groszek-5 06.07.09, 14:36 Dziewczyny! Co zrobilycie ze swoimi sukniami slubnymi? Sprzedalyscie? Ile stracilyscie od ceny zakupu? Czy warto bylo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kavainca Re: Suknie slubne 06.07.09, 17:51 oddłam do salonu, z którego wypożyczłam było warto ODDAĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Suknie slubne 06.07.09, 18:01 Jak wypiorę to chętnie sprzedam Za białą damę przebierać się już raczej nie będę więc mi nie potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: Suknie slubne 06.07.09, 21:39 Moja wciąż wisi w szafie. Nie bardzo chce mi się ją sprzedawać. Poza tym mi nie zależy na tym, żeby na niej zarobić. Gdybym nie chciała stracić na cenie za suknie ślubną to nie kupowałabym jej tylko wypożyczyła... Więc wisi wyprana w szafie w dwóch rokach foliowych. Może nadejdzie dzień, że zbiorę się w sobie i ją wystawię na sprzedaż albo do jakiegoś komisu wstawię... Wciąż mam do niej sentyment i jest dla mnie pamiętką... Może wogóle jej nie sprzedam tylko od czasu do czasu będę na nią zerkała wyjmując ją z szafy? Odpowiedz Link Zgłoś