Gość: gomez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:09 Słucham sobie ostatnio ,po kilkunastu latach przerwy ,płyty "Carved in Sand" i stwierdzam ,że muzyka ta robi nadal dobre wrażenie.Sądzę ,że jeszcze przyjdzie czas na ten zespół i tą muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: music Re: THE MISSION IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 22.01.05, 21:47 He - bo TO JEST MUZYKA a nie bełkot w rytm bębenów co niestety stało się w świecie standardem.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: THE MISSION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:21 E, chyba to była kapela sezonowa. To co nagrali jest dobre (poza płytami po 1990 roku), ale czy aż takie ważne i niepowtarzalne. No nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: THE MISSION 22.01.05, 23:31 Gość portalu: rex napisał(a): > E, chyba to była kapela sezonowa. To co nagrali jest dobre (poza płytami po 199 > 0 roku), ale czy aż takie ważne i niepowtarzalne. No nie wiem... ja bym sie pod tym podpial oboma,lub tez obiema rekami Odpowiedz Link Zgłoś