zespołu, proszę o adres e-mail, prześlę utwory demo w naszym wykonaniu. Mogę również dostarczyć materiał demonstracyjny na DVD. Gramy w trio, kwartecie (perkusja latyno) lub kwintecie (saksofon) . Muzycy z wykształcenia. Kontakt tel. 668 258 754 . Pozdrawiam Andrzej (andynawrocki@o2.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
acap-ella Re: zespół na wesele - GIZYCKO 14.02.09, 02:48 Witam. Reperezentuje zespół muzyczny Acapella. z Warszawy/Grodzisk a Maz. Gramy od wielu lat na terenie województwa mazowieckiego i na terenie całej Polski (eventy,pikniki,firmówki,festyny,wesela,studniówki,bankiety,bale etc). Skaład 4 osoby ( wokalistka, gitarzysta,klawiszowiec,sax/klarnet, akordeon) wszyscy spiewaja po polsku ang,włosku,portug,hiszp. Zawodowy sprzet i oswietlenie.Ten termin mamy wolny. Więcej o nas (demo,mp3/video,foto,oferta,kontakt) na www.acapella.com.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jozku zespół na wesele - GIZYCKO 16.04.09, 09:41 Polecam zespół MR FROG z Giżycka! Fajnie grają i sympatycznie prowadzą. www.mrfrog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszylogino123 Re: zespół na wesele - GIZYCKO 24.02.09, 17:27 Zespół Super Star www.galileo.media.pl poleca swoje usługi - obsługujemy profesjonalnie wesela, dancingi, imprezy okolicznościowe. Mamy bardzo szeroki repertuar(muzyka przekrojowa dla wszystkich), na życzenie zainteresowanych przygotowujemy również nowe utwory,szeroki wybór zabaw oczepinowych. Jestesmy mobilni, dojazd nie stanowi problemu, z nami każde wesele udane zapraszamy do odwiedzenia strony kontakt do Ewy - 798-129-018 Odpowiedz Link Zgłoś
krakirskar Re: zespół na wesele - GIZYCKO 25.02.09, 08:32 Czesc polecam Ci Super Star grali u mnie na weselu - rewelacja, sa swietni Roman Odpowiedz Link Zgłoś
kotuliciak Re: zespół na wesele - GIZYCKO 01.03.09, 21:15 ja mogę ci polecić toma-to. Grali u mnie więc z czystym sumieniem. Namiary znalazłam na necie ale jak chcesz to na priwa mogę odszukać ci telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
faktmb5 Re: zespół na wesele - GIZYCKO 28.03.09, 23:09 Zespół muzyczny FAKT m.b. z Kutna. Wyłącznie na żywo! Wesela, event, studniówki itp. tel. 505 077 509 mail: faktmb@wp.pl Próbka: www.youtube.com/watch?v=XjKC1qm4ct4 Odpowiedz Link Zgłoś
remix-1 Re: zespół na wesele - GIZYCKO 29.03.09, 17:55 Chciałbym polecić państwu mój zespół muzyczny REMIX na wesele.Skład zespołu jest damsko-męski trzyosobowy plus wodzirej. Bawimy gości rytmiczną muzyką w stylu pop,dens i disco polo.Gramy na żywo na klawiszach,gitarze i akordeonie. W przerwach prowadzimy śmieszne zabawy i konkursy a przy stołach śpiewamy z gośćmi piosenki biesiadne z akompaniamentem gitary Witam. i akordeonu.Nasze wieloletnie doświadczenie w tym zakresie jest gwarancją dobrej zabawy.Więcej o nas na stronie: www opolanka.pl lub remixkluczbork freehost.pl . Utwory mp3 w załączonym pliku. Tel. 0/608 559 607. Cena za usługę jest zależna od czasu trwania wesela ( jeden lub dwa dni) i kosztami dojazdu. Zapraszam do skorzystania z naszych usług i proszę o kontakt. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pyru7 Re: zespół na wesele - GIZYCKO 30.03.09, 08:49 Witam. Polecam zespół muzyczny Impress, termin mamy wolny. ale.gratka.pl/ogloszenie/1874712_zespol_muzyczny_na_twoje_wesele.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2524 Re: zespół na wesele - GIZYCKO 17.08.09, 09:58 Proszę o info o zespole z podaniem ceny na adres ewadiana@interia.pl. Odpowiedz Link Zgłoś