martyna740 23.05.09, 21:51 Czy ktoś zna firmę, która jest w stanie wziąć odpowiedzialność za zorganizowanie ślubu w Rzymie? Proszę o opinię, szczególnie osób, które korzystały już z usług osoby, firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolarozner Re: Ślub w Rzymie 23.05.09, 23:49 Sprawdziłam kilka firm, więc mam rozezanie. My osobiście skorzystaliśmy z usług firmy Rzymskie Zaślubiny. Strona to www.rzymskiapartament.pl/index.html To co nas ostatecznie przekonało, to fakt, że jest to firma, która specjalizuje się w organizowaniu ślubów w Rzymie i bardzo dobrze są do tego przygotowani. Braliśmy ślub 16 maja. Wszystko przebiegało zgodnie z planem, każdy szczegół dopracowany. Pani Dorota pomyślała o wszystkim jeszcze w kraju. Jeśli chcesz wiedzieć więcej pisz do mnie, mam wszystko na bieżąco. mariolarozener@op.pl martyna740 napisała: > Czy ktoś zna firmę, która jest w stanie wziąć odpowiedzialność za > zorganizowanie ślubu w Rzymie? Proszę o opinię, szczególnie osób, > które korzystały już z usług osoby, firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
magi.magi11 Re: Ślub w Rzymie 28.08.09, 13:35 absolutnie nie polecam tych Pań (rzymskiapartament). Wyjatkowy brak profesjonalizmu i podstawowych informacji niezbednych do zorganizowania slubu. korzystanie z ich uslug to jak wyrzucenie gigantycznych pieniedzy w bloto i strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
annarutkowska147 Re: Ślub w Rzymie 19.06.09, 16:10 Moi znajomi brali slub w Rzymie, bardzo sobie chwalili organizacje i wszystko bylo podobno super. Ja widzialam zdjecia i rzeczywiscie sa swietne (do wgladu na ich stronie xn--lub-w-rzymie- mlc.pl/Vignola_Mattei.html lub ślub-w-rzymie.pl/ Opowiadali mi, ze organizowalo im biuro Merrieday (nie znam strony, ale pewnie mozna ja znalezc w wyszukiwarce) W Rzymie zajmowala sie mini bardzo sympatyczna i dyspozycyjna przedstawicielka firmy. Mozna sie znimi skontaktowac z pewnoscia podziela sie wrazeniami i doswiadczeniem Pozdrawiam - Anna Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: Ślub w Rzymie 28.08.09, 22:33 od znajomej slyszalam same dobre opinie o www.rzymskiapartament.pl/index.html ona byla u nich z okazji rocznicy slubu, swietna i kompetentna obsluga jeszcze w Polscem kontakt b. dobry i konkretny, pozniej opieka rezydenta od lotniska do hotelu, organizacja eventow np kolacja na plazy /oni wzieli ta opcje/ z pokazaniem miasta i opieka magimagi, jesli piszesz o braku profesjonalizmu, napisz o szczegoloach, nie rzucaj pustych slow na wiatr Odpowiedz Link Zgłoś
zimny_ogien Re: Ślub w Rzymie 28.08.09, 15:51 Moja moi znajomi ślubowali w Rzymie. Sami wszystko załatwiali, szybko i na luzie. Moge dać Ci kontakt, koleżanka (przemiła) na pewno opowie Ci po kolei co trzeba załatwić i jak to idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lidia74 Re: Ślub w Rzymie 02.09.09, 15:52 czy moge miec kontakt do tej osoby poniewaz zamierzam zorganizowac podbny slub w Watykanie , bede wdzieczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś
carusotti Re: Ślub w Rzymie 02.10.09, 13:35 Witam Istnieje kilka mozliwosci organizacji zawarcia zwiazku malzenskiego w Rzymie 1.Poprzez organizacje przez polska agencje. 2.Poprzez organizacje przez wloska agencje. 3.W polskim kosciele w Rzymie poprzez bezposredni kontakt z parafia 4.Samemu Pracuje w sektorze juz od kilku lat jako fotograf i spotkala sie z ronorodnymi sytuacjami Jesli szukacie informacji mozenie napisac: carusotti@aliceposta.it Pozdrowienia Basia Jedyna rzecza pewna jest ze w Watykanie nie zawiara sie slubow, mozna w zrobic w kosciolach okolicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
marryand Re: Ślub w Rzymie 05.02.14, 08:45 Polecam dobrych fotografów i jednocześnie odpowiedzialnych ludzi,którzy nie tylko zrobili nam ciekawe zdjęcia, ale i zorganizowali hotel, polecili restauracje, fryzjera, make- up. Mieszkają w Rzymie, kontakt: gregor69@tiscali.it, Beata Żarski ( foto). Odpowiedz Link Zgłoś
djsoundspace Re: Ślub w Rzymie DJ SoundSpace 05.05.14, 20:18 Witam, my mozemy zająć się oprawą muzyczną ślubu i prowadzeniem go w języku włoskim Odpowiedz Link Zgłoś
akakai Re: Ślub w Rzymie 06.05.14, 09:46 Polecam fotografów z Rzymu, również organizacja pobytu w Rzymie - apartamenty, fryzjer, make-up. kontakt: bezar@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś