mocarzanka26 15.11.08, 23:26 Czy możecie polecić jakąś dobrą i sprawdzoną cukiernię w Krakowie, głównie jeśli chodzi o torty weselne. Znalazłam kilka, ale trudno jest się zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokosso Re: Cukiernie - Kraków 15.11.08, 23:38 Słodki Wentzl. Absolutna klasa!!! Osobiście uważam, że właśnie tam są najlepszy torty w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.be81 Re: Cukiernie - Kraków 12.09.13, 12:31 Ja najczesciej na wszelkie imprezy kupuje u Michalskich, duzy wybor maja, weselne tez sa i na prawde pyszności, a jak wyglądają, no nie raz to az zal jesc z resztą można sobie zerknąć na Facebooka „Pysznie w Krakowie” az się człowiek glodny robi Odpowiedz Link Zgłoś
melory0 Re: Cukiernie - Kraków 18.02.15, 13:45 Serdecznie nie polecam cukierni pani Małgorzaty Michalskiej - jeśli nie chcecie mieć problemów typu odwołanie przyjęcia na 5 miesięcy przed imprezą, a w rok później problemów prawnych w związku ze zwrotem zadatku za przyjęcie, które się NIE ODBYŁO, to naprawdę nie korzystajcie z usług tej pani.. My mamy rozprawę w marcu, sprawa toczy się rok, Michalska nie chce oddać pieniędzy z zadatku, (który nam się należy w świetle prawa). Na szczęście wesele udało się zorganizować gdzieś indziej w nieco późniejszym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Cukiernie - Kraków 13.09.13, 23:38 Tylko i wyłącznie Galeria Tortów Artystycznych z ulicy Bożego Ciała (Kazimierz). Z resztą idź i się przekonaj, dla młodych par jest degustacja 2 smaków tortu gratis. Wzory tortów są bajeczne i ograniczone tylko twoją wyobraźnią. Tort na weselu musi być pyszny i w życiu bym nie kupiła Buczka, Michalskich, Cory ani innego tego typu świństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_samo_sia Re: Cukiernie - Kraków 16.09.13, 15:31 Ja podobnie jak Kasia_Be uważam, że Michalscy są najlepsi! Z resztą zobaczcie ich profil na facebooku - Pysznie w Krakowie są tam zdjęcia ich wypieków, wyglądają bosko a smakują jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudyna_85 Re: Cukiernie - Kraków 27.01.14, 13:50 Podpisuje się obiema rekami pod Michalskimi. Wiele razy przechodząc na Strzelców brałam od nich słodkości, bo moja rodzina stwierdzila, ze smakują jak domowe, a ja mam czas dla siebie faktycznie u nich jak na ich profilu Odpowiedz Link Zgłoś
ja_zosia Re: Cukiernie - Kraków 20.03.14, 13:48 ja też polecam michalskich. Sama u nich zamawiałm tort na ślub fajnie ozdabiają. Odpowiedz Link Zgłoś