zozolekk 12.06.09, 11:31 Witam! Poszukuję jak w temacie zespołu - ewentualnie DJ , fotografa i kamerzysty. Wesele ok 100 km od Warszawy, w stronę Białegostoku Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zespolstm Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 14.06.09, 23:35 Witam i zapraszam www.zespolstm.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maria.antrax Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 06.11.09, 10:21 Witam!!! Gramy na terenie całej Polski , zespół z woj.łodzkiego tel. 506087291.Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabarankiewicz Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 18.05.10, 14:20 witam dobry zespol muzyczny ze scenicznym wizerunkiem i duzym doswiadczeniem do usług 605649926 mamy komplet obslugi kamerzyste kelnerów kucharki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
volter.pl Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 15.06.09, 08:47 Zespół VOLTER profesjonalna oprawa muzyczna, wesela, bankiety, przyjęcia okolicznościowe Kontakt: Jurek: 606415960 Mariusz: 601259704 e-mail: volter.band@wp.pl www.volter.pl Odpowiedz Link Zgłoś
akfokus Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 16.06.09, 11:26 Witam, Jeśli jest Pani zainteresowana to proszę o kontakt: fokus-agencja@wp.pl Zapraszam na stronę www.fokus-agencja.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zespol_alcapone Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 16.06.09, 12:02 Witam! Zapraszam na naszą stronę: www.alcaponeband.pl Możemy zagrać całym składem lub jest możliwość wynajęcia samego DJ-a. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_stefan2 Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 25.11.09, 17:13 W odpowiedzi na zapytanie polecam WWW.djstefan.glt.pl Dj prezenter muzyczny Dj wodzirej prowadzenie roznych zabaw i kontakt z goscmi. Zapraszam na strone ciekawe informacje i nowości Moje gg:4844783 Mój e-mail:optymiści@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
darek.l1 Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 16.06.09, 15:59 Witam zapraszam na strone www.lagunaband-lublin.pl , termin mamy wolny Odpowiedz Link Zgłoś
fidlerka Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 17.06.09, 10:36 Zespół na slub - muzyka dla wymagajacych: www.zespolnaslub.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kozak04-301 Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 22.06.09, 23:21 Dzień dobry Chcę przedstawić Panu pewien bardzo ciekawy i dobry zespół!!! The Beat Brothers Naszą specjalnością są NIEZAPOMNIANE WESELA. Każde z nich jest INNE! Indywidualnie ustalamy plan każdego wesela. Dzięki temu jest NIEZWYKŁE i WSPANIAŁE. A przecież każdy z nas chce, aby takie było - niepowtarzalne. Gramy na wielu instrumentach. Od akordeonu poprzez gitary, perkusję i harmonijkę ustną aż do skrzypiec. Bawimy gości i śpiewamy wszyscy. Bardzo uważnie dobieramy repertuar dla każdej grupy wiekowej. Od nowości z list przebojów, poprzez muzykę latynoamerykańską, cygańską, biesiadną, popularną, aż do wielkich hitów sprzed lat. Dlatego wysłuchajcie koniecznie naszego DEMO! I zobaczcie filmy z naszych wesel. Są na stronie www.beatbrothers.pl Pozdrawiam serdecznie i czekam na Wasze opinie, listy i pytania. Mariusz Kozak tel. kom: + 48 609 990 646 ZESPÓŁ THE BEAT BROTHERS PS: Każdej Młodej Parze oferujemy w prezencie DUŻY RABAT NA OBRĄCZKI W W.KRUK, rabat na kompletne ubranie w Vistuli i Wólczance oraz rabat na kreacje w Deni Cler!!! Wartość rabatów może w całości pokryć nasze wynagrodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
sebastiankaczorowski Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 25.06.09, 11:53 Zapraszam: www.sebfoto.com Fotografuję także dla www.nixus.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz_u Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 09.07.09, 21:37 witam, posiadam wolne terminy na 2010 rok, zapraszam do obejrzenia mojego portfolio i zapoznania się z ofertą.. www.lukaszurbanczyk.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karinakaka Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 10.07.09, 12:17 witaj zozolekku! mogę ci polecic fotografa, który robił zdjęcia na ślubie mojego brata i będzie robił na moim: www.wed.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
remix-1 Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 18.07.09, 17:40 Jeśli państwo potrzebują zespołu polecam państwu mój zespół muzyczny REMIX na wesele.Skład zespołu jest damsko-męski trzyosobowy plus wodzirej. Bawimy gości rytmiczną muzyką w stylu pop,dens i disco polo.Gramy na żywo na klawiszach,gitarze i akordeonie. W przerwach prowadzimy zabawy i konkursy a przy stołach śpiewamy z gośćmi piosenki biesiadne z akompaniamentem gitary oraz akordeonu.Więcej o nas na stronie: www opolanka.pl lub dmnczarnecki@gmail.com. Tel. 698 557 748 Cena za usługę jest zależna od czasu trwania wesela ( jeden lub dwa dni) Zapraszam do skorzystania z naszych usług i proszę o napisanie smsa to zadzwonimy Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
super-star2 Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 01.08.09, 12:20 Jeśli jeszcze aktualne zapraszam do odwiedzenia strony zespołu Super Star www.zespolweselny.h2.pl/galileo/superstar pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fotoimpress -----> www.fotoimpress.pl - FOTOGRAFIA ŚLUBNA 05.08.09, 22:40 Ona i On - czyli dwoje fotografów na Waszym ślubie. Kreatywny reportaż ślubny, artystyczna fotografia ślubna - www.fotoimpress.pl - serdecznie zapraszamy! Pozdrawiamy Hanna i Marek Majchrzak. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa_4 Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 23.09.09, 19:37 Witam serdecznie. Jeśli nadal poszukują Państwo zespołu na wesele zapraszam na stronkę www.the-moments.pl tel:784010939 Pozdrawiam Serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciwir Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 24.09.09, 12:32 Zapraszam do skorzystania z mojej oferty fotoreportażu ślubnego i sesji plenerowych. Najwyższy światowy poziom usługi i jakośći zdjęć gwarantowany przez Stowarzyszenie Fotoreporterów Ślubnych (Wedding Photojournalist Association - WPJA) www.wpja.com/polish.htm Odpowiedz Link Zgłoś
moniqqal Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 28.09.09, 19:37 Witam, Oferuję profesjonalną obsługę fotograficzną uroczystości ślubnych oraz pozowane sesje zdjęciowe w plenerze dla młodych par, którą zaplanujemy wspólnie, a pracę nad zdjęciami możemy rozłożyć na kilka dni. Gwarantuję miłą atmosferę, oryginalne pomysły oraz dużo satysfakcji. Jestem otwarta na propozycje. Jeżeli jest Pani zainteresowana to proszę o kontakt w celu podania bliższych szczegółów - mogę też wysłać na maila niektóre moje prace. Zapraszam serdecznie, Monika Lech tel. 0660 465 919 Odpowiedz Link Zgłoś
katkowa polecam :) 28.09.09, 22:31 zespół Paka z Radomska, nr kontaktowy 600 389 852 (Arek) jeszcze nie usłyszeliśmy złego słowa w naszą strone skierowanego Serdecznie Zapraszamy i mamy nadzieję, że telefon, do nas bedzie ostatnim jaki wykonaie w poszukiwaniu zespołu na wesele Odpowiedz Link Zgłoś
katkowa polecam!!! 28.09.09, 22:34 zespół Paka z Radomska, nr kontaktowy 600 389 852 (Arek) jeszcze nie usłyszeliśmy złego słowa w naszą strone skierowanego Serdecznie Zapraszamy i mamy nadzieję, że telefon, do nas bedzie ostatnim jaki wykonaie w poszukiwaniu zespołu na wesele Odpowiedz Link Zgłoś
mpasl2007 Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 01.10.09, 00:50 Witam! Kontakt do zespołu muzycznego z Warszawy: 609537440, 605383656. JEŚLI JEST TAKA POTRZEBA to poza oprawą muzyczną przyjęcia prowadzimy także oczepiny z zabawami, biesiadę przy stole weselnym, gramy przy błogosławieństwie w domu Pani Młodej , marszem wyprowadzamy Młodych do kościoła, w kościele gramy Ave Maria lub inne przez państwa wybrane utwory. Jeśli mają Państwo swój pomysł na przebieg wesela, zabawy, repertuar - my się dostosujemy. Zapraszamy. Najlepiej telefonicznie. mpas@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine99 Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 01.10.09, 09:50 zajrzyj www.LukaszSzczygielski.pl myślę że nie pożałujesz gdyby mój mąż nie patrzył z boku napisałabym że byłam oczarowana całokształtem Odpowiedz Link Zgłoś
am_music Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 01.10.09, 22:04 Witam, Proponuję Państwu zespół FLINK lub NEW BROKEN BEAT. FLINK- skład 5-cioosobowy 100% na żywo (perkusja, bas, gitara elektryczna, klawisz, akordeon, wokal damski oraz męski), szeroki repertuar, zawodowi muzycy, efektowne akustyczne brzmienie NEW BROKEN BEAT- skład 4-osobowy wyróżniający się dwoma pięknymi damskimi głosami, sympatycznym klawiszowcem (wokalistą) oraz przebojowym wodzirejem Więcej informacji na stronie www.antonimojkowski.pl (znajdują się tam zakładki do stron każdego zespołu) lub pod tel. 509140115, 509535202 Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
profesjonalnafotografia.com Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 09.10.09, 10:00 EKSKLUZYWNY REPORTAŻ ŚLUBNY (Artystyczna Fotografia Ślubna) Wyjątkowe chwile... Wyjątkowe emocje... Wyjątkowe zdjęcia… Ekskluzywny kompleksowy reportaż ślubny, który w profesjonalny sposób uwieczni Wasz Wymarzony Dzień! Gwarantuję artystyczne podejście, niebanalne pomysły, a przy tym dobrą zabawę! (Dojeżdżam w każde miejsce!. Koszty zawsze do negocjacji ustalam indywidualnie z Parą) Zapraszam Państwa do zapoznania się z ofertą: www.Profesjonalnafotografia.com Odpowiedz Link Zgłoś
dobryfotograf Fotografia - Nieprofesjonalnie, Drogo, Bez polotu 12.10.09, 14:20 ... no dobra Żartowaliśmy! Ale najlepiej to sprawdź: www.dobryfotograf.com 0 605 527 207 Odpowiedz Link Zgłoś
fire-moon Re: Szukam zespołu, fotografa i kamerzysty 10.07. 13.10.09, 00:32 Zespół Muzyczny " FIRE MOON " z Rybnika oferuje Państwu profesjonalną oprawę muzyczną na: - Wesela , -Studniówki , -Festyny , -Biesiady , Bankiety i inne imprezy okolicznościowe. Skład zespołu tworzą muzycy , którzy od 10 lat występują na scenie zarówno w Polsce jak i za granicą. W repertuarze zespołu znajduje się aktualnie ok.4000 utworów (od lat 60-tych po Disco Polo, Rock, Pop,Funcy,utwory Biesiadne jak i najnowsze hity radiowe). Zespół prócz oprawy muzycznej prowadzi także na życzenie klienta szereg przeróżnych zabaw. Posiadamy również własne profesjonalne oświetlenie, które dadatkowo wprowadzi Państwa w rytm naszej muzyki. W celu przesłuchania paru naszych utworów zapraszamy na: zespol-weselny-fire-moon. muzzo.pl/ Tylko u Nas Najniższe ceny na rynku Zespołów Muzycznych!! Zapraszamy do wspólnej, niezapomnianej Zabawy ! Pozdrawiamy Zespół Fire-Moon Kontakt:Karina Stukator 510-857-530e-mail: fire-moon@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz_u www.lukaszurbanczyk.com 17.10.09, 15:46 witam, zapraszam do obejrzenia mojej strony internetowej www.lukaszurbanczyk.com z pozdrowieniami, Łukasz Urbańczyk Odpowiedz Link Zgłoś