mkoch17 26.08.09, 23:46 cześć Dziewczęta ! Oto moje zdjęcia z pleneru plener Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: moje zdjęcia - plener :) 26.08.09, 23:50 niektore sa wyjatkowo niesmaczne Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: moje zdjęcia - plener :) 26.08.09, 23:52 Np które? Chyba nie widziałaś niesmacznych zdjęć Wszystko jest moim zdaniem z umiarem, elegancją. Mi osobiście baaaaaaardzo się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
mkoch17 Re: moje zdjęcia - plener :) 26.08.09, 23:54 Właśnie które ? Możesz podać po numerku ? Bardzo jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: moje zdjęcia - plener :) 26.08.09, 23:57 Domyślam się,że koleżance chodzi o zdjęcia o numerku 6 i 7 < no chyba że się mylę>,ale ja pytam: co tutaj jest niesmacznego? Odpowiedz Link Zgłoś
mkoch17 Re: moje zdjęcia - plener :) 27.08.09, 00:03 Również jestem ciekawa czy to o te chodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: moje zdjęcia - plener :) 27.08.09, 00:11 wyjatkowo apetyczne ale co wazne naturalne zdjecia - sliczne, nie przekombinowane, proste, estetyczne Wy przepiekni! gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: moje zdjęcia - plener :) 30.08.09, 21:56 no i usuniete nie bylo sie czym cgwalic tak tak prawie rżnąca sie parka to idealny plener slubny Odpowiedz Link Zgłoś
mkoch17 proszę o usunięcie tego wątku 30.08.09, 23:18 Jak w temacie. Bardzo będę wdzięczna. Zdjęć i tak już nie ma a ja nie chcę brać udziału w żenującej konwersacji z deela. Dziękuję i liczę na szybkie działanie adminki Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: moje zdjęcia - plener :) 31.08.09, 20:54 deela napisała: > no i usuniete > nie bylo sie czym cgwalic > tak tak prawie rżnąca sie parka to idealny plener slubny Jesteś naprawdę bezczelna!!!!!!!! I chyba może Cię tylko usprawiedliwiać młody wiek,czyli niedojrzałość! Mam nadzieję,że więcej niż 16-17 lat nie mASZ... DNo! Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: moje zdjęcia - plener :) 27.08.09, 01:28 dla mnie bomba- nie przeslodzone, nie przeindustrialnowane ;P swietne techniczne. wy naturalni a pomysl ze skrzydelkami bomba! od razu mi sie skojarzylo bo ostatnio czytalam o tym artykul- taki ladny przyklad Trash The Wedding Dress Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: moje zdjęcia - plener :) 27.08.09, 07:02 Bardzo fajne zdjęcia i Wy bardzo naturalni i piękni deela niesmaczne jest zdejmowania zębami niebieskiej podwiązki!!!! niby dlaczego lekko erotyczne zdjęcia miały byc niesmaczne? dla mnie są sexy Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: moje zdjęcia - plener :) 27.08.09, 10:01 to jakas ustawka ta opinia, autorka postu nie wogole tego nie traktuje serio. zdjecia sa urocze i Wy przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
mkoch17 Re: moje zdjęcia - plener :) 27.08.09, 10:02 Dziękuję dziewczyny ! Już naprawdę myślałam, ze są "niepoprawne" ale czy to nie jest normalne,że PAŃSTWO MŁODZI na zdjęciach się całują ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: moje zdjęcia - plener :) 27.08.09, 10:12 Jak najbardziej normalne dla mnie. I że 'namiętność' wisi w powietrzu to też jest normalne. Dobrze tu ktoś powiedział. Niesmaczne zdjęcie to dla mnie chociażby takie jak pan młody zdejmuje ustami podwiązkę pannie młodej albo beznadziejne ujęcia na sianie <co do czego?> i mogłabym mnożyć przykłady,bo takich zdjęć też naoglądałam się niemało. Odpowiedz Link Zgłoś
ilkaana Re: moje zdjęcia - plener :) 27.08.09, 10:23 Bardzo mi się podobają. Szczególnie ich kolorystyka Odpowiedz Link Zgłoś
groszek-5 Re: moje zdjęcia - plener :) 27.08.09, 11:49 Bardzo fajne zdjecia.Szczegolnie podoba mi sie to gdzie jestes wsrod kwiatow i masz rozlozony welon.Moze dlatego,ze uwielbiam takie welony .Jest sliczne.Reszta zdjec tez sa super.Jestescie bardzo ladna para i zycze wszystkiego naj...naj... . Odpowiedz Link Zgłoś
mamavinca Re: moje zdjęcia - plener :) 27.08.09, 11:55 Zdjecia sa przepiekne!!!! Cudowna z Was para!!! A Twoj maz taki wysoki czy Ty taka niziutka? Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
caprichito Re: moje zdjęcia - plener :) 27.08.09, 12:56 bardzo ladne zdjecia. Eleganckie i zmyslowe. Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
mkoch17 to mąż wysoki ! :) 27.08.09, 14:59 O nie nie ! Ja mam całe 165cm wzrostu a mąż jedyne 200cm, może dlatego wydaję się niziutka )) Dziękuję za miłe komentarze ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: to mąż wysoki ! :) 27.08.09, 15:45 ej, ja tez nie lubie zdjec, z ktorych kipi seksem, dla mnie nie sa namietne ani nic takiego, tylko oblesne i uwierzcie, deela mowila calkiem powaznie reszta zdjec piekna, nieprzekombinowane, Wy piekni i naturalni, dobrze ze tylko 2 takie Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: to mąż wysoki ! :) 27.08.09, 15:54 no dobra, te jeszcze oblesne nie sa , ale tak czy siak nie podoba mi sie ten typ zdjec, mam prawo, a co a reszta zdjec super Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: to mąż wysoki ! :) 27.08.09, 16:04 Tomi, Ty uczysz dzieci w szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
foczkaka Re: moje zdjęcia - plener :) 27.08.09, 16:00 Mi się tylko zdjęcie z usmiechem "" nie podoba, jest jakies takie bez sensu. Ogólnie zdjęcia ładne, naturalne, no i Wy piękni. Nie ma nic złego w zrobieniu sobie lekko erotycznej sesji, tyle że hmm, ja bym nie pokazywała takich zdjęć obcym ludziom na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: moje zdjęcia - plener :) 27.08.09, 17:22 o wlasnie foczkaka, bingo Odpowiedz Link Zgłoś
mkoch17 koniec 27.08.09, 17:26 Tomelanko ! Nie życzę Ci aby po Twoim ślubie ktoś powiedział,że Twoje zdjęcia są OBLEŚNE ! Każdy ma prawo do krytyki ale jest mi na maxa przykro... Wykasowałam zdjęcia i dzisiaj kończę moja przygodę z forum po 2 letniej obecności. Dziękuję komu trzeba i pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: koniec 27.08.09, 17:46 mkoch17 niepotrzebnie się denerwujesz i jest Ci przykro. Zobacz ilu osobom podobały się Twoje zdjęcia.A przede wszystkim podobały się one Tobie i Twojemu mężowi. A to jest najważniejsze! resztą nie powinnaś się przejmować,bo niewarto. naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
kolia3_ltd Re: koniec 27.08.09, 17:46 czy to mi sie cos nie otwiera czy zniknal link do Twoich tych zdjec? Odpowiedz Link Zgłoś
mkoch17 Re: koniec 27.08.09, 17:51 Dzięki Zoselin Tu nie chodzi o denerwowanie. Nam się bardzo podobają, naszym bliskim równiez i przecież nie zmieniam zdania na ich temat tylko z powodu krytyki jednej osoby na forum, no cos Ty Nie chcę tylko brać udziału w czymś takim ... nie mój poziom, rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: koniec 27.08.09, 17:51 mkoch, kochanie, ja nie mowilam o Twoich, tylko ogólnie, pamietam pewna czolowke z wesela, gdzie para mloda lezac na trawce sie lizala i macala, TO jest oblesne uwazam tylko ze nie pokazuje sie takich zdjec publicznie ale to moje zdanie mi sie Twoje zdjecia bardzo podobaja, bo nie sa jakies powyginane i udziwnione, a Wy pieknie wyszliscie, zarówno na tych jak i na poprzednich <chlast po niewyparzonym ryju> wybacz naprawde nie miałam nic złego na mysli poza tym z Twoich zdjec nie kipi seksem, sa lekko erotyczne Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: koniec 27.08.09, 18:38 no tos Tomi nawywijala teraz.... dziewczyny naprawde uwazajmy na slowa, bo czasami strasznie kluja dziewczyna z dobroci serca chciala sie podzielic, stale sie to tego namawia i co? i epitety ale pozytywow bylo duzo wiecej wiec autorko, wzorem Emi, nie gniewaj sie i wracaj do nas a Twoje fotki sa piekne, jak ja Monia to mowie, to jest cos Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: koniec 27.08.09, 18:48 nie powiedzialam ze jej zdjecia sa oblesne, tylko takie chamsko erotyczne za takie uwazam, a mkoch takie nie byly wiem ze jej przykro ale niepotrzebnie bo nic zlego nie mialam na mysli, po prostu zabrzmialo jak zabrzmialo, mkoch nie powinnas w ogole na to zwracac uwagi, bo nie o Tobie byla mowa ja swoja opinie o Twoich zdjeciach wyrazilam-megapozytywna monia o co chodzi z tym uczeniem dzieci w szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: koniec 27.08.09, 20:40 po to jest forum,zeby wyrazic swoje zdanie. Autorka wątku chyba nie myslala,ze kazdy pochwali jej zdjecia z grzecznosci. Jednym sie podobaja, drugim nie i nie zalezy to, od poziomu danej forumki. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius82 Re: moje zdjęcia - plener :) 27.08.09, 21:11 Jakoś nie mogę obejrzeć tych zdjęć, nic mi się nie wyświetla, ilość zdjęć 0, a bardzo bym chciała zobaczyć. Czy autorka zdążyła je już usunąć? Odpowiedz Link Zgłoś
mkoch17 Re: moje zdjęcia - plener :) 27.08.09, 21:21 Tak, autorka zdążyła je już usunąć Na nikogo się nie obraziłam, liczyłam się z krytyką- która i tak była minimalna. Jednak słowo "obleśne" mnie na maxa zdenerwowało. Rozumiem, że Tomelanka nie mówiła o moich ... niech będzie. Niestety stało się. Aquarius82 jeśli sobie życzysz to mogę Ci zdjęcia wysłać na maila Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: moje zdjęcia - plener :) 27.08.09, 21:54 szkoda, że usunełaś była super a to, że któreś z nas coś chlapnęła chóż...nie wszyscy mamy takie samo poczucie estetyki i smaku oraz poziom ekshibicjonizmu. IMO nie przekroczyłaś żadnej granicy. I jeszcze raz gratuluje fajnej sesji Odpowiedz Link Zgłoś
kolia3_ltd Re: moje zdjęcia - plener :) 28.08.09, 08:34 a czy ja moge ladnie Cie prosic rowniez o przeslanie mi Waszych zdjec na mojego prywatnego maila?bo chcialam pokazac je mojemu narzeczonemu a juz zliwkidowalas Odpowiedz Link Zgłoś
mkoch17 Re: moje zdjęcia - plener :) 28.08.09, 20:30 podaj mi proszę tutaj adres , bo nie wiem jak się z tego korzysta,zeby wysłąc maila Odpowiedz Link Zgłoś
ni24 Re: moje zdjęcia - plener :) 29.08.09, 15:16 a mi sie twoje zdj bardzo podobaly!!! widzialam zanim usunelas. mials piekna suknie, welon(!!!!!), fryzure i rzeczywiscie twoj maz wysoki przeokrutnie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: moje zdjęcia - plener :) 29.08.09, 16:25 a czy ja też mogę? albo na gazetowego albo na nocarka@wp.pl Dzięki i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
mkoch17 proszę o usunięcie tego wątku 31.08.09, 09:57 Ponawiam prośbę. Zdjęć już nie ma, także wątek jest bezużyteczny a ja nie mam ochoty na konwersację z deela ... dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: proszę o usunięcie tego wątku 31.08.09, 19:26 Mkoch, Zglosilam twoja prosbe do wyzszej administracji, ja nie moge kasowac watkow na zyczenia. Watek , by zostac usuniety musi lamac regulamin gazeta.pl lub netykiety. Pozdro! ps. ja tylko zaluje, ze tych zdjec nie zobaczylam Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: proszę o usunięcie tego wątku 31.08.09, 20:55 Zgadzam się. Bezczelność! To dopiero narusza zasady etykiety.... Odpowiedz Link Zgłoś
mkoch17 Re: proszę o usunięcie tego wątku 02.09.09, 10:27 Jak wyżej ! Przecież ja nie chcę czytać wywodów tej zdesperowanej Pani !!! Co za tragedia, współczuje dzieciom i mężowi- o ile takowy jest ... Jeszcze raz proszę o wykasowanie tego wątku ... błagam ! Odpowiedz Link Zgłoś
vanishka Re: proszę o usunięcie tego wątku 02.09.09, 11:30 mkoch17 napisała: Co za tragedia, współczuje dzieciom i mężowi- o ile takowy > jest ... Ciekawe czemu miałoby nie być męża... Jeszcze raz proszę o wykasowanie tego wątku ... błagam ! A może trzeba ponosic konsekwencje ekshibicjonizmu na forach publicznych? Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: moje zdjęcia - plener :) 02.09.09, 08:57 no prawda nieszczesne to dzieci, które mają tak "dziwnego" rodzica Odpowiedz Link Zgłoś
mkoch17 wykasujcie ten wątek ! 02.09.09, 10:25 Jak wyżej ! Przecież ja nie chcę czytać wywodów tej zdesperowanej Pani !!! Co za tragedia, współczuje dzieciom i mężowi- o ile takowy jest ... Jeszcze raz proszę o wykasowanie tego wątku ... Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: proszę o usunięcie tego wątku 02.09.09, 10:51 Mkoch, Niestety administracja usnala ze watek nie nadaje sie do usuniecia, moge jedynie skasowac pojedyncze wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: proszę o usunięcie tego wątku 02.09.09, 11:30 dziwi mnie to, kasujecie posty b.czesto Emi post, w ktorym tez nie bylo nic wyjatkowego, a wiec nie naruszal etykiety, jednak ciachnelyscie, a takie opinie nie bylo sie czym cgwalic tak tak prawie rżnąca sie parka to idealny plener slubny nie kwalifikuja go? pozatym jest o niczym bo fot od dawna nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: proszę o usunięcie tego wątku 02.09.09, 11:53 Dziwne są wyroki.... REDAKCJI W moim przypadku, jeden wątek został ciachnięty, drugi już nie. Dla redakcji liczy się "ciekawa" dyskusja, nieważne czy merytoryczna czy nie. Liczy się, żeby coś się działo Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: proszę o usunięcie tego wątku 02.09.09, 11:58 Dokladnie, zdjec juz nie ma ale temat jest. Nie mozna zamknac rozmowcy ust przez wykasowanie postu. Swoja droga dyskusja na temat tych nieszczesnych zdjec toczy sie tu: forum.gazeta.pl/forum/w,88104,99737347,99737347,sesja_slubna_psia_ja_mac.html Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: proszę o usunięcie tego wątku 02.09.09, 12:29 tu nie ma rozmowcy, a wiec i nie ma rozmowy proponuje wiec abysmy juz przestaly tu pisac, post spadnie w otchlan i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś