emily_valentine 15.07.09, 16:51 Co sądzicie o białym dywanie w kościele zamiast czerwonego? Miał ktoś taki? Jak się sprawuje - chodzi o czystość? I gdzie można takie coś wypożyczyć? www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3558d61c568ecbe5.html Coś takiego tylko bez tych wzorków po bokach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanioliowa Re: biały dywan 15.07.09, 17:41 > Miał ktoś taki? Jak się sprawuje - chodzi o czystość? yyy ale przecież nikt go po ślubie w domu nie trzyma, ani podczas ślubu nie biega po nim tam i z powrotem, więc skąd mamy wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
inka323f Re: biały dywan 15.07.09, 17:55 Przeciez logicznym jest, ze Emily pyta o to, jak bedzie wygladal po tym, jak przemaszeruje po nim armia gosci. Pytanie do kogos, kto mial... Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: biały dywan 15.07.09, 19:44 inka323f napisała: > Przeciez logicznym jest, ze Emily pyta o to, jak bedzie wygladal po tym, jak > przemaszeruje po nim armia gosci. Pytanie do kogos, kto mial... > > No dokładnie, zwłaszcza w deszczowy dzień. Nie chciałabym żeby wygladał jak wycieraczka. Jak się której z Was rzuci biały dywan w oczy to dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś
anka0127 Re: biały dywan 15.07.09, 17:56 ja szukalam przed swoim slubem jasnego dywanu, niestety nie znalazlam, a racjonalnosc nie pozwolila mi kupic Zamiast tego wymyslilam ze nie bedzie zadnego dywanu, tylko setki platkow białych róz. W efekcie koncowym, tesciowka i świadkowie ktorzy dekorowali kosciol, zapomnieli o tym calkowicie i byl tradycyjny czerwony dywan, ktory dostrzeglam dopiero po kilku tygodniach ogladajac zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: biały dywan 15.07.09, 18:41 Myślę, ze fajnie wygląda do niektórych dekoracji ale ciężko go będzie gdzieś w Polsce dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaaa2 Re: biały dywan 15.07.09, 19:41 niektóre firmy dekoratorskie mają białe dywany, może jest też możliwość wypożyczenia choć pewnie jeśli byś chciała sam dywan to mogą stawiać opór w ostateczności możesz kupić wykładzinę chodnikową tylko po co ci później tyle metrów chodnika Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: biały dywan 15.07.09, 19:46 justynaaaa2 napisała: > w ostateczności możesz kupić wykładzinę chodnikową tylko po co ci później tyle > metrów chodnika he he, zrobi się dywan przechodni na forum, może ktoś jeszcze by chciał użyć Odpowiedz Link Zgłoś
lapwing123 Re: biały dywan 15.07.09, 21:19 hehe, ja chcę. tylko na szybko bo na 01.08 Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: biały dywan 15.07.09, 21:19 biały lub w ogóle jasny jest mz o niebo lepszy od czerwonego Gdzieś widziałam na stronie jakiejś firmy dekoratorskiej, ale za diabła sobie nie przypomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaaa2 Re: biały dywan 15.07.09, 21:25 ja też widziałam na stronie jednej firmy dekoratorskiej i wiem jakiej ale to firma z poznania emily widzę, że już dziewczyny usunęły linka do allegro, ale może zdążyłaś zobaczyć kto wypożycza taki dywan Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: biały dywan 15.07.09, 21:43 Tak, widziałam, dzięki Jeśli możesz to daj namiar na tę firmę z Poznania na @. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: biały dywan 15.07.09, 21:51 Oj tak. Ta firma z Poznania jest bardzo dobra(jeśli myślimy o tej samej) to może zapytaj się ich czy by ci dywanu nie wypożyczyli tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: biały dywan 15.07.09, 21:52 No to napiszcie na @ co to za firma, bo sama się nie domyślę Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: biały dywan 18.07.09, 00:12 emi, jest piekny, a dekoracje jeszcze ladniejsze ale ja uwazam ze Twoj kosciol jest na tyle sliczny, ze nie potzrebujesz dywanu WCALE, a pomysl z platkami bialych roz zamist czegokolwiek uwazam za przeuroczy i b. elegancki czerwony dywan to tragedia, kosciol to Cannes? Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: biały dywan 18.07.09, 00:42 monikapers napisał: > czerwony dywan to tragedia, kosciol to Cannes? ? Kto go tam wie? Odpowiedz Link Zgłoś
lapwing123 Re: biały dywan 18.07.09, 08:07 emily, skontaktowałaś się z tą firmą z poznania? podaj mi namiary na @. pliz. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: biały dywan 19.07.09, 16:49 A co jest monopol na czerwone dywany? A jak komuś nie pasuję to co wtedy? Prawde mówiąc jak się nad tym zastanawiam to też nie wiem czy czerwony dywan do naszego kościoła pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: biały dywan 24.07.09, 17:51 habibi83 napisała: > a musi jakiś być? > po co? Żeby kościelny mógł zarobić 100 zł za rozłożenie i zwinięcie dywanu Trzeba dać ludziom zarobić, a nie każdy grosz pięć razy obejrzeć, wszystko samemu zrobić, albo wcale, bo przecież kosztuje kochane pieniążki Odpowiedz Link Zgłoś